- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Allah Allah inşallah garantidedir yalnız alt tablası da zarar görmüş hafif eğmiş kapak düşerken tekerlek kırılınca o yüzden sormak istediler sanırım o tablo garantiye girer mi diye inşallah girer yaNasıl girmiyor yav. Ben bin kete çıkardım eşim taktıen son tekeri kırıldı kaldı kenarda. İki senedir kapaksiz çok tembel bir kişilik de benim koca sağolsun
Olur neden olmasın canım ben pek kas olayından anlamam ama dambıllarla da çalışıyorsun muhakkak etkisi olurBen her gun Jillian, 30 dak kosu, 12 dak dambillarla calissam yeterli olur mu sizce kaslanmak, hem de kilo vermek icin ?
@MiuLegonehirnil111
Güzel menü kuzum bende bundan sonra etiketleyeyim siziBugün menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1.5 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 salatalık
1.5 kizarmis form ekmek
Ara 14.00
1 yk kuşburnu marmelati
8 badem
Aksam 16.30
1 tabak kiymali karnabahar
Yarim kase yoğurt
1 tabak salata
1 ader kizarmis form ekmek
2 lt su icildi..
@MiuLego ,begum75 , nehirnil111 , @masumm , Sarayca , Triplimelek Megi Cutemom007 , @Shut Up
Etiketle etiketle bitmediii yahuuu
Ekledim canım harikasınBugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
2yumurta
3 zeytin
Kalın dilim peynir
Yarım havuç
3 ceviz
Marul
Akşam 19.00
Bi kase tarhana çorbası
Bi tatlı tabağı pırasa
Haşlama brokoli
2 lt su
5 mil leslie
@MiuLegonehirnil111
Geçmiş olsun canım insanın başı ağrıyınca kaldıramaz ki spor yasın bugünden itibaren yaparsınBende özledim canım. Bugünde atlattım şükür temizimmm :)
Başım o kadar çok ağrıdı ki hiç bişey yapamadım
İyigeceler güzeller bugün hava kapalıydı çocukları götürünce yattım 12 ye kadar sonrada işler sıkıştı tabi bide akşam sinemaya götürdüm çocukları anca yatağa girdim.spor bildirimi de yapayım
43 dk eliptik 27 dk jillian konuşmalarındada bişiyler yaptım o yüzden tam hesapladım toplam point 280nehirnil111
tebrikler canım -300 de gayet iyi önemli olan vermekKilo bildirimim
Gecen hafta 64.3
Bu hafta 64.0
Fark -300
Bu haftanin az sporu beni fazla goturmedi tabi. Ama bugun tekrar yogunlasiyorum
Spor bildirimi hic yazamadim ama pazardan beri her gun 1000 tane ip atladim
nehirnil111 kuzum bi ara yazmistim ama mesaj yayinlanmadi sanirim internetimin zayifligindan@MiuLego
aaa yoksa sende mi dün karbonla kirlendinnn sen şimdi naifsin sana bişey de diyemiyorum benim hep mini minnakımsınAllah Allah inşallah garantidedir yalnız alt tablası da zarar görmüş hafif eğmiş kapak düşerken tekerlek kırılınca o yüzden sormak istediler sanırım o tablo garantiye girer mi diye inşallah girer ya
Olur neden olmasın canım ben pek kas olayından anlamam ama dambıllarla da çalışıyorsun muhakkak etkisi olur
Güzel menü kuzum bende bundan sonra etiketleyeyim sizidün karbonluydu biraz ama bugünden itibaren başlarım
Ekledim canım harikasın
Geçmiş olsun canım insanın başı ağrıyınca kaldıramaz ki spor yasın bugünden itibaren yaparsın
Ekledim kuzum çok sağol
33 dk var adaaaa çok heyecanlıyımsaat 10 tartılacam bekliyorum heyecanla
ayyyy inşallah güzel eksilerle gelirim ama cuma cumartesi pazar hunharca yedim kaptanım o artıları temizlemek için uğraştım inşallah geçen haftaki 69,900 den daha az gelirim umudu taşıyorum33 dk var adaaaa çok heyecanlıyımrüyamda gördüm senin bildirimi ben.. kızıyordum sana bi de azcık eksi gelir gelirse diyosun diyordum.. güzel eksi gelmişti
Ekleyeyim kuzum tabi kiKilo bildirimim
Gecen hafta 64.3
Bu hafta 64.0
Fark -300
Bu haftanin az sporu beni fazla goturmedi tabi. Ama bugun tekrar yogunlasiyorum
Spor bildirimi hic yazamadim ama pazardan beri her gun 1000 tane ip atladim
nehirnil111 kuzum bi ara yazmistim ama mesaj yayinlanmadi sanirim internetimin zayifligindan@MiuLego
Yerim ki seniaaa yoksa sende mi dün karbonla kirlendinnn sen şimdi naifsin sana bişey de diyemiyorum benim hep mini minnakımsın
Yerim ki seniKarbon dediğim öğlen 3 tane kadın budu köfte akşam 10-15 ad.çekirdek + 3 ymk kaşığı muhlama Kayınvalide de olunca böyle oldu mecburen yoksa ben var ya evde yoğurt meyve yiyecektim
Utandım şimcikben seni çok seviyoreee gerçekten böyle minnak küçük kız kardeşim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?