Aslını sorarsan göbek harici etim yok,kollar bacaklar çöp gibi olduhe laaaaa
fasulyesinbalık etli fasulye
HAFTAYA VERECEK AMA DEĞİL Mİ MAKBULEEEDün o fundiklardan onve 59.6 göstermişti 58 garantiydi ama makbule fırsat vermedi tartıya
miu bende ilk hafta tartısına tav olmam canım
haftaya da giremiyorum değilmi listeye ben
göbüş için accuk mekik çeksen kimbilir nasıl toparlayacakAslını sorarsan göbek harici etim yok,kollar bacaklar çöp gibi oldu
öffff şu deneme beni deli ediyor miu yaaaHAFTAYA VERECEK AMA DEĞİL Mİ MAKBULEEE
haftaya 15 gün süresi henüz dolmamış oluyor
sen neden hala kilo paylaşmadın acabaaaaAyyy ne mübarek bir cuma
Helal olsun hatun bacilar
Tebrikler canım
TebriklerKilo bildirimi
Gecen hafta 50.9
Bu hafta 50.5
Fark -0.4
Yuzde - 0.8
Su reglli halimle artı gelmedigi icin buna da sukur diyorum. Onumuzdeki hafta bomba gibi gelecegim insallah
@MiuLego
Yaa üzülme sevin sevinGünaydınnnnnnnnmn
Geçen hafta: 68.4
Bu hafta :. 66.5
Giden: 1900
Aslında sahte kilo ,ödem vs gerçekçi bir kilo kaybı değilama yinede sevineyim
65_66_67 bı üç rakam arasında dolanıp duruyorum haftalardır
Önemli olan daha asasını görmek
Haftaya 65 ler gelir umarım
Cuma_cumartesi_pazar çöp gibi geçti
Birazda regli olduğum için bu sonuç
Şimdi kaçtım , ofiste görüşürüz kızlar
TebriklerBi kilo bildirimide benden @MiuLego beni takıma alırsın artık
geçen hafta:90.8 kg
bu hafta :86,3 kg
fark:4,5 kg
yüzde :4,95
Tebrik ederimBende öncelikle öğretmen arkadaşlarımı kutlar kilo bildirimine geçerim :)
Geçen hafta 76:4
Bu hafta 75.9
Fark 0.5
%0,65
Tebriklerkilo bildirimine gelirsek bnm başlangıç 20.11.2017 tarihinde 86,5 24.11.2017 tarihiinde 85,7 / 4 günde 0,9 kg
Temizimmmmmmtemizler kirliler neredesiniz yahuuuuu
Tebrikler canımKilo bildirimim
Gecen hafta 64.3
Bu hafta 64.0
Fark -300
Bu haftanin az sporu beni fazla goturmedi tabi. Ama bugun tekrar yogunlasiyorum
Spor bildirimi hic yazamadim ama pazardan beri her gun 1000 tane ip atladim
@nehirnil111 kuzum bi ara yazmistim ama mesaj yayinlanmadi sanirim internetimin zayifligindan@MiuLego
Tebrik ederim canımHayırlı cumalar herkeseÖğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun Güzel evlatlar hayırlı bir vatan evladı yetiştireceksiniz eminim
Eki Görüntüle 2071323
@MiuLego kaptanım 52.6 yani geçen hafta ki kiloma indim ama tabi sabitim bu durumda hafta içine bakıldığında bayağı eksideyimÖyle garip bir yerdeyim Haftaya inşallah geri düşmeye çalışacağım sabit 52 kalmam pek mümkün olmuyor işte hele pis bir boğazım varsa içim temiz ama
@begum75 @Sarayca @masummada81 Triplimelek Megi başka kim var ki akşamcı tayfamız Ben accuk kirlendim 10-15 tane daha fazla değil çekirdek çitledim Kayınvalide de az aç kalınca
Çekebilsemgöbüş için accuk mekik çeksen kimbilir nasıl toparlayacak
kuzum ne takıyorsun yahu.. burada liste içi ya da liste dışı için herhangi bir ayrım yok ki.. hepimiz biriz.. aynı heyecan aynı özen.. ne fark eder.. keyfini çıkaralımöffff şu deneme beni deli ediyor miu yaaa
e heralde olur.. daha hayatımda ellerimi kafa arkası koyup mekik çekmedim.. koşul değil ki o . Ben hep eller serbest çekerimÇekebilsem
Ellerimi kafamın arkasına koymasam da kolları serbest bıraksam olur mu,o zaman çekebiliyorum .
Doğru,listede olmasam da aynı sopayı yedim defalarcakuzum ne takıyorsun yahu.. burada liste içi ya da liste dışı için herhangi bir ayrım yok ki.. hepimiz biriz.. aynı heyecan aynı özen.. ne fark eder.. keyfini çıkaralım
Doğru,listede olmasam da aynı sopayı yedim defalarca
Yuppiiiii,e heralde olur.. daha hayatımda ellerimi kafa arkası koyup mekik çekmedim.. koşul değil ki o . Ben hep eller serbest çekerim
bendeki kayıtta geçen cuma kilon 69.7Eki Görüntüle 2071338
Gecen hafta :69.900
Bu hafta : 69.500 :)
Seviniyorum cunku pazartesi sabah kilom 70.400 idi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?