Mortim yine mi artıdasın
Ulennnnn hain domdom hep mi verir bii insan azcık durr daa
Hee hee yan sen yan.
Buldun ben gibi mortiyioyna durr..
Ayyy bak heyecan yaptım belki yenersinnnnKuzu azcık verdim ama azcık bakalım sabaha Allah kerim
Çiçekte yeter canımBende katilmadim bazı sıkıntılar oldu anneler arasında ondan dolayı bi çiçek alıp göndermeyi dusunuyorum oğlundan nevresim TK almışlar nenem zamanından kalma
Ya yapma perşembe akşamı kutsal perşembe yarın tartı antepli abla yenecek seni yine yemeeeeeee
Bende tertemizim butun pekistirme sifatlarini kullanabilirimmmBen temizim
Arapasi ve ekler
Sen kirlimi oldunAllah kaptan geldi
Arapasi ve ekler
Saraycam niye niye balım ya o kadar kiloyu sen verdin ben tk gizliden takip ederdim o kadar sabirliydin ne oldu yapma balım ya yedin al sana vicdan pişmanlık yemeseydin basardim diyecektin ne olur çöz su ısı gel 5 lere yeniden
2 temiz 3. Gün kirlendimSende mi kirlendin Sincabim
Daha cikmam yoldan sen merak etme bitti o kaos çırpınislar özüme döndümAda menğ çok güzel adaaaaaaa
Ada aramızda kirliler varmış adaaaaaa
Ben temizim sen de temiz kal adaaaaa
Çok cisli perşembe ye heç yakışmadıBegusum ne yedin cook mu cisssli
2 baklava
Sen kirlimi oldun
Son bardak çayımı içiyorum bitsin hemen yapicamLaaaaaa
Kutsal perşembeyi be diye kana buladınızzzz
Yarın black friday diye biz de black olalım mı didinizSpor yapın hemencik kalk kalk
Begüş
Sarayca
Saraycam niye niye balım ya o kadar kiloyu sen verdin ben tk gizliden takip ederdim o kadar sabirliydin ne oldu yapma balım ya yedin al sana vicdan pişmanlık yemeseydin basardim diyecektin ne olur çöz su ısı gel 5 lere yeniden
Sarayca hemen spor yapalım kalk2 temiz 3. Gün kirlendim
Ay ben basaramiycam
Arap asi yesil mercimekli hamurlu bi yemek Yozgat yöresine ait
Arapaşı ne bilmiyom ben
Ekler çok sayı mıydı?
Patlat spor hemen
Öyle güzel yemenin bir de sporla terlemesi var
Kalkkkkk
Canim diyetlik sevimsiz yemekler yapma kendine ev de pisen saglikli seyleri tuket yavas ver ama saglikla ver..abur cubur yemezsin sicak guzel yemekler yesen2 temiz 3. Gün kirlendim
Ay ben basaramiycam
Donna kuzum eğer naif bayana yakışan hani azcık belli olan kaslardan istersen yeterve zayıflatır daBen her gun Jillian, 30 dak kosu, 12 dak dambillarla calissam yeterli olur mu sizce kaslanmak, hem de kilo vermek icin ?
@MiuLego @nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?