Sereyimmm di miii
Eşim diyor nasul diken üstündesin ...rahat ol ..ne güzel yayılıyoruz
Ya dedim ya kapı çalsa biri gelse ... he diyo zaten hep süorizzz diye kapıya dikilip çılgın süprizler hazırlayan akrabalarımız var
Relaks kadın relaks diyor .
Olacam inşallah çoook amin
Ya gelirseahahaha dogru söylüyorrrr degnek enişte
ya zaten bizim türk milletinn ömrü ya biri gelirse ile geçiyor
lan şu biri için yaşıyozzz resmen
Annem alem bizimle yarışır.. tövbe sesimiz çıkmaz cunku yemiyor deli deliyi görürse sopasını saklar misali... anneye saygıdan falan susmuyoruz haa tırsıyoruz ondan...İnşaallah canım amin
A ha ha ada anne bir alem
Ben ödem tutuyorum canım öğlene kadar 500 iniyor hatta 1 kilo indiği bile oldu. Liste için yoksa hayatta aç durmam
İnşallah görürsün canım kaç yaşında
Ay sağol canım ben kendimi hiç öyle hissetmiyorum
Annem alem bizimle yarışır.. tövbe sesimiz çıkmaz cunku yemiyor deli deliyi görürse sopasını saklar misali... anneye saygıdan falan susmuyoruz haa tırsıyoruz ondan...
en güzeli işte ben bi türlü kavrayamadım onu... bende eşime alalım alalım mı hadi hadi çocuk gibiyim
Aha benim gibi çamaşır suyu hastası biri daha coook seviyorum kendisini mis gibi kokuyorDomestos kısımları benimmm haaa ben birakmam domestosumu kimseyee
Aha benim gibi çamaşır suyu hastası biri daha coook seviyorum kendisini mis gibi kokuyor
Bennnn severim:))))))Aha benim gibi çamaşır suyu hastası biri daha coook seviyorum kendisini mis gibi kokuyor
Benim kv gondereyim ausum çat kapı habersiz gelir ev temizse çamaşır bulaşık makinası içine bakar oralar pis mi diye
Domestos kısımları benimmm haaa ben birakmam domestosumu kimseyee
ahahaha dogru söylüyorrrr degnek enişte
ya zaten bizim türk milletinn ömrü ya biri gelirse ile geçiyor
lan şu biri için yaşıyozzz resmen
Direk pis bak kenarında leke var bulaşık makinesi neden yağlı
Ayyyy benimki de öyleydi . Sürekli çat kapı gelirdi
Sonra bi ayar verdimartık desturla geliyor
Ayyy makineme bakar dedin akşıma geldi ... kk da arkadaş yazmıştı . Kv bulaşık mak. Içini kontrol ederken yakalamış ... kaynana kem küm çakmak arıyordum da demiş
Domestossuz temizlik temizlik değil
He yaaaaa sorma
O his olmasa mok götürecez belki de
Direk pis bak kenarında leke var bulaşık makinesi neden yağlı
Ayy eşim kv ben misafirler falan oturuyoruz neyse kv aaa bulaşık makinesi çok kirli dedi
Direk eşim içinde kirli bulaşıklar olduğu için olabilir mi acaba dedi kv sustu gulmemek için kacmistim mutfaktan
hayal dahi edemiyorum ki öyle böyle değil
Laaa ne şamata oluur heeeee
ben yatış yaparım valla elimi bişeye sürmem.. aus la sohbet muhabbet.. sen domestosunu al birisi toz bezi birisi cam bezi..Domestos kısımları benimmm haaa ben birakmam domestosumu kimseyee
bana mı yaptın gızzzzzz
Şu iki tane çoplak adam var ilk fotosunda 19,5 dk olan o muuYap canım bir de hıtt cardio var bir tane 20 dakikalık o bende çok kalori yaktırıyor
Ama yine de çok benceCanım ben korumadayim kas yapmaya çalışıyorum o yüzden hemde biraz daha vermek istiyorum ikisi bi arada iste
Benim kv gondereyim ausum çat kapı habersiz gelir ev temizse çamaşır bulaşık makinası içine bakar oralar pis mi diye
Eşim biraz aklındaki neyse dilindedir karsimdakine kim olursa olsun pat pat söylerEvlerden ırak senin kv
Eşin cevap veriyormuş neyse ki
..
Heee öyle manyaktir biraz kendileriŞu iki tane çoplak adam var ilk fotosunda 19,5 dk olan o muu
Ama yine de çok bence
Accık manyak mı kız oo
Yok öyle en çok sen çalışacaksın sonra diyeceksin devlet çalışıyorhayal dahi edemiyorum ki öyle böyle değil
ben yatış yaparım valla elimi bişeye sürmem.. aus la sohbet muhabbet.. sen domestosunu al birisi toz bezi birisi cam bezi..
bana mı yaptın gızzzzzz
bana heeeeeee dimmmiiiiiiiiii
Anca onumuzdeki hafta sevinirim o zaman. Olsun. Ben yine de sporumu yapip sikilasirim. :)muhtemelen canım.ç. en azından asıl kilondan her türlü artı çıkarsın.. 5-6 güne ise güzel eksi görürsün..
5 gün kurusu gözüme baya çarptı sadece..
Tabiki sanahayal dahi edemiyorum ki öyle böyle değil
ben yatış yaparım valla elimi bişeye sürmem.. aus la sohbet muhabbet.. sen domestosunu al birisi toz bezi birisi cam bezi..
bana mı yaptın gızzzzzz
bana heeeeeee dimmmiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?