Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

triplim yağ oranı yüksek şeyler bunlar.. napıyoruz.. hoooop spor hadi kalk birazcuk spor yap benim için sonra da gel bana hediye et

Hoşbulduk abla seni ve aeben ablayı gördüğüme çok sevindim çok aktif bi grup ama çok kişi olduğu için alınamadım maalesef.
Başka bir takımda devam edebilirsin aslında evet çok kişi var liste bekleyen..şuan üst limitte.aktif olan başka bir takım vardır muhakkak..

canım ben masumdan önce ayrılmıştım benim girmem için sadece kilo vermem mi gerekiyor yoksa 6 ayım dolmadı mı daha bilemedim de

Kızlar bu kuralı yanlış biliyorsunuz siz ... artınız yoksa 6 ay beklenmiyor zaten ... yani izne çıkan 2 hafta çıkabiliyor en az .. 3. hafta dönebiliyor .. ister 5. hafta da ister 2 ay sonra dönersin yani ...
artı olup , artısı kilosunun %5 inden fazla ise ve 6 ay geçti ise ... o zaman listeye alınır kaptan isterse ...

Zaten onu yazınca bir utandım
Dedim noluyor sana
Ama ne olursa olsun yazmak istiyorum
Kendime bir trip atcam o olacak

çok yememişsin canım ya .... kirli sayılmazsın ..azıcık tozlanmışsın

triplim yağ oranı yüksek şeyler bunlar.. napıyoruz.. hoooop spor hadi kalk birazcuk spor yap benim için sonra da gel bana hediye et
Tamam canım şimdi benim minik cadıyı uyutuyorum yürüyüş yapacağım.
Beni de spor listesine ekler misin yer varsa canım. Liste olunca daha iyi oluyor benim için.

ya listesiz yazz olmamı acabaaa bak üzüldüm şimdiii böle yazınca
tanımıyorumda sizi du bi soralım @MiuLego yaaa çok özür işine karışmak gibi olmasında
ne yalan diyim bende üzüldüm
N no name listesiz yazsa muhabbete katılsa olmamı @MiuLego bak hem 7.takım üyesiymiş

hımmmm anladımmm teşekkürler canım canım böyle gidersem en fazla 3 haftaya listeye girebiliyorum tabii liste müsait olursa

Şimdi tempolu yürüyüş yapıcam atarım o tozları

Tebrikler canım
Geçen cuma :....101,200

Pzts ara kontrol :...100,700

Bu cuma :....100,200

Fark:.....-1

Spor:Toplam 329 dk
90'lar haftaya kaldı ama olsun

@MiuLego @nehirnil111
Tebrikler canım
Dikkat dikkat kilomu bildiriyorum

Gecen hafta :75.9
Bu hafta :74.8
Fark :1.1
Yuzde :%1.45

@MiuLego Ausencia
Tebrikler canım
Çanta aldımmm ablamaaaaa

Kitap aldım bi de

Müstakbel enişteye kupa

Alın la canımı nasılsa bu ay açlıktan ölcem
Ablan ne öğretmeni canım. Enişte dimek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…