Az daha beklesem mi acaba ,belki iner dahahaydi yaz yaz
ben 10 kadar bekliyorum hep aynı satte tartılırım bende heyecanla bekliyorumAz daha beklesem mi acaba ,belki iner daha
Şiş uyanınca ,ödem olunca bekliyorum da 11 e kadar ,bugün iyiyim ,neyse ben de 10 a kadar bekleyeyim.ben 10 kadar bekliyorum hep aynı satte tartılırım bende heyecanla bekliyorum)
Canım sınavında başarılar diliyorum Rabbim yardımcın olsunŞuraya bir iyi geceler ve yarın için güzeeel dilekler temenniler ve bool booool öpücük kondurayımm
Yarın çok çok önemli bir sunumum var. Dualarınızda unutmayın beni e mi?
Bi deee feylesof hasta. Fena üşütmüş. Onla ilgileniyorum. Haftasonu açık öğretim sınavlarım var....
Masa başında olmaktan ağrıyan bir adet boynum ve asla durmayan boğazım varEvet hunharca yedim dünden beri... Durduramıyorum... Miu affet beni 2-3 güne dönecem ama aşırı stres altındayım... Başka başka problemler derken darmadağınım şu an... Yiyince çözülmeyeceğini bildiğim halde şu an bile durmuyor boğazım. Ama sana söz Pazartesi buradayım...
Her neyseeee hatunlaar hepinizi çoook özlediiim. Etiketlere bile bakamadım inşallah herkes iyidir ve yarın tartılar coşaaaaarMiu çılgın atar Ben de fırsat bulabilirsem girip bakacam hemmen...
Hepinizi çok çok seviyor ve çok öpüyorum
Ahahaha tebrik ederim fıstık
Tebrik ederim canım hedefin ne kadar senin önümüzdeki hafta kuş olup uçacak mısınKilo bildirimi
Gecen hafta 50.9
Bu hafta 50.5
Fark -0.4
Yuzde - 0.8
Su reglli halimle artı gelmedigi icin buna da sukur diyorum. Onumuzdeki hafta bomba gibi gelecegim insallah
@MiuLego
İşte bu işte buGünaydınnnnnnnnmn
Geçen hafta: 68.4
Bu hafta :. 66.5
Giden: 1900
Aslında sahte kilo ,ödem vs gerçekçi bir kilo kaybı değilama yinede sevineyim
65_66_67 bı üç rakam arasında dolanıp duruyorum haftalardır
Önemli olan daha asasını görmek
Haftaya 65 ler gelir umarım
Cuma_cumartesi_pazar çöp gibi geçti
Birazda regli olduğum için bu sonuç
Şimdi kaçtım , ofiste görüşürüz kızlar
Oyy maşallah kiloya bak yüzdeye bakBi kilo bildirimide benden @MiuLego beni takıma alırsın artık
geçen hafta:90.8 kg
bu hafta :86,3 kg
fark:4,5 kg
yüzde :4,95
Bende öncelikle öğretmen arkadaşlarımı kutlar kilo bildirimine geçerim :)
Geçen hafta 76:4
Bu hafta 75.9
Fark 0.5
%0,65
Kilo bildirimim
Gecen hafta 64.3
Bu hafta 64.0
Fark -300
Bu haftanin az sporu beni fazla goturmedi tabi. Ama bugun tekrar yogunlasiyorum
Spor bildirimi hic yazamadim ama pazardan beri her gun 1000 tane ip atladim
nehirnil111 kuzum bi ara yazmistim ama mesaj yayinlanmadi sanirim internetimin zayifligindan@MiuLego
Geçen haftayı hatırlamıyorum 59.2 ya da 3 tu sanırım bu hafta
59
la ağzını yirim ne güzel konuşmuşsun banumbegum75
@Sarayca
Cutemom007
Ne yediniz ?
Hangi yiyecek temiz kalmaktan daha güzeldi ?
Yediniz ne oldu ?
Aynıydı dimi tadı ? Yerken ki mutluluk iki sn sürdü, şuan hala mutlu ediyor mu sizi ?
Ne oldu 3 gün geriye gidince ?
:
ilk haftanın güzelliği bu balımCanım sınavında başarılar diliyorum Rabbim yardımcın olsunPazartesiden sonra fırtına gibi döneceğine eminim
Ahahaha tebrik ederim fıstık
Tebrik ederim canım hedefin ne kadar senin önümüzdeki hafta kuş olup uçacak mısınRegli şişkinliği oluyor sen zaten pazartesiye -500 daha gelirsin gör bak Çok pis kıskandım
İşte bu işte buGelecek tabi ki ödem mödem sonuçta yeseydin oda gitmeyecekti üzerine eklenecekti değil mi
Oyy maşallah kiloya bak yüzdeye bak
Tebrik ederim canlar çok güzel rakamlar
Sopadan beter Di mila ağzını yirim ne güzel konuşmuşsun banum
Hah bu oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?