Tebrikler canım
Sağol canımTebrikler canım bravooooooooooo
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 56
Bu hafta: 50
Fark:6
Beni de tebrik edin
Beni de alıntılayın
Bana da ponpon yapın
Sağol canımO zaman çok daha fazlasını verdim aynı benim gibi
Olsun canım o fazladan ödemmiş işte ne güzel gitti
Harikasın canım afiyet olsun
Nasıl güzel yüzde kilo o betebrik ederim
Olsun canım demek ki vücut bırak beni gideyim diyor
Oranına göre belki ama haftaya daha da yi verirsin canım tebrik ederim
Harikasın canım ya nasıl güzel rakam yüzde böyleTebrik ederim
Aynı ben yaŞu 3 günü cıssız atlatayım haftaya cuma taşım yani hafta sonu aldıklarımı haftaya cumaya kadar anca veriyorum sonra korumada diye geciniyorum güya nerde vücudum şaşırdı kendini böyle korumamı olur hafta içi aç gez karnın guruldasın hafta sonu homini gırtlak
Tebrik ederim canım orana göre az görünebilir ama eksi eksidir her zaman
Ahahah Begüşüm yaCanım yimirta çekti
Ayy canım Rabbim korumuş çok çok geçmiş olsunŞikayet olayında bilemedim kuzum ya ben hep vicdan yaptığımdan kesin şikayetçi olmazdım eşim olsa kesin olurdu
Ahahah gözlerim fal taşı gibi açılmıştı kisonraaaa
Tebrikler canım yine harikasın
Canım sağol. Hala inanamıyorum nerem kilo verdi diye kendime bakıp duruyorumŞaşırdım açıkcası ... senden geldiğin günden beri farklı bir umut almıştım :)
hadi bakalım daha aktif olmaya çalış haticecim , gerçekten tartıyı çok çook etkiler burada aktif olman .
ayyyy eflalim tüylerim diken diken oldu ya .... çoook tebrikler ... çok hakkediyorsun bu eksileri
-100 müşsün
tebrikler türkan
süpeeeer
harika temiz bir eksi .... aynen devam zeytinim
Tebrikler canım çok iyigeçen hafta:58,8
bu hafta :57,8
@MiuLego @Makbule007 aynen dediğin gibi oldu önceki günlerin temizliği tartıya yansıdı,bundan sonrada temiz kalmak ümidiyle....
Sağol canım
tartılmadım ki
pınar.. listeye alayım mı canısı seni?Ay inşallah inşallah
İki gündür tuvalete çıkmıyorum yoksa görürdüm kesin 99u
Gündüz yiyince kirleniyoruz mu
kız nasıl da ilgileniyor herkeste.. kaptan yarduımcısı kıvamı diyorum da ben miiiiii diyor bi de
O zaman bir sarki birakayim..nostalji olsun...( çöplük gibi kulagim var yeminle dinlemedigim bir halt yok)
Tebrikler canım
Sağol canım
Sağol canım
Tebrikler canım yine harikasın
Canım sağol. Hala inanamıyorum nerem kilo verdi diye kendime bakıp duruyorumbanuya foto attım evden çıkarken vermismiyim belli oluyor mu diye
Tebrikler canım çok iyi
Sağol canım
geçiştiriyor oyalıyor seni.. ona dünyayı zindan et göndermezse dediği tarihteOlurrrryaza söz verdi spora gönderecek su an kıskançlıktan gondermiuormus alisacakmis yaza kadar bu halime ne alakaysa
Gaza mı getiriyin benipınar.. listeye alayım mı canısı seni?
var mı la o yürek sende?
hiçbirisi bahane olmaz hatice.. ama sen bahane istiyorsan olur..Yaa çok Üzgünüm şu an.dedigim gibi yatili cocuklu misafirlerim var ve hiç dikkat edemiyorum şu an ne yiyip ictigime. Cis yedigimden degil zamansiz ve az yedigimden bu.ve hic spor yapamadim.Haftaya annemler e gidicem ve inşallah daha da dikkatli olabilirim.haftaya büyük bi eksiyle gelicem söz veriyorum @MiuLego @WhiteblacklifeAusencia
ben arka planda gizli ceodaha çok kişiyi gözüme kestireceğim dur hele ....
Gaza mı getiriyin beniListeye girince napılıyo söyle ona göre ayarliyim kendimi
Aynen oyle . Ama cok da sıkılastim yani bugun 36 beden etegimi giydim 7 sene once aldigim ve yillardir giyemedigim. Kalem etek bir de cok rahatti. Benim vucut baska biseyler yapiyor. Dedigin gibi kendime bir yol bulmaliyim ausum.narım çiçeğim , tebrikler ... aylık olarak baksak , son 1 ayda 1 kilo ancak gitti senden sanki , belki ondan da az ...
Bir duraklama yaşıyorsun ve bunun bir ilacı , bir 6.vitesi olmalı mutlaka ... onu bulmaya bak canım .
ya yeme düzenini tamamen değiştir ya spora yüklen
selamlar,Merhaba hanımlar ben 2 yıl önce bu takımda yarışıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı ayrıldım o günden sonra ilk defa geliyorum kk ya.beni kabul edebilir misiniz yeniden başlamak istiyorum diyete
Aynen oyle . Ama cok da sıkılastim yani bugun 36 beden etegimi giydim 7 sene once aldigim ve yillardir giyemedigim. Kalem etek bir de cok rahatti. Benim vucut baska biseyler yapiyor. Dedigin gibi kendime bir yol bulmaliyim ausum.
hiçbirisi bahane olmaz hatice.. ama sen bahane istiyorsan olur..
hayat düzeni bu.. hep böyle zamanlar olacak.. o zamanları da sağlıklı beslenerek geçirmek bizim işimiz..
7. takım değil bizim takım diyeceksin artıkhee öteki gruptan alışkanlık haftalık toplam spor dakkasını yazdıydım.Daha alışamadım 7. takımın spor şeysine
yav he heetartılmadım ki
Kaptan ses vermiyor ki seni listeye almak için planlar yapıyor sus aramızda ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?