Bizdede bir tane numune varCanım çok geçmiş olsun. Aklına kötü şeyler getirme olur öyle doğru söylemiş doktor
Çok geçmiş olsun canım, ayağını sıcak tut bol su ıvır enfeksiyon ihtimaline karşı
Geçmiş olsun canım
Bizimkiler birlik olması 10 kişi ayrılık çıkardı o yüzden pasta vs yapamadık
Sağol canım
Bende sirke kullanırım
Bu bir hastalık biliyorsun değil mi canım tedavi olman lazım
İyi demişsin sana gibi altın be ya görgüsüzlük. Bizimkler de yok takı alalım evine bir şey alalım falan dedilerr. Dedim yapmayın hiç hoş değil sevmiyor öğretmenler öyle hediye. Fidan bağışlayalım vs dedim. Ay kış günü fidan dökülme diyen oldu düşünBizdede bir tane numune vardiğerleri verdi o vermedi neymiş altın alsak daha iyimiş çiçek çöpe atılırmış bende biz ögretmene bağışmı topluyoruz diye sivrilince ortalık karıştı
Dene bak.dedigim gibi fırına falan karbonatla karıştır cama sampuanla duskabinine yarım limona karbonat dök ov sirkeyle sil tabi camsaKesinlikle bakacağım yarın almam şart temizliyor ama demi yani parlatiyor
Parkeler için nasıl yapayimDene bak.dedigim gibi fırına falan karbonatla karıştır cama sampuanla duskabinine yarım limona karbonat dök ov sirkeyle sil tabi camsa
Nereden aliniyor bu doğal ürünler bi ara Arap sabunu falan kullandım ama tatmin olmadimBide dogal boraksli yada limonlu urunler var tercih meselesi
Bizim de biri vermedi.Farkında değil çocuğunu üzüyorBizdede bir tane numune vardiğerleri verdi o vermedi neymiş altın alsak daha iyimiş çiçek çöpe atılırmış bende biz ögretmene bağışmı topluyoruz diye sivrilince ortalık karıştı
Kesinlikle bakacağım yarın almam şart temizliyor ama demi yani parlatiyor
Peki siz neyle dezenfekte ediyorsun evi bende onla deneyimBide çamaşır suları keainlikle dezenfekte etmiyor haberin olsun canım
Bencede maksadını aşıyor bu tür hediyelerBizdede bir tane numune vardiğerleri verdi o vermedi neymiş altın alsak daha iyimiş çiçek çöpe atılırmış bende biz ögretmene bağışmı topluyoruz diye sivrilince ortalık karıştı
Özelden attım mutlaka sanada hitap edenler vardır bir araştır derimNereden aliniyor bu doğal ürünler bi ara Arap sabunu falan kullandım ama tatmin olmadim
Tamam canım.illaki çözüm bulmam lazım bu konuda gerçekten beni de yoruyor şuan yemek yaptım ellerimi çamaşır suyu ile yikamamak için savaş veriyorumBencede maksadını aşıyor bu tür hediyeler
Özelden attım mutlaka sanada hitap edenler vardır bir araştır derim
Bende katilmadim bazı sıkıntılar oldu anneler arasında ondan dolayı bi çiçek alıp göndermeyi dusunuyorum oğlundan nevresim TK almışlar nenem zamanından kalmaBizim de biri vermedi.Farkında değil çocuğunu üzüyorAyyy evet bir sınıf yarım altın almış çok güldüm...Dedim tühhh niye aklıma gelmedi Yakasına takardık
Sagol canim alacam bol bol zorda olsa yiyecem..limon sıkarım yerim artikada81 roka da demir olduğunun tescilli kanıtı benim. Büyük oğluma hamileyken her gün mutlaka roka yedim birde turp , deli gibi istiyordu canım, kan degerlerim çok yüksek çıkmıştı
Yemedin demiiiiAksamcilar çetesi
Kızlar
Yemedin demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?