O ikisini bende kullandım ada midemi onlar düzelttiKullandim onuda canim gavisconda nextium da her birşeyden kullandim en iyisi diyet geldi ilaca gerek kalmıyor
Hepsiburadaya girilmiyor siteyeO ikisini bende kullandım ada midemi onlar düzeltti
Ben 55le geldim, 48 hedef. Gecen cuma 50.9du kilom. Son kilolar zor gider ya, o yuzden biraz canim sikiliyor. Spor gunluk 30 dak kosu, Jillian, 12 dak da dambillarla calisiyorum. Ama cok Az yeyince de halsiz oluyorum. Spor yapmakta zorlaniyorum, oyle cok da yemiyorum zaten, ama gel ki kuru uzumdu, incirdi vazgecemiyorum. Onlari cikarsam menuden bence daha hizla kilo veririm. Senin herhangi bi onerin varmi canim ?
Belki duzenleme vardır indirim gece 12 başlayacak çünküHepsiburadaya girilmiyor siteye(
Uzman değilim balım okuyorum daha olcam inşallah.. ben eski sporcu ondan bir tık öte voleybol antrenörlüğü yaptım bir süre.. şimdi devlet memuru:) ve çömez öğrenci :)Söyle kız ziyarete gelirimbayaa işin uzmanıymışsın kaptancım beden eğitimi falan mı okudun
Ye kuzum sen korumadasın dengelersin onu@MiuLego balım bugün ben evde kendi makarnami kendim yaptım ama tb unum kalmamış beyaz un dan yaptım yarın yesem ne olur acaba bol.yumurta sutle yaptim
Yetmez makbuşum ama bir kısmını eritir :)Heey 2000 ip kurtarır mi beni atladım geldim
Tamam cankmSu an o kadar yorgun ve berbat bi haldeyim ki disardaydim netim yoktu miu.oglumu uyutuyorum birazdan menü vermeye gelirim.
Tartı değişmez şuan ..hurmalardaki şeker fındıktaki yağ sindirime katılacak.. fazla şeker yağ olarak depolanacak fındıkdaki yağ da.. o zaman artı getirir birkaç güne..İnşallah ya tartı pek değişmedi artmadı yani umarım en kötü sabitim yarın
Hayır canım..@MiuLego kaptancım bu arada ben taaaa eskiden 9. Takımdaydım söylemiş miydim???
Mnün nerde (kızgın smiley)Benim de yemek aliskanligim yoktu sadece zevk aldım şeyi yerdim eşim şok olurdu hep sabah kalkıp 1 kilo dondurma ile güne başladigim çok oldu ya da cips paketi ile sadece yemiş olmak içi yerdim hep öğlen önüme yemek veya pasta koysalar ben pasta ile öğün geçirirdim. Meyveyi çikolata sos olmadan yediğimi hatirlamam dolabimin bir rafı sırf kola olurdu buluşma da sadece dondurma çeşitleri ama her çeşit tika basa. Dün açtım şaka gibi bezelye nohut fasulye mercimek biber vs şeyler vardı nerden nereye dedim içimden.
Na kadan romantiksin kalpleerer
Aşkınla başım belada seni düşünürken uyumuşum helada
Harikadın donnacımmmmmmm
Ne günlerdi be...Durduğun hata canım ben ilk hafta @MiuLego ile olmuştum morti 2 kilo vermiştim onun sayesinde öyle hırs yaptırmıştı bana ustelik tk arasında da 1.olmustum
Evet çok kasıyorHepsiburadaya girilmiyor siteye(
Esim baslamis dedi ama girilemiyor .. belkide düzenleme olabilirBelki duzenleme vardır indirim gece 12 başlayacak çünkü
Ne cekmistim elinden yeneceksin diye tirsmistim ne hırs yapmıştım beeeUzman değilim balım okuyorum daha olcam inşallah.. ben eski sporcu ondan bir tık öte voleybol antrenörlüğü yaptım bir süre.. şimdi devlet memuru:) ve çömez öğrenci :)
Ye kuzum sen korumadasın dengelersin onu
Yetmez makbuşum ama bir kısmını eritir :)
Tamam cankm
Tartı değişmez şuan ..hurmalardaki şeker fındıktaki yağ sindirime katılacak.. fazla şeker yağ olarak depolanacak fındıkdaki yağ da.. o zaman artı getirir birkaç güne..
