Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ilk haftanın güzelliği bu balım
sonraki haftalarda bu yüzdeyi 1-2 kez daha görürüm
sonra göremem herhalde
ondan sonrada diyet değiştirir yine yaparım
ama yaparım
Olsun canım olsun böyle devam eder inşallah
Sadece yuruyusler var nehir spor yapmadim.

Cuma..... 40
Pazartesi......40
Carsamba.....40
Persembe....40
Cuma.....60 dk
Ekledim Bonusum bu cumayı da haftaya ekleyeceğiz artık
sabitsin evet canom.. cozuttuğun artıları hemen gönderdin oh şükür diyelim
Evet kaptanım pazartesiden ama sağlamlaştırdım inşallah bu hafta daha güzel olacak zaten sporla sıkılaşmaya karar verdim iyice önemli olan rakam değil görüntü
Tebrik ederim canım
Sağol triplim megim
Oyy bu nedir doktor bu ne o tatlıyla diğer yediklerini de yaktın sen
arada olur o kadar ona kirlenmek denmez bile çünkü çekirdek içerdiği yağ sayensinde faydalıdır
ben dün akşam ne yedim bi bilsen neyseki yaktım gitti

Öyle diyelim tabü gerçi aç kaldım bayağı karnım guruldayarak uyudum sabaha -200 daha görmüştüm Yediğini göremedim ama sabah ki geçmişten gelmeye çalışıyorum perşembe perşembe iyi cesaret sporuna güvendin kesin

Begüşüm yapmayacağım derken haftasonu cozutmayacağım didi

ay cocooo çok geçmiş olsun bilemedim ki yaaaa

yaaa abla teşekkürler
bende anlayamadım
hani yeni üye değilim eski mezunum geri döndü gibi olmayacakmıydı.

Hande bilgisayar başında olsam sana karar defterinin ilgili maddesini kopyalayacaktım amadeğilim.. karar defterinde yazıyor.. bir oku

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

Karar defterinin ilgili maddesi ...
Mezun olan üyenin geri dönüşünde
''yeni üye''
işlemi yapılır . Yeni üyelerde de en az 2 hafta deneme süresi vardır .

Hızırım benim

Kilo bildirimi yapayım ben de
Geçen hafta 87.5
Bu hafta 87.8
+0.3 maalesef
Inşallah bu hafta toparliycam
İki gündür yoksun balım diyetin başında artı gelmek demek kaçamak yapıyorsun demektir diyete adepte olamadın demektir adapte olmak için daha çok aramızda olmam gerekiyor iki gündür ne menü ne kendin yoksun burada olmazsan biz nasıl yardımcı olabiliriz ki sana

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 54.4
Bu hafta : 53.9
Fark : 0.5
Yüzde : % 0.91
@MiuLego
@Nevreste
İnşallah nevoyu yenerim Aminn...

Tebrikler nefisim pınarım ... nevonun bldirimi daha görmedim ama sanki 1 in üzerinde yine

dünde bizi sormuşsun iyiyiz balım , öyle böyle geçiriyoruz zaman

Kilo bildirimi
Gecen hafta 50.9
Bu hafta 50.5
Fark -0.4
Yuzde - 0.8
Su reglli halimle artı gelmedigi icin buna da sukur diyorum. Onumuzdeki hafta bomba gibi gelecegim insallah
@MiuLego

canım sana da tebrikler kocaman ....minnak kilolar için haftada 500-600 zaten iyidir ... kaldı ki sen regl halindesin ... haftaya bence de bomba gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…