deme öyle deme uçarak gelirim köz olan şeylere zaafım varay evet olur çok güzel olur az da maydanozz, sen gel bana yapayım sanaaa kız
bir sürü koydum yazdan dolabaaaaa
nilişkom bilemiyorum ki aralıklarla yapılınca nasıl faydası var.. ama illaki vardır.. çalışan kas çalışmayana göre her türlü iyidir :)
Teşekkürler cnm
Bakalım belki bu şekilde rekabet artar
Sizede
Google dan başka şeyler arat onlar çıkar reklamEki Görüntüle 2071143 hep bu reklam cikiyor karsima. Acaba ne yapabilirim
begüşüm öyle değişiklik zorrrr...bende yapıyorum 1 ay olmuştur heralde ama hala bi etki yok
olan tek etki üst bacaklarımdaki ağrıgörüntüde kaslarda değişiklik yok
yüzsüzlük keşke parayla satılaydı ya.. şaka gibiLa bu millet ne cins ?
X akrabamın şehir dışında düğünü vardı ... durumumdan mütevellit gidemedim .
Y akrabamda :) gidersen beni de al demişti ... yok dedim gitmiyorum .
Düğünden sonrada konuştuk ... gidemedik vs..
Şimdi aramış ... bana yemin et .. sen düğüne gitmişsin
O nerden çıktı dedim , eee görmüşler seni.
Dedim heee seni düğüne kadar sırtımda taşıyacağım için gitmiyorum dedim ama gittim
Neyse yaşına verip sustum ...
Öyle bi anı işte
ağız yoklamış canım ben demiyorum kolu komşu diyor misaliiii
ayy yarın arkadaşla tost yiycez iş yerinde
evden ekmegimi kaşarımı hgetircem
yanına domates-zeytin filanda
ben tek tostla ertesi güne naısl duracam ?
yanına köz patlıcan kırmızı biber olur dimi tostun çayla olur olur güzel olur
Ya ben her perşembe cuma aç kalmaktan çok yoruldumtamam hafta sonu kaçamak yaptım oh olsun bana bu hafta hakettim ama diğer haftalar temizdim yaaa
Bu durum çok geriyor beni. Öyle sinirliyim ki şu an aklım yemekte daha doğrusu midem sırtımda.
Ne yapsam ki ben nasıl bir yol izlesem, her gün lesli düzenli yapmam lazım, bir dönem leslie sayesinde taş gibi olmuştu bacaklarım
Bende leslie yapacağım gerçekten bacaklar harika oluyor çok özledim o halimi
Ayy ada o ezberler insanı çok duygulandırıyorbenim paşam za ilk Kuranı Kerim e geçendi, geçen gün kreş öğretmeni ile konuştuk hala görüşüyoruz, ensar çok zekiydi annesi diyor, insan çok mutlu oluyor. Okumayı öğrendi deyince öyle dedi yani, şaşırmadım diyerek.
Senin kuzuna da maşallah Allah zihin açıklığı versin
bu hafta değil.. ama haftaya cuma aç kalma düzeni değiştirelim.. cuma sabah kaç kiloysan o.. sonraki haftalar da ona göre olur zaten.. ilk hafta sıkıntı sadece..
denemek bedava
Eki Görüntüle 2071145
hemde nasıl ben yemesem veririm kiii diyor tabii anne verirsin dedim tabii bunları söylerken koca bir kase dondurma yiyor)) ama çok kilo almştı masumm normalde en fazla 72 olurdu 82 olmuştu ben gittiğimde...kilo almışssında diyemiyorsun sıkıysa deeee ödemdir anne ödemdir dedim.... hemen kabul ediyor he ödem yoksa kilo almadım diyor pek fena kız...
La bu millet ne cins ?
Dedim heee seni düğüne kadar sırtımda taşıyacağım için gitmiyorum dedim ama gittim
Öyle bi anı işte
deme öyle deme uçarak gelirim köz olan şeylere zaafım var
nilişkom bilemiyorum ki aralıklarla yapılınca nasıl faydası var.. ama illaki vardır.. çalışan kas çalışmayana göre her türlü iyidir :)
Google dan başka şeyler arat onlar çıkar reklam
begüşüm öyle değişiklik zorrrr...
yani ağırlık halter vs lazım.. ama sıkısın.. en azından küçülmüyor.. var olan kası bile koruyorsa bu bile iyidir
ahahahahha elinde bir kase dondurmaaa
ödemdir o ödemmmmm
ayyyy ne sinir
birde görmüşler seni diyorrrrrrrrrr
a gel kız cankuş
közler sana fena olsunnnnnn
Cuma aç kalma düzeni nasıl bişeeyyy
Ayy olmazmıı kahvaltıya kızartma niyetine yerainn.. ohh miss :)
Niye o kadar uzun süre aç kalıyosun kii?? Çok acıktıysan ve yemiceksen büyük bi kupa şekersiz sütlü kahve iç o mideyi bastırıyo hemde metayı hızlandırıyo
Ya cidden o kadar iyi mi videoda kadını basenli basenli görünce hevesim kaçıyo benim
Ayy benim oğlum da büyüse nasıl heves ettim şimdi yaa
Kız gerçek olsa ... görselerde tanıyamazlar ki :)) en son 5 6 yıl olmuştur göreli .. 100 kilo ben hafızalarında
La bu millet ne cins ?
