Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay dehşetle dinliyorummm ben banyoya yoğun sıkınca kokudan dışarı nasıl çıktığımı bilemiyorum
Ben sadece kullanmıyorum ki tezgahın üzerine bardağa doldurur birakirim güzel kokuyor diye tabi ki tezgahıda çamaşır suyuyla siliyorum ama yetmiyor

Benim.ki almıyor iciyorsun sen diyor ben gizli gizli kendim alıyorum yasak koydu hafta 5 kilodan çok kullanmayacaksin diye onda astım var boğuluyor 5 kilo benim wc lere yetmez
Oooo ne yaptın sen ya aşırı hem de çok aşırı seninki

Ben sadece kullanmıyorum ki tezgahın üzerine bardağa doldurur birakirim güzel kokuyor diye tabi ki tezgahıda çamaşır suyuyla siliyorum ama yetmiyor
Bardağa vs asla white zehir. Yemek yediğim hiç bir şeye temas ettirmem ben. İlla bardakları bekleteceksemde makine de iki kere yıkarım

Vayt sen ne yapıyorsun igdedali bak su çılgına
Benim evde 3 tane wc kişi başı 1 tane eşim birini oğlum birini ben birini kullanıyorum mecbur hergun yıkıyorum onları mutfak beyaz çamaşır suyuyla onca pakleniyor ev çok büyük bide ustune oğlum okula gidince her yeri hallediyorum camları açıp havalandiriyorum mutfağa girmez oğlum zaten mutfak bana ait bir yer

Yok arkadaş o silmeyle falan arınamıyor sen beyaz sirke denesene hemde daha sağlıklı haftada camasirsuyu kullanırsın bak dene karbonat beyaz sirke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…