Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizdede bir tane numune var diğerleri verdi o vermedi neymiş altın alsak daha iyimiş çiçek çöpe atılırmış bende biz ögretmene bağışmı topluyoruz diye sivrilince ortalık karıştı

Bizdede bir tane numune var diğerleri verdi o vermedi neymiş altın alsak daha iyimiş çiçek çöpe atılırmış bende biz ögretmene bağışmı topluyoruz diye sivrilince ortalık karıştı
İyi demişsin sana gibi altın be ya görgüsüzlük. Bizimkler de yok takı alalım evine bir şey alalım falan dedilerr. Dedim yapmayın hiç hoş değil sevmiyor öğretmenler öyle hediye. Fidan bağışlayalım vs dedim. Ay kış günü fidan dökülme diyen oldu düşün sonunda dediğime geldiler ama birde ay çok anlamlı bir hediye oldu diyorlar sanki itiraz eden bendim siz ne yaptınız şimdi çiçek pasta mı?

Bizim de biri vermedi.Farkında değil çocuğunu üzüyorAyyy evet bir sınıf yarım altın almış çok güldüm...Dedim tühhh niye aklıma gelmediYakasına takardık

Bencede maksadını aşıyor bu tür hediyeler

Nereden aliniyor bu doğal ürünler bi ara Arap sabunu falan kullandım ama tatmin olmadim
Özelden attım mutlaka sanada hitap edenler vardır bir araştır derim

Bencede maksadını aşıyor bu tür hediyeler

Özelden attım mutlaka sanada hitap edenler vardır bir araştır derim
Tamam canım.illaki çözüm bulmam lazım bu konuda gerçekten beni de yoruyor şuan yemek yaptım ellerimi çamaşır suyu ile yikamamak için savaş veriyorum

Bizim de biri vermedi.Farkında değil çocuğunu üzüyorAyyy evet bir sınıf yarım altın almış çok güldüm...Dedim tühhh niye aklıma gelmediYakasına takardık
Bende katilmadim bazı sıkıntılar oldu anneler arasında ondan dolayı bi çiçek alıp göndermeyi dusunuyorum oğlundan nevresim TK almışlar nenem zamanından kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…