Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecen hafta 88.2
Bu hafta 87.4
Fark 0.8

Az oldu sanirim
@MiuLego @Whiteblacklife
Tebrikler canım
Tebrikler canım bravooooooooooo
Sağol canım
Kilo bildirimim

Geçen hafta: 56
Bu hafta: 50
Fark:6

Beni de tebrik edin
Beni de alıntılayın
Bana da ponpon yapın

Sağol canım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 53.5
Bu hafta 52.3
Fark 1.2
@MiuLego
Tebrikler canım yine harikasın

Canım sağol. Hala inanamıyorum nerem kilo verdi diye kendime bakıp duruyorum banuya foto attım evden çıkarken vermismiyim belli oluyor mu diye
geçen hafta:58,8
bu hafta :57,8

@MiuLego @Makbule007 aynen dediğin gibi oldu önceki günlerin temizliği tartıya yansıdı,bundan sonrada temiz kalmak ümidiyle....
Tebrikler canım çok iyi

Nego de gelmiş hemde eskiler getirmiş çok iyi sonuç canım
Sağol canım

ne dedi banu ? belli oluyormuymuşşşş

hiçbirisi bahane olmaz hatice.. ama sen bahane istiyorsan olur..

hayat düzeni bu.. hep böyle zamanlar olacak.. o zamanları da sağlıklı beslenerek geçirmek bizim işimiz..

Gaza mı getiriyin beni Listeye girince napılıyo söyle ona göre ayarliyim kendimi

en az 1 kilo veriliyor öyle yedim içtim kaçamak yaptım yok ...her şey takım için ... tüm kilolar miu ve 7. takım için veriliyor eee sende kilo vermiş oluyorsun işte kazan kazan taktiği

Aynen oyle . Ama cok da sıkılastim yani bugun 36 beden etegimi giydim 7 sene once aldigim ve yillardir giyemedigim. Kalem etek bir de cok rahatti. Benim vucut baska biseyler yapiyor. Dedigin gibi kendime bir yol bulmaliyim ausum.

Merhaba hanımlar ben 2 yıl önce bu takımda yarışıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı ayrıldım o günden sonra ilk defa geliyorum kk ya.beni kabul edebilir misiniz yeniden başlamak istiyorum diyete
selamlar,
takıma üye alımlarını kapattık üye sayımız çok fazla.. diğer takımlarda epey açık vardı.. istersen oralara da bir bak canım..

keyifli kilo vermeler..

Aynen oyle . Ama cok da sıkılastim yani bugun 36 beden etegimi giydim 7 sene once aldigim ve yillardir giyemedigim. Kalem etek bir de cok rahatti. Benim vucut baska biseyler yapiyor. Dedigin gibi kendime bir yol bulmaliyim ausum.

ya zaten ben senin o elbiseli fotonu gördümmmm ... korse vs varmıydı bilmiyorum ama pörtleyen pırtlayan hiç bir yerin yok ... 58 im desem doğrudur derim ...

hiçbirisi bahane olmaz hatice.. ama sen bahane istiyorsan olur..

hayat düzeni bu.. hep böyle zamanlar olacak.. o zamanları da sağlıklı beslenerek geçirmek bizim işimiz..

Dogru diyosunda mium yatili ve cocuklu misafir cok zordur duzenli beslenmeye alisamamis denge kuramayi oturtamamis insan icin cok daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…