- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Ay o konuda benimkisi iyi. Birlikte disari ciktigimizda hep esim tasir. Yani beni dusundugunden degil de, oglum onu ozledigi icin bana gelmiyor onu gordugundeBn olsam bebeğimi kucaklayıp iner çıkarım
Bnim kocam kızımı yolda 2 dakika Tasiyip baba verir 1 2 saat rahat taşıyorum
teşekkürler canım temiz kalacam inşallahOooooo ada canom ..pzt kilona göre efsane kilo vermişsin yahu
temiz kalmaya devam gülüm
Ekleme lütfen sonra yapasım geliyo@MiuLego öğretmenler günü için kocaman bir pasta yaptırmıştım...Tadına bile bakmadım
Şimdi can çeker yoksa resim eklerdim...
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2071338
Gecen hafta :69.900
Bu hafta : 69.500 :)
Seviniyorum cunku pazartesi sabah kilom 70.400 idi))
TebriklerrrGeçen hafta :64.6
Bu hafta :64.1
Fark:500 gr
Regl bitimi ,kiloyu ondan verdim herhalde
Tebrik ederim canım
ay hemen şuna cevap vereyim kaçayım baya yogun
ya miu ben arkadaşaları eleştirirken kendimde aynıyım
dün gerçekten benimde aklım çelindi
çay faslında degil heee gece 12 de
yine koltukta uyuklamışımm
kalktım ay deidm atayım agzıma iki üç dolma
zaten çokta ddikkat ettim bu hafta
giden gitrmiştir dedimmm
aama sadece düşündüm koşa koşa yataga girdim
o dolmayı yesem çok mutsuz olacaktım
aynı şekildee temiz temiz dvam cnm
TebriklerrrGunaydin kızlar herkese hayırlı cumalar çok mutluyum bu sabah
Geçen hafta 80.7
Bu hafta 79.0
Giden 1.700
Kolay gelsin canım geçmiş olsunKızçeler kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :))
Malum yarın misafir var bugün bi eve girişeyim benbide grip oldumm offf offf
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2071347
Tam buğday unlu ekmeğim
Tebrik ederimBende kilo bildireyim
Gecen hafta :79.00
Bu hafta: 78.5
Fark : 0.5
Az oldu galiba bu hafta
Tebrik ederim canımKilo bidirimi
cuma tartılmamıştım
Ptesi 71.2
Cuma 68.6
Fark 2.6
Yüzde 3.65
Dört günlük diyet yaptım artı metabolik çay içtim.bide regl ve su içmeme şişliği vardı ödem gitti ama hala regl olmadım ne zamanki 67 leri rahat rahat sık sık görürüm ozaman derim kilo verdim yani haftaya devam ederse vermem ancak ozaman sevincem bu sahta banunun ki gibi.First in First Out..beden muhasebemde FİFO kullanıyorum
Geçmiş olsun canımBen hastanedeyim kan verdim ama maalesef şeker şüphesinden dolayı tokluk kanda istediler böylece kahvaltı tabağı alıp kahvaltı yapmak zorunda kaldım ada canım benim tartı yalan oldu bugün maalesef seninde babam gelecek miş katya durumları zor haftaya mı ertelesek yoksa yarın mi tartılayım başlayalım karari sana bırakıyorumada81
Tebrik ederim
Canım cocom çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir sin inşallahKızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 56
Bu hafta: 50
Fark:6
Beni de tebrik edin
Beni de alıntılayın
Bana da ponpon yapın
çook güveniyorum sana
Tebrik ederim canım
Tebriklerrr canımgeçen hafta:58,8
bu hafta :57,8
@MiuLego @Makbule007 aynen dediğin gibi oldu önceki günlerin temizliği tartıya yansıdı,bundan sonrada temiz kalmak ümidiyle....
Tebrik ederimSlm kızlar çocukların aşısı vardı ancak fırsat buldum
8.30 gibi tartıldım wc olarak sıkıntıdayım
Geçen hafta :74
Bu hafta : 73.5
Bu arada salı günü başladım diyete
3 günde 500 gr vermişim
Tebrik ederim canımGeçen cuma :....101,200
Pzts ara kontrol :...100,700
Bu cuma :....100,200
Fark:.....-1
Spor:Toplam 329 dk
90'lar haftaya kaldı ama olsun
@MiuLegonehirnil111
Tebriklerrrr
Tebrik ederim canım
canımmm çook geçmiş olsunnnnKızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Canım çok geçmiş olsun nasılsınKızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Teşekkür ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebriklerrr
Tebrik ederim canım
Tebriklerrr
Kolay gelsin canım geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Geçmiş olsun canım
Tebrik ederim
Canım cocom çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşir sin inşallah
Ausum nasılsın canım. Yusufa çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım
Tebriklerrr canım
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Tebriklerrrr
Tebrik ederim canım
kız nasıl da ilgileniyor herkeste.. kaptan yarduımcısı kıvamı diyorum da ben miiiiii diyor bi de@Whiteblacklife herkesi tek tek tebrik ediyon, yerim seni pek datlu geldin gözümehele hatice öğretmene yaptığın yoruma bayıldım
kız bu hafta spor yaptı ya@Whiteblacklife yata yata kilo vermissin bacım :)
Harikasın be kuzumgeçen hafta:58,8
bu hafta :57,8
@MiuLego @Makbule007 aynen dediğin gibi oldu önceki günlerin temizliği tartıya yansıdı,bundan sonrada temiz kalmak ümidiyle....
Ahahha olsun canım bende bütün haftan vardı zatenhee öteki gruptan alışkanlık haftalık toplam spor dakkasını yazdıydım.Daha alışamadım 7. takımın spor şeysine
gerçek kilo bildirimini alayım hele ?
o kocaman patates püreli tabaktan sonra hele
Ay o konuda benimkisi iyi. Birlikte disari ciktigimizda hep esim tasir. Yani beni dusundugunden degil de, oglum onu ozledigi icin bana gelmiyor onu gordugunde
Gündüz yiyince kirleniyoruz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?