kesinlikle canım bayağı gitmiş sıkılaşmışşsın sporada devamAyyy sahi mi
Fıstık gibisin beee
Ağzını yamultmanı Seveyim
Ne yedim yazayım
Sade Türk kahvesi yanına 3 tane kuş lokumu, 2 kare bitter
Sonrasında 20 tane çiğ fıstık saydım
1 nescafe
Daha birşeyler vardı ama attım çöpe yaaaaaaaaaaaa almicam bir daha
kesinlikle canım bayağı gitmiş sıkılaşmışşsın sporada devam))
Fıstık gibisin beee
O son mesajlar çok.mu yuklendim dedim acaba kötü niyetle demedim amahiç unuttun muuuu deseneee
ne oldu ki canom ? son mesajlarınız ise yok yahu ...saraycam kızmaz öyle şeylere
kız ciddi tartılmadımyav he hee
yettim gariiiii
daha ofise yeni girdim..
hediyelerin parası yüreğimi ağırlığı kollarımı yaktı
geçmişten gewliyorum canlar
nisa geldi mi?
Kızlar yarın ablamı abimin kardeşimin eşini çağırdım. Menü hep bana göre olduhamur işleri hariç tabi ki
Turşu kavurma
Karnabahar brokoli salatası soslu
Yoğurtlu bulgur salatası
Sebzeli kek
Poğaça
Ağlayan pasta
Yalnız menü gözüme çok az geldi. Ablamgil yeter diyor ama
ne dedi banu ? belli oluyormuymuşşşş
Hoşbulduk abla seni ve aeben ablayı gördüğüme çok sevindim çok aktif bi grup ama çok kişi olduğu için alınamadım maalesef.Evet Can'ım hoşgeldin.
yok canım güzel onun iyiliği için yazdın öyle kırılacak bişey yoktu vakti yoktur belki ondan girmiyordur...O son mesajlar çok.mu yuklendim dedim acaba kötü niyetle demedim ama
ayy o zayıflamışsın kelimesindeki mutluluğu aldın demi o nasıl haz yahu.. herşeye değer..Teşekkür ederim Miu'mAma sen 10 kilo verdiğim için aldığım tepkileri duysan Herkes şaşırdı.Normalde hep kalın,ceket,bol vs giyince farkedilmiyor demek.Bugün giydiğim kıyafetten midir nedir bilmem diyeti bırak yeter çok vermişsin dediler..7 kilo daha vermek istediğimi duyunca çok şaşırdılar
gülmedim
bonus bunu sana kullanmayı çok seviyorum
ay bi zevke geldim bak heleben seni bu şekil seviyosam benim suçum ne
İnşallah öyledir birden çıkınca geri dönmeyince alındı diye düşündümyok canım güzel onun iyiliği için yazdın öyle kırılacak bişey yoktu vakti yoktur belki ondan girmiyordur...
Hoşbulduk abla seni ve aeben ablayı gördüğüme çok sevindim çok aktif bi grup ama çok kişi olduğu için alınamadım maalesef.
kontrol edeyim bir adacımcanım ben masumdan önce ayrılmıştım benim girmem için sadece kilo vermem mi gerekiyor yoksa 6 ayım dolmadı mı daha bilemedim de
bekliyoreeeeeeekontrol edeyim bir adacım
Tutmazsa da kendimi dışarı atarım artıkyani bu yediklerin seni akşama kadar tutar akşam hafif yiyip bide spor yaparsan yakarsın bunları megi üzülme
kaçamak olcaksada erken saatte olması daha iyi,yakma şansın var
anlatsana birazYok balım ben başka formül uyguluyorum hemen de işe yariyor
kız ciddi tartılmadım
eflalim bu fotolara yorum vermeyi reddediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?