Tebrikler canımBende öncelikle öğretmen arkadaşlarımı kutlar kilo bildirimine geçerim :)
Geçen hafta 76:4
Bu hafta 75.9
Fark 0.5
%0,65
ciddi misin@MiuLego bu arada wc siz benim sonuç
Vaaaaavvvvv bravoooooooooooBi kilo bildirimide benden @MiuLego beni takıma alırsın artık
geçen hafta:90.8 kg
bu hafta :86,3 kg
fark:4,5 kg
yüzde :4,95
heee bugün yolculuk var dimiAy daha valiz hazirlamadim ben yaa poffff
Tebrikler canımkilo bildirimine gelirsek bnm başlangıç 20.11.2017 tarihinde 86,5 24.11.2017 tarihiinde 85,7 / 4 günde 0,9 kg
Tebrikler canımKilo bildirimim
Gecen hafta 64.3
Bu hafta 64.0
Fark -300
Bu haftanin az sporu beni fazla goturmedi tabi. Ama bugun tekrar yogunlasiyorum
Spor bildirimi hic yazamadim ama pazardan beri her gun 1000 tane ip atladim
@nehirnil111 kuzum bi ara yazmistim ama mesaj yayinlanmadi sanirim internetimin zayifligindan@MiuLego
valla öyle diyorum ablammm
tamam o zaman
hahahaha banu bu ne ya hahahaha Allah seni napsın
Hahahahahaha ayy masum bende böyle hissediyomuşum meğersem kendimi buldum foto da
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım. Haftaya bu inat kırılacak gör bak , gelsin 66 lar
A ha ha bende böyleyim ya. 6 da uyanıyor ya benim küçük. Babasını istiyor sen git diyor nasıl işime geliyorsabah kahvaltı öncesi yapıcam bende
aynen banu.. 7 günü de vicdan rahat beslenme rahat geçirmek varken.. cuma cumartesi pazar yiyip.. 4 gün işkence gibi geçirmek.. gerek yok..
Temiz temiz devam
Çoooook doğru canımm
ben böyleyim panik atak var
eşinden giriyordu ya.. en kötü öyle yapardı..
hayal ettim şuan okuduklarımı
durduramıyorum kendimi
Tebrikler canım cookkkk sevindim
Ben hastanedeyim kan verdim ama maalesef şeker şüphesinden dolayı tokluk kanda istediler böylece kahvaltı tabağı alıp kahvaltı yapmak zorunda kaldım ada canım benim tartı yalan oldu bugün maalesef seninde babam gelecek miş katya durumları zor haftaya mı ertelesek yoksa yarın mi tartılayım başlayalım karari sana bırakıyorum @ada81
şu hafta sonunuda temz atlatalım lütfen benim hatalarım
1. buggün cuma ama hak ettim kendimi ttuttum bir haftaa
2.ya bugün ctesi iki üç lokmadan bişiy oolmazzzz
3. amann pazarrr yaaa kaç kez birlikteyim evdekilerrrle(evdekilerle simitte yesem aynı, yumurtada yesem aynı önemli olan birlikte yemek degil mi ?)
al 3 gün gitti çöpe
üstüne artılar
geriye kaldı 4 gün , haydi bunları temzileyelim
eee sonra aman ekmek yeme
aman pro ye pro ye
hoppp cumaaaaaa sabit yada artıı
böyle böyle haftalar gittiiii
Fatma kaç kilo gelecek acabaaaaaa
99 a ne kadar kaldı kiiii
cuma cumartesiyi yiyerek geçirdi .. beni üzüyor çokbu hafta ve sonrasında yapmayacağım artık dedi ama
Çakılımdaha çoğu olur mu? Olur..
Umarim seker cikmazBen hastanedeyim kan verdim ama maalesef şeker şüphesinden dolayı tokluk kanda istediler böylece kahvaltı tabağı alıp kahvaltı yapmak zorunda kaldım ada canım benim tartı yalan oldu bugün maalesef seninde babam gelecek miş katya durumları zor haftaya mı ertelesek yoksa yarın mi tartılayım başlayalım karari sana bırakıyorum @ada81
yaaa abla teşekkürler
Ay tövbeler olsunnnKızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Hande bilgisayar başında olsam sana karar defterinin ilgili maddesini kopyalayacaktım amadeğilim.. karar defterinde yazıyor.. bir okuyaaa abla teşekkürler
bende anlayamadım
hani yeni üye değilim eski mezunum geri döndü gibi olmayacakmıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?