- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Olsun canım olsun böyle devam eder inşallahilk haftanın güzelliği bu balım
sonraki haftalarda bu yüzdeyi 1-2 kez daha görürüm
sonra göremem herhalde
ondan sonrada diyet değiştirir yine yaparım
ama yaparım
Ekledim Bonusum bu cumayı da haftaya ekleyeceğiz artıkSadece yuruyusler var nehir spor yapmadim.
Cuma..... 40
Pazartesi......40
Carsamba.....40
Persembe....40
Cuma.....60 dk
Evet kaptanım pazartesiden ama sağlamlaştırdım inşallah bu hafta daha güzel olacak zaten sporla sıkılaşmaya karar verdim iyice önemli olan rakam değil görüntüsabitsin evet canom.. cozuttuğun artıları hemen gönderdin oh şükür diyelim
Sağol triplim megimTebrik ederim canım
Oyy bu nedir doktor bu nedururun dünyayı inecek var,spor eklemem lazım
perşembe sporum
25 dk jillan=100 puan + 40 dk eliptik=160 puan+ 20 dakika bölgesel egzersiz=60 puan
toplam= 320 puan
@MiuLego kaptanım hangi hareketleri yapacaktık hatırlamadığımdan ortaya karışık bişeyler yaptım
*jillan yapıldı
* 15x3 set lunge (1 kg ağırlıkla)
* 15x3 set side lunge (1 kg ağırlıkla)
*15x3 set butt bridge
*20x3 set squat (yanlız bu normal squatta sağ dizimi acayip ağrıyo sanırım yanlış hareket yaptım)(2x1 kg ağırlıkla)
*20x3 set sumo sguat (3 kg dambılla)
*15x3 geriye bacak atma (ayakta 2 kg ağırlık bağlıyken)
15x3 yerde yatıp yukarı aşağı bacak hareketi (ayakta 2 kg ağırlık bağlıyken)
tatlıyı yakıyım diye parçaladım kendimi
arada olur o kadar ona kirlenmek denmez bile çünkü çekirdek içerdiği yağ sayensinde faydalıdır
ben dün akşam ne yedim bi bilsenneyseki yaktım gitti
Begüşüm yapmayacağım derken haftasonu cozutmayacağım didiece geçmiş olsun,gitmişken tokluk şekerine baktırman iyi olmuş,benimde açlık normal çıkmıştı toklukta fırlamıştı o yüzden bakılması iyidir
sonuçlarını bizede bildir merakta bırakma
kolay gelsin sana
mesajdan çıkardığım sonuç=evde yumurta bitmiş ti almayı unutma
şaka bi yana tespitler çok doğru masummbeynimize kazımalıyız ki hafta sonu cozutmayalım
aa ben kaçırmışım ne demek yapmayacağım,ne demek hafta sonunu yiyerek geçirdi
@Antepia27 bak seni tutmam sonra neler oluyo öylebak tam kilo verme ayları sonra bi bakmışız bahar gelmiş biz yine aynı, bu fırsatı kaçırmayalım
bakarım canım benHande bilgisayar başında olsam sana karar defterinin ilgili maddesini kopyalayacaktım amadeğilim.. karar defterinde yazıyor.. bir oku
Kızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Huhu ben çok sevindim sabit beklerken bile eksi geldiEki Görüntüle 2071338
Gecen hafta :69.900
Bu hafta : 69.500 :)
Seviniyorum cunku pazartesi sabah kilom 70.400 idi))
2 gitae cok mutlu olacaktim hayallerim ve gercekler o pasta tabagini yemeyecektim yoksa 1.8 olacakti oyyy oyyyÇakılımdaha çoğu olur mu? Olur..
Bu iyi mi? Eveeet harika bir eksi yine de balım
Tebrikler canımGeçen hafta :64.6
Bu hafta :64.1
Fark:500 gr
Regl bitimi ,kiloyu ondan verdim herhalde
yaaa abla teşekkürler
bende anlayamadım
hani yeni üye değilim eski mezunum geri döndü gibi olmayacakmıydı.
Hande bilgisayar başında olsam sana karar defterinin ilgili maddesini kopyalayacaktım amadeğilim.. karar defterinde yazıyor.. bir oku
Evet çakılımmolurdu.. artık yemezsin heralde -1.8 leri kaçırdın gız2 gitae cok mutlu olacaktim hayallerim ve gercekler o pasta tabagini yemeyecektim yoksa 1.8 olacakti oyyy oyyy
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.
Karar defterinin ilgili maddesi ...
Mezun olan üyenin geri dönüşünde ''yeni üye''
işlemi yapılır . Yeni üyelerde de en az 2 hafta deneme süresi vardır .
İki gündür yoksun balım diyetin başında artı gelmek demek kaçamak yapıyorsun demektir diyete adepte olamadın demektir adapte olmak için daha çok aramızda olmam gerekiyor iki gündür ne menü ne kendin yoksun burada olmazsan biz nasıl yardımcı olabiliriz ki sanaKilo bildirimi yapayım ben de
Geçen hafta 87.5
Bu hafta 87.8
+0.3 maalesef
Inşallah bu hafta toparliycam
Yemicem kesinEvet çakılımmolurdu.. artık yemezsin heralde -1.8 leri kaçırdın gız
Tebrikler canım bravooooooooooo
Kilo bildirimi
Gecen hafta 50.9
Bu hafta 50.5
Fark -0.4
Yuzde - 0.8
Su reglli halimle artı gelmedigi icin buna da sukur diyorum. Onumuzdeki hafta bomba gibi gelecegim insallah
@MiuLego
Tebrikler canımGunaydin kızlar herkese hayırlı cumalar çok mutluyum bu sabah
Geçen hafta 80.7
Bu hafta 79.0
Giden 1.700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?