Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sadece yuruyusler var nehir spor yapmadim.

Cuma..... 40
Pazartesi......40
Carsamba.....40
Persembe....40
Cuma.....60 dk

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 54.4
Bu hafta : 53.9
Fark : 0.5
Yüzde : % 0.91
@MiuLego
@Nevreste
İnşallah nevoyu yenerim Aminn...
vay vay vay vayyyyyy harika eksi bu nefs in sessizlipğinden korkmak lazım dediydim
Kilo bildirimi
Gecen hafta 50.9
Bu hafta 50.5
Fark -0.4
Yuzde - 0.8
Su reglli halimle artı gelmedigi icin buna da sukur diyorum. Onumuzdeki hafta bomba gibi gelecegim insallah
@MiuLego
donnacım geçen hafta eey gitmişti kilo.. üzerine bu hafta bu eksi mükemmel oldu.. sporun faydaları 4 ler geliyorrrrrrrrrr
şuna az daha sevineyim
Bi kilo bildirimide benden @MiuLego beni takıma alırsın artık

geçen hafta:90.8 kg

bu hafta :86,3 kg

fark:4,5 kg

yüzde :4,95
vayssss handeee

tebrik ederim kuzucum.. ödemlerin hepsini attın gitti.. ilk hafta tartısına tav olmam.. ama -4.5 da eğer dikkat etmesen gelmezdi maksimum 2.5 falan olurdu.. bu senin disiplinini gösteriyor maşallah
Bende öncelikle öğretmen arkadaşlarımı kutlar kilo bildirimine geçerim :)

Geçen hafta 76:4
Bu hafta 75.9
Fark 0.5
%0,65
ah canımö.. dünkü o karbon yüklü menün olmasa -1 idi bu sonuçç.. neyse ki eksi gelmiş yine de.. daha dikkatli menülerde emi.. tebrik ederim
kilo bildirimine gelirsek bnm başlangıç 20.11.2017 tarihinde 86,5 24.11.2017 tarihiinde 85,7 / 4 günde 0,9 kg
canım eksi gayet iyi.. ama sevinemedeim.. seni daha tanıyamadım bile.. bu eksi bizimle beraber olmadığı için.. sevinç yok bende şuanda.
ah çiçeaaam çok az eksi bu
Geçen haftayı hatırlamıyorum 59.2 ya da 3 tu sanırım bu hafta

59
geçen hafta 59.3 idi.. -300 gayet iyi makbuşum.. temiz olmalar yaradı demek kibir de bozmayaydın allah allah derdik
sabitsin evet canom.. cozuttuğun artıları hemen gönderdin oh şükür diyelim
oy triplerine seninhastalığın geçsin hemen göndericez ördekim o artıyı

Dün o fundiklardan onve 59.6 göstermişti 58 garantiydi ama makbule fırsat vermedi tartıya

miu bende ilk hafta tartısına tav olmam canım
haftaya da giremiyorum değilmi listeye ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…