Oh şükür.. terki diyar etsin seni artıkÇok şükür canım bakmıyorum en azından artık tartıyailaçlar bitsin ama iyiyim şükür arada yokluyor yine namıssız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh şükür.. terki diyar etsin seni artıkÇok şükür canım bakmıyorum en azından artık tartıyailaçlar bitsin ama iyiyim şükür arada yokluyor yine namıssız
![]()
Bunu bugün bikaç yerde gördüm ne ola ki bu kara cuma neden böyle deniyor ?Kizlar yarin black friday bu geceden itibaren bir cok yerde ve sitede acayip indirimler olacak ama 1 gecelik. Ihtiyaci olanlar degerlendirsin. Ben gecen yil dambil almistim 4. Tl ye
Miu bizim 925 gumus te yuzde 40 indirim var hatta sitede
@MiuLego
Çok yedim kaptanım 50 gr a yakın fındık belki de 8 9 hurma bilmiyorum sayıyıKesmek aaa donna deme öyle alınırım......
Ben öyle ani öldürücü vuruşlar yapmam. Yavaş yavaş... acı çektire çektire... lütfen
Makbuş o kirlenmiş olmuyor durup duruken motivasyonunu bozma
Yaaaaaaay aldım tüm alacağımı da tüh
Begüşüm 1 tanesi jillianla yanar.. diğeri de eliptikleüzülme hafi kalk harekete geç
![]()
56.3 falandi sabah.spora gidemedim bugün uyumus kalmisimAfiyt olsun makbuş.. 2 kepçe yemek çok değil mi kuzum.. 2 kepçe 2 tabak yapıyor demi?
Ama öğlen kahvaltı çok hafif zaten..
Bu arada geçmiş olsun balım.. kafanda kurma .. en kötü başka doktora gidersin haftaya falan..
Tabi ki eklersin kuzucum.. brokoli kalorisiz zatn şişirmezse sıkıntı yok :)
Cocooo yarının cuma olduğunu unutma cocooo..
Yaptığın kaçamakların bedeli bu açlık şimdi.. yoksa senden ne güzel eksiler geliyordu bu kadar aç kalmadan.. tartı nasıldı sabah?
Be var acaba içindeeeee:)
Gir kuzum @masumm u da alıyorum zaten snei de eklerim.. farkındayım dün de jillian demiştin yapıyorsun
Neyin var ece
Ataya de ki miu ablan çok üzülür az daha bende kalsın.. ağlayınca çok çikin oliyiiiii az daha dursun yoksa ağlar de :)
Eflalim kalbindeki rakamı şu menüye göstermeli tartı harikasın
makbuş fındık ve hurmadan başka şeyler de mi yedin?Şimdi de müthişgüdüsü allahim psikiyatrye mi gitsem artık of ağlamak üzereyim bunu nasıl yapabiliyorum ya
![]()
S Sguat girls sen hangi surede verdin fazla kilolari ? Yani takimla olan sureci soruyorum canim. Bu sureci kafama taktim iyice. Acaba ne zaman verip bitirecegim diye![]()
akşama kadar değil cocom maksimum 13:00 a kadar... sonra öbür hafta için zor oluyor56.3 falandi sabah.spora gidemedim bugün uyumus kalmisimyarin gitcem aksama kadar ac durcam öyle tartilcam miuuuuummm.
Hayır paylaştığım menünün üstüne baya bir fındık ve hurma yedimmakbuş fındık ve hurmadan başka şeyler de mi yedin?
Çok yedim kaptanım 50 gr a yakın fındık belki de 8 9 hurma bilmiyorum sayıyı![]()
Tamam cicegim sabah 55 leri gormem lazim :))) yarin 2 saat yürürum artikakşama kadar değil cocom maksimum 13:00 a kadar... sonra öbür hafta için zor oluyor
spora gitmiştir..Sarayca alindim bana ya
5 badem 1 nescafe kalorili olmaz canısı@MiuLego mium simdi ben nescafe badem yapsam mesela cok kalori olurmu
İnşallah öyledir kızdı mi acaba diye düşünüyorumspora gitmiştir..