Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya keşke benimde öyle şansım olsa merdiven inip çıksam çok güzel ya merdiven inip çıkmak
Birde o Hulolop U çevirmek Bn beceremiyorum yoksa ne bel inceltir o ya

Op beni
Ya sana faydam olsa ne mutlu bana
Spor seni 1 ayda sıkılaştırır
Hedeften hiç sasma

Tüm hedefi olan bayanlar inş hedefi nize varirsiniz
İnşaallah 1. Bizim takımdan çıkar kimin olduğunun önemi yok
Kadın olmak zor
Zor zanaat
.
Aslında yılların pisbogazliliginin sıkıntısını yaşıyoruz kilo sabit tutup onu korusak yada spor spor yeme içme gibi olmalı sağlık açısından
Naçizane fikrim
Eksilerle uyanmanız dileğiyle. ...

Dua ile kilo verilseydi hepimiz diyet yapmazdık.

Bilmem hala açıkmadım.Belki bugün şu saate kadar işim bitmediği için olabilir..Hem bugün Perşembe menü hafif olmalı
Benim tek kahvaltım senin bütün gün menünü ikiye katlar cinsten
Ne güzel acıkmadıysan iyice adapte olmuşsunuz siz ya darısı bana inşallah çok zorlanıyorum bazen çık kız guruptan bi iki ay sonra başla diyor şeytan ama ona uymamaya çalışıyorum
İnşallah bende sizlerden aldığım güçle daha motive olup sıkı sıkı bağlanacak bu işe

Canım benim de daha dolu olan menülerim oluyorBugün hem fırsat bulmadım.Hem de Perşembe yarın tartı günü diye hafif geçirdim...Ahhh bir de bugün yaptıklarımı yazsam
Aman sakın bir yere gitmek yokBurası çok güzel motivasyon sağlıyor...Ben Eylül 18'de okul açılınca 75 kiloydum.İlk hafta diyetsiz 1 kilo gitti.Sonra 2. hafta buraya geldim ve şu an 65 lerdeyim.10 kilo gitti.Bunu bu grubun sayesin de yaptım...Yoksa en fazla 3-4 verebilirdim.Hatta çoktan pes etmiştim...O şeytana sakın uyma burada kalmaya devam et...
Zamanla zaten alışıyorsun.Mesela uzun zamandır şekerli birşeyler meyve dışında yemiyorum.Bu sebeple şekerli birşey yiyemiyorum.Tadı çok kötü geliyor.İşin özü zamanla alışıyorsun...Yola devam durmak yok

Canım nevom yaaaaaaa motivasyon kaynağı

Tebrik ederim iyi kilo vermişsin darısı bana
Yok kız gidermiyim hiç burdan şeytan uğraşıp duruyo da fazla diretemiyo
Bende salı günü 74 ile başladım 3 günde pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum birde uyku diye bişeyde Yok bende saat başı meme mesaisi var sabah 7 de büyük çocuğun mesaisi başlıyor
Şu günler çabucak geçse ne iyi olur

megimmm ne kadar uzak kaldın sen buradan
bence kilonu abartıyosundur ya 20 kilo alcak halin yok ya 57 ile ayrıldınsa 67-68 anca gelirisn
İşte şok yaşayınca kötü oldum canım. Atlattım şükür.
Çok kötü bir aksam geçirdim hala da kötüyüm başım çok ağrıyor ekrana bakamadım napmışım kendime baş ağrıları geçici olur demi
Bende özledim canım. Bugünde atlattım şükür temizimmm :)
Başım o kadar çok ağrıdı ki hiç bişey yapamadım
Hayırlı yolculuklar canım
Günaydın :) ip atla cardio istersen Zumba oryantal hoppaaaaa
sen zorlasan 1 haftada 3 kilo
İp alacağım mutlaka canım
Triplimelek Megi bozmuyorsun dimi diyeti? Ara sorgu yapayım
Yok bozmadım mium başım çok ağrıdı bugün halâ da ağrıyor geçecek değil mi alışcam geri
@nar_cicegim geçmiş olsun miniğine çiçeaaam

@Whiteblacklife şoktayım şuan ne demek el yıkamak ya

Triplimelek Megi menü ver triplim
Hemen veriyorum çok kötüydüm ekrana bakamıyorum baş ağrısı mide bulantısı mahvetti beni kendime nasıl kötülük yapmışım

Sağol canım
Emziriyorsan daha avantajlısın canımDaha çabuk gider kilolarİlk haftalar bayağı gidiyor...Sen dikkat et mutlaka verirsin

Perşembe menü bildirimim

Sabah
2 yumurtalı peynirli tereyağlı omlet
1 tb ekmeği
1 domates
1 közlenmiş acı biber
1 bardak çay

Ara
Sade türk kahvesi
2 tane küçük kuş lokumu

Akşam
Tavuklu sebzeli çorba 2 kepçe
Salata

Ara
1 mandalina
Su 2 lt

@MiuLego

Sağol canım
Emziriyorsan daha avantajlısın canımDaha çabuk gider kilolarİlk haftalar bayağı gidiyor...Sen dikkat et mutlaka verirsin
İnşallah canım sağol verdiğin güzel Destek için iyi geldin
Bebiş uyumuşken hemen uyuyayım bende
Hayırlı geceler

Hii kuş lokumu bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…