- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Supersin canim. Gunde 10 kere inip cikarim artik o merdivenleri. Halkam da var. Cok iyi de ceviririm. Ona da baslarim yarindan. Ama acitiyor insani 1 hafta gibi yeni baslayinca. Gel de seni bi opem bacimmmmo caylari bulmaya calisacagim yarindan. Pes etmek yok
Aynen ben de çok seviyorumCöpede gitse seviyorum ben
Herkes farklı düşünüyor canımHahahabende solup gidiyor ne gereği var derim ... esimede derim alma bana cicek baska bisey alalim yada yapay cicek olsun kalici olsun diyenlerdenim...
Bilmem hala açıkmadım.Belki bugün şu saate kadar işim bitmediği için olabilir..Hem bugün Perşembe menü hafif olmalıAyy çok az değil mi bu menü
Dua ile kilo verilseydi hepimiz diyet yapmazdık.Zabahin 6 sinda tartilacagim ne gelir bilmiyorum banabu veya bu görünüyor...
Nevreste canomm yarın bii bomba patlatsamm senii yesem nasıl olur
Bu hafta spor yapamadım yapsaymisim cohhh iyii olcekmis...
Neyse zabaha görürüz...
Sen yine de psicolini hazırla her an herşey olabilir..
Duâ edeceğim zabaha gitsin kilolar deyuu
Benim tek kahvaltım senin bütün gün menünü ikiye katlar cinstenBilmem hala açıkmadım.Belki bugün şu saate kadar işim bitmediği için olabilir..Hem bugün Perşembe menü hafif olmalı
Canım benim de daha dolu olan menülerim oluyorBenim tek kahvaltım senin bütün gün menünü ikiye katlar cinsten
Ne güzel acıkmadıysan iyice adapte olmuşsunuz siz ya darısı bana inşallah çok zorlanıyorum bazen çık kız guruptan bi iki ay sonra başla diyor şeytan ama ona uymamaya çalışıyorum
İnşallah bende sizlerden aldığım güçle daha motive olup sıkı sıkı bağlanacak bu işe
Canım nevom yaaaaaaa motivasyon kaynağıCanım benim de daha dolu olan menülerim oluyorBugün hem fırsat bulmadım.Hem de Perşembe yarın tartı günü diye hafif geçirdim...Ahhh bir de bugün yaptıklarımı yazsam
Aman sakın bir yere gitmek yokBurası çok güzel motivasyon sağlıyor...Ben Eylül 18'de okul açılınca 75 kiloydum.İlk hafta diyetsiz 1 kilo gitti.Sonra 2. hafta buraya geldim ve şu an 65 lerdeyim.10 kilo gitti.Bunu bu grubun sayesin de yaptım...Yoksa en fazla 3-4 verebilirdim.Hatta çoktan pes etmiştim...O şeytana sakın uyma burada kalmaya devam et...
Zamanla zaten alışıyorsun.Mesela uzun zamandır şekerli birşeyler meyve dışında yemiyorum.Bu sebeple şekerli birşey yiyemiyorum.Tadı çok kötü geliyor.İşin özü zamanla alışıyorsun...Yola devam durmak yok
Canım benimCanım nevom yaaaaaaa motivasyon kaynağı
Tebrik ederim iyi kilo vermişsin darısı banaCanım benim de daha dolu olan menülerim oluyorBugün hem fırsat bulmadım.Hem de Perşembe yarın tartı günü diye hafif geçirdim...Ahhh bir de bugün yaptıklarımı yazsam
Aman sakın bir yere gitmek yokBurası çok güzel motivasyon sağlıyor...Ben Eylül 18'de okul açılınca 75 kiloydum.İlk hafta diyetsiz 1 kilo gitti.Sonra 2. hafta buraya geldim ve şu an 65 lerdeyim.10 kilo gitti.Bunu bu grubun sayesin de yaptım...Yoksa en fazla 3-4 verebilirdim.Hatta çoktan pes etmiştim...O şeytana sakın uyma burada kalmaya devam et...
