Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba hanımlar ben 2 yıl önce bu takımda yarışıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı ayrıldım o günden sonra ilk defa geliyorum kk ya.beni kabul edebilir misiniz yeniden başlamak istiyorum diyete
Sanki hatırlıyorum hemşireydin galiba yada sağlıkçı..

@Nevreste nevoooooooooom süpersin maşallah

Munzevi Zencefil canom çook geçmiş olsun
Sağol abla sporda salı günü başlayayım dedim 7 dk yapabildim sonra baş ağrısı dönmesi vs. Bekliyorum miu da bekle dedi önce şu hastalık bitsin sonra düzene gireceğim Allahın izniyle.

Tamam canım bu haftayı unutuyoruz yeni bir hafta var şimdi önünde canım hemen diyet moduna geri dönüyoruz

Tamam canım bu haftayı unutuyoruz yeni bir hafta var şimdi önünde canım hemen diyet moduna geri dönüyoruz

Çok güzel.teşhis

tamam kuzucummmm
inşallah güzel sonuçlar çıkar

Geçmiş olsun canım çıkmaz inşallah şeker filan yaa

İyi çıkar canım inşaallah sonuç

Umarim seker cikmaz

sorma ece sorma,bu akşam eşimin maça gitme durumu varmış belki yine yaparım böylebi spor du bakalım
sen naptın sonuçlar çıktımı?
Geçmiş olsun dileklerinize cok tesekkur ederim
Sonuclar 10günü bulacak artik 10gün sonra hepsini bir gösteririm İnşaAllah

Teşekkür ederim yusuf nasıl.fasulye nasıl.sen nasılsın

Inip cikmak guzel de canim, oglumu yalniz birakamiyorum. O yuzden ablam ya da kiz kardesim bize gelince yapabilirim onu anca. Ama aksamlari yapacagim halkayi beyimiz uyudugunda :)

Inip cikmak guzel de canim, oglumu yalniz birakamiyorum. O yuzden ablam ya da kiz kardesim bize gelince yapabilirim onu anca. Ama aksamlari yapacagim halkayi beyimiz uyudugunda :)

Bn olsam bebeğimi kucaklayıp iner çıkarım
Bnim kocam kızımı yolda 2 dakika Tasiyip baba verir 1 2 saat rahat taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…