Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

süpersin banum ya ..şişlik ödem mödem aaaaaaaaaa gitti mi gitti mi ? artık sıyrıl hele şurdan ... her gün temizimmmmmmmmmmm mesajını görelim

15 Aralık gibi liste geliyor sanki

coco çok geçmiş olsunrabbim beterinden korusun
şikayet konusunda bende bilemedim, miu ve aus un dediği gibi adamın hal hareket tavrına göre karar verirdim heralde

Mesaiden kaçtım
Ablama hediye almam lazım avm ye gidem de alamgaliba matmazelde çantada 1 alana 1 bedava varmışbedavası da benim olur

ayy indirimlerden faydalanmak bizim işimiz
güle güle kullanın

Bi kilo bildirimide benden @MiuLego beni takıma alırsın artık

geçen hafta:90.8 kg

bu hafta :86,3 kg

fark:4,5 kg

yüzde :4,95

tabiii bu yüzdeyi görünce insanın tüm kuralları ihlal edesi geliyor değil mi

menülerine hiç bakmadım @MiuLego canom biliyordum , su ve kas kaybı yaşatacak azlıkta değildir umarım .

tebrikler .... süper bir moral olmuştur .. hoooop 90 lara veda

Bende öncelikle öğretmen arkadaşlarımı kutlar kilo bildirimine geçerim :)

Geçen hafta 76:4
Bu hafta 75.9
Fark 0.5
%0,65

Tam bir haftalık ise , ne zaman başladığını anımsayamadım canım .. ilk hafta için az .
Yine de kocaman tebrikler ... her eksi ..moraldir ...motivedir ..candır

kuzum tatlı yeme cesaretini sporuma bağlamadım,özel geldi o baklava dün akşam yedim yedim yemedim bidaha bulamazdım o yüzden yani
sabahki rakamada şok oldum görünce bir an algılayamadım hatta artıdayım sandım meğerse eksideymişim

kilo bildirimine gelirsek bnm başlangıç 20.11.2017 tarihinde 86,5 24.11.2017 tarihiinde 85,7 / 4 günde 0,9 kg

4 günde 900 ....gayet güzel çalışan bir metabolizmanın habercisidir .

çok tebrik ederim canım , ne yaptı isen aynen devam

narım çiçeğim , tebrikler ... aylık olarak baksak , son 1 ayda 1 kilo ancak gitti senden sanki , belki ondan da az ...
Bir duraklama yaşıyorsun ve bunun bir ilacı , bir 6.vitesi olmalı mutlaka ... onu bulmaya bak canım .
ya yeme düzenini tamamen değiştir ya spora yüklen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…