Ama spor yaparsan yakarsın enerji gereksinimi için ve artı getirmez. O yüzden hemen sportap didim:)
Hayır canım..
listede miydin?
Anlatsana biraz ..
Mnün nerde (kızgın smiley)
Harikadın donnacımmmmmmm
Ne günlerdi be...
La kime morti olsam bireysel birincisi oldu.. bana hep hüsran hep yenilgi (çıldıran smiley)
Uzman değilim balım okuyorum daha olcam inşallah.. ben eski sporcu ondan bir tık öte voleybol antrenörlüğü yaptım bir süre.. şimdi devlet memuru:) ve çömez öğrenci :)
Tamam cankm
Tartı değişmez şuan ..hurmalardaki şeker fındıktaki yağ sindirime katılacak.. fazla şeker yağ olarak depolanacak fındıkdaki yağ da.. o zaman artı getirir birkaç güne..
Ama spor yaparsan yakarsın enerji gereksinimi için ve artı getirmez. O yüzden hemen sportap didim:)
Hayır canım..
listede miydin?
Anlatsana biraz ..
Harikadın donnacımmmmmmm
Ne günlerdi be...
La kime morti olsam bireysel birincisi oldu
.. bana hep hüsran hep yenilgi (çıldıran smiley)
Uzman değilim balım okuyorum daha olcam inşallah.. ben eski sporcu ondan bir tık öte voleybol antrenörlüğü yaptım bir süre.. şimdi devlet memuru:) ve çömez öğrenci :)
Tamam cankm
Hayır canım..
listede miydin?
Anlatsana biraz ..
Harikadın donnacımmmmmmm
Ne günlerdi be...
La kime morti olsam bireysel birincisi oldu.. bana hep hüsran hep yenilgi (çıldıran smiley)
Hayır canım..
listede miydin?
Anlatsana biraz ..
Ne günlerdi be...
Sporu birakmayi dusunmuyorum zaten. 3 gun oncesine kadar 45 dak cardio yaptim hergun 1 aydan uzun bir sure. Doguma 78 kiloyla girdigim ve sonrasinda 52 kiloya kadar sagliksiz sekilde indiyim icin sarkmalarim var. Bu yuzden 3 gundur Jillian.a basladim. Ipsiz ip atlar gibi yapsam ayni sonuc olurmu sence canim ? Iple cok zorlaniyorum hem de cok ses oluyor, 8ci katta oturuyorum, alt komsu sese cok hassas biri. Gunde 2 ogun besleniyorum genelde. Saat 5den sonra yalnizca su iciyorum. 2ci ogunden incir ve kara kuru uzumu cikarsam iyi olur haklisin. 2ci ogunum pro agirlikli oluyor. Bakalim bi de su tatli kuru meyveleri 2ci ogunden cikarinca sonuc ne olucakBelki bnim haddim deil ana vereyim..
Ben hemen kilo veren bir insanım
Kendimden örnek vermicem
Az kilo hedefin kalmış
Bence hiç canını sıkma
2 3 kilo kalmış
Önce bi rahatla
Spor yapıyorsun
Çok iyi
Bnim sana önerim cardio ip şu an ağırlık çalışma
Yada oryantal veya Zumba
İncir ı senin yerinde olsam sabah yerim
Akşama kadar eritirsin
Pro ağırlık beslen derim ben
Ceviz ye bol bol
Rahat takıl
Kendini sıkma
Siyah kuru üzüm tercih ederim ben
Ama sabah ye
Et yesillik balık tavuk beslen ve cidden faydasız kalorili besinlerden uzak dur
Sporu asla da bırakma. Diyeti bıraksan bile korumaya girsen bile bırakma.
İki hafta sonra girersiniz ki 42 yeDun cok uzuldum
Mont almaya gittim 42 beden olmadi 44 ude denemedim zaten
Hep siyah giyiyorum heryerim lop.lop
Avm de hicmi kilolu olmazdi ya gordukce kizdim kendime
Begüm sarayca makbule kirlenmişBiri bana özet gecsin kirliler mi var aramızda.........
Hepsi burada giremedim
White 42 yede girmek istemiyorumkiİki hafta sonra girersiniz ki 42 ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?