Zamanla zaten alışıyorsun.Mesela uzun zamandır şekerli birşeyler meyve dışında yemiyorum.Bu sebeple şekerli birşey yiyemiyorum.Tadı çok kötü geliyor.İşin özü zamanla alışıyorsun...Yola devam durmak yok
Iyiyim Allaha şükür canim nevom sen nasılsınCanım benimNasılsın
İşte şok yaşayınca kötü oldum canım. Atlattım şükür.
megimmm ne kadar uzak kaldın sen buradan
bence kilonu abartıyosundur ya 20 kilo alcak halin yok ya 57 ile ayrıldınsa 67-68 anca gelirisn
Bende özledim canım. Bugünde atlattım şükür temizimmm :)Hiç gitme bir daha zaten çok özlemiştik çaktırmasakta
Böyle dönemlerde olabilir normaldir insan yemeğe sığınıyor sanki çok iyi anlıyorum ama gideli çok olmadı ne kadar almış olursan ol yerleşmedi bile onlar hemen inecek inşallah merak etmeBen korumada beceriksizim mesela o yüzden hep diyetteyim arada canım çektikçe bozuyorum 2-3 kilo alıyorum sonra geri veriyorum vücut oldu o biçim şaşırdı kendini
Menülerin hele sporların harikaydı bizi üfürdün kendin fıstık gibi oldun bence zor değil o hırsta gelmiş eminim 1-2 haftası var bu işin hemen vermeye başla nasıl gidiyor göreceksinAkşam yemelerde de bizdesin bak ben temizim sende bu sabah temizsindir eminim
Hayırlı yolculuklar canımbugün evdeyim ofise gitmedim. 21.30 da yola cıkacağız. zaten bi sürü eksiğim var. çamaşır yıkanacak. valiz toplanacak. dinlenip uyunacak ki yarın direkt olarak sabah fuara gideceğiz hiç uyumadan.
epey yorucu olacak yani. inşallah pazar sabahı 06.00 gibi yavrumu koklaya koklaya uyuyacağım. 3 gece ondan ayrı kalacağım fikri dayanılmaz. düşünmemeye çalışıyorum artık.
İp alacağım mutlaka canımGünaydın :) ip atla cardio istersen Zumba oryantal hoppaaaaa
sen zorlasan 1 haftada 3 kilo
Yok bozmadım mium başım çok ağrıdı bugün halâ da ağrıyor
Hemen veriyorum çok kötüydüm ekrana bakamıyorum@nar_cicegim geçmiş olsun miniğine çiçeaaam
@Whiteblacklife şoktayım şuan ne demek el yıkamak ya
Triplimelek Megi menü ver triplim
Sağol canımTebrik ederim iyi kilo vermişsin darısı bana
Yok kız gidermiyim hiç burdan şeytan uğraşıp duruyo da fazla diretemiyo
Bende salı günü 74 ile başladım 3 günde pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum birde uyku diye bişeyde Yok bende saat başı meme mesaisi var sabah 7 de büyük çocuğun mesaisi başlıyor
Şu günler çabucak geçse ne iyi olur
İyiyim canım çok şükür biraz yorgunum uykum geldi..Biraz bakınıp kaçacağımIyiyim Allaha şükür canim nevom sen nasılsıntakılıyorum sessiz sessiz buralarda mesajini görünce karsiliksiz kalamadim
İnşallah canım sağol verdiğin güzel Destek için iyi geldinSağol canım
Emziriyorsan daha avantajlısın canımDaha çabuk gider kilolar İlk haftalar bayağı gidiyor...Sen dikkat et mutlaka verirsin
Tamam datlum benim iyi geceler simdidennİyiyim canım çok şükür biraz yorgunum uykum geldi..Biraz bakınıp kaçacağım
Hii kuş lokumu bayılırımPerşembe menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı peynirli tereyağlı omlet
1 tb ekmeği
1 domates
1 közlenmiş acı biber
1 bardak çay
Ara
Sade türk kahvesi
2 tane küçük kuş lokumu
Akşam
Tavuklu sebzeli çorba 2 kepçe
Salata
Ara
1 mandalina
Su 2 lt
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?