Ada 22 de başladı ve girilmiyor cokkta tinn girmeyiz bizdeEsim baslamis dedi ama girilemiyor .. belkide düzenleme olabilir
Bende temiz tertemizim ha beni unutmayin acim ama kacamak yok
Ya bende seviniyordum yaktım diye ahh ahh yemeyecektinUzman değilim balım okuyorum daha olcam inşallah.. ben eski sporcu ondan bir tık öte voleybol antrenörlüğü yaptım bir süre.. şimdi devlet memuru:) ve çömez öğrenci :)
Ye kuzum sen korumadasın dengelersin onu
Yetmez makbuşum ama bir kısmını eritir :)
Tamam cankm
Tartı değişmez şuan ..hurmalardaki şeker fındıktaki yağ sindirime katılacak.. fazla şeker yağ olarak depolanacak fındıkdaki yağ da.. o zaman artı getirir birkaç güne..
Ama spor yaparsan yakarsın enerji gereksinimi için ve artı getirmez. O yüzden hemen sportap didim:)
Hayır canım..
listede miydin?
Anlatsana biraz ..
Mnün nerde (kızgın smiley)
Na kadan romantiksin kalpleerer
Harikadın donnacımmmmmmm
Ne günlerdi be...
La kime morti olsam bireysel birincisi oldu.. bana hep hüsran hep yenilgi (çıldıran smiley)
Bu hafta stresin dibine vurdum umarım senden daha çok vermisimdir. Gelecek ay kontrollerim var. Bu hafta çok yorgun hissediyorum sanırım tüm gün çok girildiğim için. Bu hafta çok yüksek oranlarda kredi kullandirdik onun stresi bile yetti dün gece nerdeyse uyuyamadim. Galiba sürekli gergin olmaktan bu kadar yorgunum.Mortim tartı ne diyor yenecek misin beni
Stepper alacaktimAda 22 de başladı ve girilmiyor cokkta tinn girmeyiz bizde
Sporu birakmayi dusunmuyorum zaten. 3 gun oncesine kadar 45 dak cardio yaptim hergun 1 aydan uzun bir sure. Doguma 78 kiloyla girdigim ve sonrasinda 52 kiloya kadar sagliksiz sekilde indiyim icin sarkmalarim var. Bu yuzden 3 gundur Jillian.a basladim. Ipsiz ip atlar gibi yapsam ayni sonuc olurmu sence canim ? Iple cok zorlaniyorum hem de cok ses oluyor, 8ci katta oturuyorum, alt komsu sese cok hassas biri. Gunde 2 ogun besleniyorum genelde. Saat 5den sonra yalnizca su iciyorum. 2ci ogunden incir ve kara kuru uzumu cikarsam iyi olur haklisin. 2ci ogunum pro agirlikli oluyor. Bakalim bi de su tatli kuru meyveleri 2ci ogunden cikarinca sonuc ne olucak
Listede degilim ama bi ponpon alayimEvetttt canlar yarın inşallah yine olduğu gibi takımımız 1.olur..
Boll boll Ponponlar sallarsiniz..
Suraciga bırakıyorum
Çok severim bu şarkıyı çok soylemisimdir cakirkeyif bağıra bağıra hey gidi gençlik
Erittim heralde baya spor yaptımbegum75
Sarayca
Cutemom007
Ne yediniz ?
Hangi yiyecek temiz kalmaktan daha güzeldi ?
Yediniz ne oldu ?
Aynıydı dimi tadı ? Yerken ki mutluluk iki sn sürdü, şuan hala mutlu ediyor mu sizi ?
Ne oldu 3 gün geriye gidince ?
:
Supersin canim. Gunde 10 kere inip cikarim artik o merdivenleri. Halkam da var. Cok iyi de ceviririm. Ona da baslarim yarindan. Ama acitiyor insani 1 hafta gibi yeni baslayinca. Gel de seni bi opem bacimmmm1. Bence 3 öğün beslen halsiz ligine çözüm akşam çok hafif beslen derim ben
2.kuru meyve ben severim meyveden daha çok.
3. Ben senin yerinde olsam 8. Katta oturuyorsun merdiven inip çıkarım günde hedef belirleyip :)
Mesela günde 10 kere ınip çıkma ile başlarım
4.jillan süper bırakma
5. Benimde 2 aya kadar sarkma vardı şu an sıfır bir alt göbek
6. İpsiz le ip atlama farklı bence ama ben atla derim onunda faydasını görürsün :)
7
Hulolop cevirebilsem yapardım ben keşke yapsam bel için süper :)
Yeşilcay tüket derim
Kiraz sapı
Mısır püsküllü
Maydanoz kuru yapabiliyorsan
Yada yoğurt tarçın zencefil zerdecal yağ yakimini hizlandiriyormus:)
Ogreniyoruz bide yemek yapmada iyi olsam harika olacak mezeler sandviç ler kalorili herseyde iyiyim gerisinde kotuYok ben kahvaltisiz yapamayanlardanim gerisi benim gibisin ama ne yaptık cozduk bu işi
Hadii yaaaa biz hala bakmaya calisiyoruz..ada81 ben girdim de pek bişey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?