Bende hayatta altin hediyesine girmem banada ters ne o oyle..Canım önemli olan cocukla ögretmen iliskisi onlar anlaşasında ister yapay ister canlı cicek bunu saglasın
Hediyede son nokta altın cok sinir bozucu.
Sarayca hangi çocuk düşmeden koşmayı yürümeyi öğrenmiş?2 temiz 3. Gün kirlendim
Ay ben basaramiycam
Liste yakın diyorsun yaniDaha cikmam yoldan sen merak etme bitti o kaos çırpınislar özüme döndüm))
O kirlilee domestos dokek miii
InsallahhhhhSarayca hangi çocuk düşmeden koşmayı yürümeyi öğrenmiş?
Kim direk başarının en üst basamağına direk çıkmış merdivende..
Düşe kalka balım.. olacak.. eskiden her akşam bozuyordun şimdi öle değil.. bitti gitti tamam.. aynen devam şimdi.. kaçamaksız temiz!
Liste yakın diyorsun yani
Peki siz neyle dezenfekte ediyorsun evi bende onla deneyim
Bugün ne çok vurdun sen bana yanar_cicegim geçmiş olsun miniğine çiçeaaam
Whiteblacklife şoktayım şuan ne demek el yıkamak ya
Triplimelek Megi menü ver triplim
Burdada sordum ya öğretmen arkadaşlara bir gün sabretim dedim biz görmeyeli bu işler böylemi oldu diyeBende hayatta altin hediyesine girmem banada ters ne o oyle..
Pro yu patlattım diyorsun he nevommm
Sana güveniyoruz stopkv sadediiii stop
dolma var stop
börek var stop
pasta var stop
aksamcilar yemiyorum, yemiyorum, yemiyoruzzzzz
Ahhhhhkıyamam sana yaaaBen bugun 1 litre sogan suyu kaynatip ictim, cok igrenctiama adet sokturuyor diye biliyorum. Belki yarin iyi yonden etkiler tartiyi diye ictim
Kesinlikle haklısın canim millet abartmışBurdada sordum ya öğretmen arkadaşlara bir gün sabretim dedim biz görmeyeli bu işler böylemi oldu diyeenpati yapınca bana terst olurdu düşünsene öğretmen olsan hediye diye altın geliyor kendine
Kabul etmez hatta terstlerdim gidin bunu bir vakıfa bagış yapın derim herhalde
Ada bi aklım iyi ki katilmadin diyor bi taraftan da üzülüyorum keşke katilsaydin diye ama çok saçma sapan bi durum oldu anneler arasında resmen egemenlik savaşı çıktı herkes önde olma istegi illa benim istediğim alınacak tavrı falan bende katilmadim bende cicek alıp oglumla goturecegim bide resim yaptıracağım olmaz mı oyleBenim kizim kreste illa cicek istedi bizde buyuk iki çiçek aldik ama solmayan yapay cicek evinde bi kenara koyar diye dusunduk ..
Kahve icsene az findiklaAra mara ögün yok canım hiç bir sey istemiyorum tıkandım kaptanım
Bekle canım sana yetişeceğimYokk şükür artıda değilim de istediğim kadar olmadı
Sen listedesin yaa o yüzden sen verr ben beklerim senii
Sonunda duracak vermelerin hatun
Biz de çiçek yaptırdık.Bir de hediye aldık...Canlı çiçeğin özellikle bir bayan için değeri ayrı oluyor...Aynen neymiş cicek çope atılacak bende yazdım gruba ćocuk ögretmen iliskisini bir çicek anlatacaksa bu ćocuk için büyük bir maneviyat bırakın bunuda çope gidecek çicek yapsın dedim Hepsi hak verdi bir o vermediyok öyle yapacagimiza bir vakıfa ögretmen adına yapilacak bagış anlamı daha büyük olurdu dedim tabi ben artik böyleyim
İnşaallah Miu'mPro yu patlattım diyorsun he nevommm
Harikasın narinim kibarım benimmmmmm
Yarın o -500 daha gelsin emiiiiii
Sana güveniyoruz stop
Sen de kirlenme stop
Temiziz temiz kalacağız
Ahhhhhkıyamam sana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?