Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyigeceler güzeller bugün hava kapalıydı çocukları götürünce yattım 12 ye kadar sonrada işler sıkıştı tabi bide akşam sinemaya götürdüm çocukları anca yatağa girdim.spor bildirimi de yapayım
43 dk eliptik 27 dk jillian konuşmalarındada bişiyler yaptım o yüzden tam hesapladım toplam point 280 nehirnil111

Ben daha önce 9. Takımdaydım 66 ile izine ayrılmışım şuan 76yım var gerisini sen düşün

Uyku eğitimi işini düşündün mü hiç canım?? Kaç aylıktı bebişin?

Merhaba hanımlar. Arada girip okuyorum Ama yazamıyorum hiç. Misafirlerim var yatılı çocuklu. Bir de benimkiler zor oluyo 3 öğün yemek çay meyve gezdirme gibi. Ara öğün ana öğün hepsi karıştı bendenur topu gibi artim var bir de.haftaya anneme gidicem orada biraz daha toparlamaya çalışıcam inşallah. Kendinize çok iyi bakin hayırlı geceler bol eksiler. Yarın hepinize başarılar diliyorum. Öğretmen olan arkadaşlar imin öğretmenler gününü en icten dileklerimle ve dunyanin en güzel mesleğini yapmanın gururuyla kutluyor um.

Şuraya bir iyi geceler ve yarın için güzeeel dilekler temenniler ve bool booool öpücük kondurayımm
Yarın çok çok önemli bir sunumum var. Dualarınızda unutmayın beni e mi?
Bi deee feylesof hasta. Fena üşütmüş. Onla ilgileniyorum. Haftasonu açık öğretim sınavlarım var....
Masa başında olmaktan ağrıyan bir adet boynum ve asla durmayan boğazım var Evet hunharca yedim dünden beri... Durduramıyorum... Miu affet beni 2-3 güne dönecem ama aşırı stres altındayım... Başka başka problemler derken darmadağınım şu an... Yiyince çözülmeyeceğini bildiğim halde şu an bile durmuyor boğazım. Ama sana söz Pazartesi buradayım...

Her neyseeee hatunlaar hepinizi çoook özlediiim. Etiketlere bile bakamadım inşallah herkes iyidir ve yarın tartılar coşaaaaar Miu çılgın atar Ben de fırsat bulabilirsem girip bakacam hemmen...
Hepinizi çok çok seviyor ve çok öpüyorum

Ben daha önce 9. Takımdaydım 66 ile izine ayrılmışım şuan 76yım var gerisini sen düşün

Uyku eğitimi işini düşündün mü hiç canım?? Kaç aylıktı bebişin?
Önemli olan zararın neresinden dönsek kardır inşallah pes etmeden vercez kiloları
Bebeğim bugün tam 1 aylık oldu :)

Tüm hedefi olan bayanlar inş hedefi nize varirsiniz
İnş
Sen istersen 3-4 gune ogrenirsin halka cevirmegi, Ben biraz zor ogrendim. Belim bacaklarim morardi bi sure. Ama cok eylenceli birsey.
Dediklerini yapacagim canim. Iyi ki varsin. Iyi ki varsiniz hepiniz
Oglum uyandirdi uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…