Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2 temiz 3. Gün kirlendim
Ay ben basaramiycam
Sarayca hangi çocuk düşmeden koşmayı yürümeyi öğrenmiş?
Kim direk başarının en üst basamağına direk çıkmış merdivende..

Düşe kalka balım.. olacak.. eskiden her akşam bozuyordun şimdi öle değil.. bitti gitti tamam.. aynen devam şimdi.. kaçamaksız temiz!
Daha cikmam yoldan sen merak etme bitti o kaos çırpınislar özüme döndüm ))

O kirlilee domestos dokek miii
Liste yakın diyorsun yani

Insallahhhhh

Peki siz neyle dezenfekte ediyorsun evi bende onla deneyim

Bende kullanıyorum daa öyle hunharca değill :)

Arkadaşımın ablası kimyager havuz dezenfektanı üretiyo o söylemişti. Sadece beyazlatıyomuş temizlemiyomuş

Bende hayatta altin hediyesine girmem banada ters ne o oyle..
Burdada sordum ya öğretmen arkadaşlara bir gün sabretim dedim biz görmeyeli bu işler böylemi oldu diye empati yapınca bana terst olurdu düşünsene öğretmen olsan hediye diye altın geliyor kendine
Kabul etmez hatta terstlerdim gidin bunu bir vakıfa bagış yapın derim herhalde

Son düzenleme:
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurtadan omlet

Öğle
2 incir
5-6 kuru dut

Akşam
2 yumurtadan peynirli omlet
10 zeytin

su:2 lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
1 saat yürüyüş

@MiuLego
@begum75
Pro yu patlattım diyorsun he nevommm

Harikasın narinim kibarım benimmmmmm
Yarın o -500 daha gelsin emiiiiii
kv sadediiii stop

dolma var stop
börek var stop
pasta var stop

aksamcilar yemiyorum, yemiyorum, yemiyoruzzzzz
Sana güveniyoruz stop
Sen de kirlenme stop
Temiziz temiz kalacağız

Ben bugun 1 litre sogan suyu kaynatip ictim, cok igrencti ama adet sokturuyor diye biliyorum. Belki yarin iyi yonden etkiler tartiyi diye ictim
Ahhhhhkıyamam sana yaaa

Kesinlikle haklısın canim millet abartmış

Benim kizim kreste illa cicek istedi bizde buyuk iki çiçek aldik ama solmayan yapay cicek evinde bi kenara koyar diye dusunduk ..
Ada bi aklım iyi ki katilmadin diyor bi taraftan da üzülüyorum keşke katilsaydin diye ama çok saçma sapan bi durum oldu anneler arasında resmen egemenlik savaşı çıktı herkes önde olma istegi illa benim istediğim alınacak tavrı falan bende katilmadim bende cicek alıp oglumla goturecegim bide resim yaptıracağım olmaz mı oyle

Biz de çiçek yaptırdık.Bir de hediye aldık...Canlı çiçeğin özellikle bir bayan için değeri ayrı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…