Mortim tartı ne diyor yenecek misin beniBen mat kalem Ruj alacağım
Benim evime zaten hiç kola meyve suyu hatta meyveli maden suyu bile girmez çok şükür eşim de istemez :) ben işin mantığını anlatmak için söylemiştim :)
Hoşgeldin canım
Bacılar şimdi morti olayı nedir nasıl edinilir bide bana onu anlatın noluurr yeniyim diye hep fransız kalıyorumbu emojiyi paylatıkça da canım sigara istiyo töbe töbee
Begumle benim mide sorunlu canim ondan sordum.. bazen zorunlu yiyemem eger yersem sabaha kadar midem yanar ilac alsam bu seferse mide ilaçları bagirsaga zarar veriyor kısır döngüBen tabi daha öncesini bilmiyorum ama bence en sorunlu olduğun kısım neyse ordan başla bence :) bak ben yeni geldim beraber başlarız olmadı
Ayy ben bi tepsi yesem yakmaz biliyomusuuunnnama yemem zinhar yemem yoksa kaptancım listeye almaz
Kaptancım sen nerde yüksek lisans yapıyosun ne ödevi bu kadarr meraklımıyım neyim
Haftaya bir morti seciyorsun onunla kapışıyorsun en cok kilo veren kazanıyorBacılar şimdi morti olayı nedir nasıl edinilir bide bana onu anlatın noluurr yeniyim diye hep fransız kalıyorumbu emojiyi paylatıkça da canım sigara istiyo töbe töbee
Hemen anlatayım mortiyle kapisiyorsun hangimiz daha çok yenecegiz diye atismak satasmak serbest menüler e spora onuda etiketliyorsun o senin nasıl beslendiğini spor yaptığını görüyor sende onun ona göre düzen tutturuyorsun ve cuma günü kazanan ortaya çıkıyorBacılar şimdi morti olayı nedir nasıl edinilir bide bana onu anlatın noluurr yeniyim diye hep fransız kalıyorumbu emojiyi paylatıkça da canım sigara istiyo töbe töbee
Ada bi ara yaktı midemi gerçekten ama fazla sürmedi geçti şimdiBegumle benim mide sorunlu canim ondan sordum.. bazen zorunlu yiyemem eger yersem sabaha kadar midem yanar ilac alsam bu seferse mide ilaçları bagirsaga zarar veriyor kısır döngü
Iyi bari uzun surmemis cok şükür... benimki sabaha kadar devam ederdi...Ada bi ara yaktı midemi gerçekten ama fazla sürmedi geçti şimdi
Su an o kadar yorgun ve berbat bi haldeyim ki disardaydim netim yoktu miu.oglumu uyutuyorum birazdan menü vermeye gelirim.Neyse daha çağrı yapmıcam ki..
kızdım şimdi...
yapmıcam işte..
isterse yarına bildirim yapmasınlar
hep bahane hep bahane var
şuan ödev yapmam lazım tonla ödevim varama burdayım gibi gibi
Bravooooooooooo kurtarır canımHeey 2000 ip kurtarır mi beni atladım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?