Öyle bi anı işte
Haaaa bende dedim noluyoo küçük çaplı bi kalp krizi geçiriyodum az kalsıncümle şöyle aslında:)
cuma aç kalma, düzeni değiştirelim.. :))
sabah uyanınca genelde ödem olduğu için canım öğlene kadar falan yemek yemeden bekliyor eflal.. o arada spor da yapıyor.. tartı da epey iniyor.. ondan bahsediyorduk
Çok güzel olmuş eflal ne becerikli hatunsun yaAkşamı yemedim daha. Çorba içecektim yine ama tok tutmuyor yoğurt olmayınca. Peynirli salata yerim akşama. 2 de ceviz
Sağol canım umarım beğenir :)
Jillian yaptım lessie 1 mil yaptım 45 dk tempolu yürüyüş yaptım yeter mi biraz daha yapayım miharika bu eflal.. ben olsam ağlardım kesin böyle hediye gelse.. aşırı sulugözüm ellerinize sağlık..
ceviz badem birşeyler ye eflal.. akşam 19:00 a kadar ye bişeyler aç kalma
Haklısın kaptanım ben sayıyı artıracağım 20 20 yapacağım gün içinde 100 tamamlarımdeme öyle deme uçarak gelirim köz olan şeylere zaafım var
Google dan başka şeyler arat onlar çıkar reklam
begüşüm öyle değişiklik zorrrr...
yani ağırlık halter vs lazım.. ama sıkısın.. en azından küçülmüyor.. var olan kası bile koruyorsa bu bile iyidir
O herkesin dikkatini çekiyor ama açıkcası benim zayıflamama o yardımcı her zamanAyy olmazmıı kahvaltıya kızartma niyetine yerainn.. ohh miss :)
Niye o kadar uzun süre aç kalıyosun kii?? Çok acıktıysan ve yemiceksen büyük bi kupa şekersiz sütlü kahve iç o mideyi bastırıyo hemde metayı hızlandırıyo
Ya cidden o kadar iyi mi videoda kadını basenli basenli görünce hevesim kaçıyo benim
İnşaallah canım aminmaşallah kuzunaamin cümlemizi evladına ..darısı benim kızıma bizde istiyoruz öğrensin diye inşallahhhhh şimdilik öğrenmeye çok meraklı öğrenmeye aç resmen inşallah böyle devam eder...
A ha ha ada anne bir alemhahahahaben bu yaz annemi gördüğümde zayıfladığıma telde pek inanmamış ki beni gördüğünde şok olmuştu 67.600 falandım gittiğimde ....ablam durup durup ayyy ada çok güzel olmuşsun dedi annem böyle hıh bende veririm ki dedi ben senden daha çabuk veririm benim metam çok hızlı dedi
Ben ödem tutuyorum canım öğlene kadar 500 iniyor hatta 1 kilo indiği bile oldu. Liste için yoksa hayatta aç durmamAyy olmazmıı kahvaltıya kızartma niyetine yerainn.. ohh miss :)
Ay sağol canım ben kendimi hiç öyle hissetmiyorumÇok güzel olmuş eflal ne becerikli hatunsun ya
yapmaaaaJillian yaptım lessie 1 mil yaptım 45 dk tempolu yürüyüş yaptım yeter mi biraz daha yapayım mi
100 harika rakam olurHaklısın kaptanım ben sayıyı artıracağım 20 20 yapacağım gün içinde 100 tamamlarım
ay evet cnm bende çok severim
o degilde herkeisn canı çekti
neyseki yasak degil diyetteeee
dayaktan yırttık
anam agzını aramış işteeee
nasıl olsun , yusufcuk nasıllll
Ara ara olacak zorlamaz terletmez ama olsun akmasa da damlaryapmaaaa
100 harika rakam olur
Jillian yaptım lessie 1 mil yaptım 45 dk tempolu yürüyüş yaptım yeter mi biraz daha yapayım mi
Haklısın kaptanım ben sayıyı artıracağım 20 20 yapacağım gün içinde 100 tamamlarım
O herkesin dikkatini çekiyor ama açıkcası benim zayıflamama o yardımcı her zaman
İnşaallah canım amin
A ha ha ada anne bir alem
Ben ödem tutuyorum canım öğlene kadar 500 iniyor hatta 1 kilo indiği bile oldu. Liste için yoksa hayatta aç durmam
İnşallah görürsün canım kaç yaşında
Ay sağol canım ben kendimi hiç öyle hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?