Canım çok geçmiş olsun. Aklına kötü şeyler getirme olur öyle doğru söylemiş doktorİyi akşamlar kızlar yine koşuşturmaca dolu bir gündü okulda annem aradı çocuğun dizi şişti diye hemen okuldan izin aldım çocuğu ortapediye gotürdüm rota geçirmiştik ya biz sonra da boğaz enfeksiyonu bu tarz hastalıklardan sonra eklemlere böyle yansimasi olabiliyormuş öyle dedi doktor antibiyotik verdi ama hiç aklıma yatmadı yani baya oldu sonuçta atlatalı ne alaka of sinirlerim tahrip oldu yine şu çocuklara bisi olmasın artık ya
Çok geçmiş olsun canım, ayağını sıcak tut bol su ıvır enfeksiyon ihtimaline karşıBenim kuzunun bugun cok cisi geldi ve tutamiyor usutmus mu napsam simdi battaniyeye sardim uyuyor
Geçmiş olsun canımYarın hastaneye gidecem kan degerlerime baktiracagim gecen cumada hic gelemedim nazar değdi gelemiyorum merak ediyorum
Metroda telde cekmez ki bakayım firsat buldukça uğrarım artık
Bizimkiler birlik olması 10 kişi ayrılık çıkardı o yüzden pasta vs yapamadıkBizimkler pasta yaptırmislar nasil olacak diye düşundüm bendehic sorma ya bizimkilerde şarki okuyacaklardi sinifi süslüyecekler cocuklara anlatmak zor yaaa
Sağol canımEflal becerikli hatun Maaşallah
Bende sirke kullanırımYok arkadaş o silmeyle falan arınamıyor sen beyaz sirke denesene hemde daha sağlıklı haftada camasirsuyu kullanırsın bak dene karbonat beyaz sirke
Bu bir hastalık biliyorsun değil mi canım tedavi olman lazımElimde değil eflal belki size değişik gelir ama inanki elimde değil saklıyorum elimin altında olmasın diye bazen ama gidip çıkarıp yine yıkıyorum
SolabilerrrAyy komik bir şey oldu yani gülermisin ağlarmısınöğretmenin yarın doktor kontrolü varmı bizim kutlama yattı pazartesine kaldı, tamam olsun da çiçekler bende su da şu an solmaz dimi
Naptin vaytim oyle sen ya. Oooooo. Ben sok!Benim.ki almıyor iciyorsun sen diyor ben gizli gizli kendim alıyorum yasak koydu hafta 5 kilodan çok kullanmayacaksin diye onda astım var boğuluyor 5 kilo benim wc lere yetmez
Hiç kokusu yok dene bak memnun kalacaksın ayrica dogal boraksli urunler var tavsiye ederim duvar kapi koltuk halı pırıl pırıl yapıyor durulamaya gerek yok diyor ama ben duruluyorum yinede mağlum cocuk var bide pencereye biraz sampuan ve beyaz sirke pırıl pirilBeyaz sirke kokuyor mu kokusu varsa nefret ederim ondan
Nasıl girmiyor yav. Ben bin kete çıkardım eşim taktıGardırobun sürgülüsünü kırdımYerinden çıkmış tekerleği kırılmış adamlar resim çekip gitmişler garantiye girmeyebilirmiş @begum75 accuk zarara uğrattım bütçeyi galiba
Nereden bulabilirim beyaz sirkeyi bende çözüm arıyordumHiç kokusu yok dene bak memnun kalacaksın ayrica dogal boraksli urunler var tavsiye ederim duvar kapi koltuk halı pırıl pırıl yapıyor durulamaya gerek yok diyor ama ben duruluyorum yinede mağlum cocuk var bide pencereye biraz sampuan ve beyaz sirke pırıl piril
Biliyorum eflal azaltiyorum yavaş yavaş 5 kilo çok ama önceden daha çoktu şimdi haftada 3 kiloya düşürmeye çalışıyorum inşallah basaracagimCanım çok geçmiş olsun. Aklına kötü şeyler getirme olur öyle doğru söylemiş doktor
Çok geçmiş olsun canım, ayağını sıcak tut bol su ıvır enfeksiyon ihtimaline karşı
Geçmiş olsun canım
Bizimkiler birlik olması 10 kişi ayrılık çıkardı o yüzden pasta vs yapamadık
Sağol canım
Bende sirke kullanırım
Bu bir hastalık biliyorsun değil mi canım tedavi olman lazım
Buyuk marketlerde var canimNereden bulabilirim beyaz sirkeyi bende çözüm arıyordum
Marketlerde var temizlik sirkesi diye satılıyor renksiz su gibiNereden bulabilirim beyaz sirkeyi bende çözüm arıyordum
Aaa oyle miii. Cok iyiada81 roka da demir olduğunun tescilli kanıtı benim. Büyük oğluma hamileyken her gün mutlaka roka yedim birde turp , deli gibi istiyordu canım, kan degerlerim çok yüksek çıkmıştı
Hiç kabarma falan yasamadim galiba benim bünye alıştıBende arabistandaki ilk evime bidon bidon kullandım sonra bütün vucud allerji oldu dr bana yasakladı ama yinede kullaniyirum arada
Anam ben bir haftada iki şişe yetse ne isterim dahaCamasir suyuna dokunamiyorum elimden kokusu cikmiyor illet oluyorum...
O yuzden hep firca kullanirim lavaboda falan. Mutfak tezgahina da suyla karistiriyorum mecbur. Ama mintaxin domestosa benzeyen camasur suyu cok kotu kokmuyor memnunum. Bir ayda 2 sise yetiyor. Zatdn baya koyu kivamli.
Ben yarina bi yemek yapam. Kabak yemegi ve dolma
Yarin okulda cok manyak ikramlar olacak. Su boregi, baklava gibi. Ders bitince eve kacmayi planliyorum. Seytana uymamak adina
Ya da yemegimi goturup programdan once yerim. Karnim tok olunca sirtim da pek olur. Muzik dinlerim oh mis
Hadi baklava yersem
Yemem yemem
Kesinlikle bakacağım yarın almam şart temizliyor ama demi yani parlatiyorMarketlerde var temizlik sirkesi diye satılıyor renksiz su gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?