Gündüz yiyince kirleniyoruz mu
canım ben masumdan önce ayrılmıştım benim girmem için sadece kilo vermem mi gerekiyor yoksa 6 ayım dolmadı mı daha bilemedim deada sen ve @masumm u acilinden listeye bekliyorum en temizinden ulan
Zaten onu yazınca bir utandımyoook tertemiz kalıyorsun
aman triplim , sen kim kaçamak kim yahu ... .
bu arada iyiyiz balım , sormuşsun.. şükür toparlandık epey
bi de püreyi gömmüş .... pilavdan tadımlık aldım diyor .... beni de yiyeydinnnnnnn
Çok acı çok.....Defalarca dinledim duygular şelale oldu benim,biraz da ağlayalım
Şehit öğretmen Aybüke Yalçın anısına sınıf arkadaşlarının hazırladığı video
Mekanı cennet olsun Onun ve tüm terör mağduru öğretmenlerimizin.
Yok balım ben başka formül uyguluyorum hemen de işe yariyorgeçiştiriyor oyalıyor seni.. ona dünyayı zindan et göndermezse dediği tarihte
bu saate kadar bende temizim yatana kadarda böyle gidecek inşallahkızlar ben geldim ve çook temizim haaaaaagidem bi geçmiş yapam
Ağzını yamultmanı SeveyimEki Görüntüle 2071466 ne biçim soru bu triplim
wawww çok güzel duruyorsun evet fark etmiş kesinlikle canımmmm devammmm
Çok geçmiş olsun canımKızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı arabaneyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun
Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici
Deli deli görünce ne bekliyordunvayt sen beni çok fena çözdün he tırsıyorum senden
ama ben hep senin için veriyordum hatırlıyormusun
@Sarayca kirdim kuzum seni ya gelmedin valla içime dert oldun heee
Miuya yazdım bak canım
bencede tam kaptan yardımcısı
ben iki öğün birde küçük ara yapıyorum benim diyet şeklim bu çünkü kahvaltıyı 10 da yapıyorum ya ondan şekerimo nasıl öğlen yemeği adaara öğün gibi
tas kebap, 2 ceviz,1 dilim ekmeğin kenarlarını yedim
Ayyy sahi miwawww çok güzel duruyorsun evet fark etmiş kesinlikle canımmmm devammmm
hiç unuttun muuuu deseneee
ne oldu ki canom ? son mesajlarınız ise yok yahu ...saraycam kızmaz öyle şeylere
hee tamam o zaman ben hani normal yiyiyosan dedimben iki öğün birde küçük ara yapıyorum benim diyet şeklim bu çünkü kahvaltıyı 10 da yapıyorum ya ondan şekerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?