ölü taklidi yap kızım miuyarin bekliyoruz kilo bildirimi ni kaç oldun diyettesin hani menü hani spor bildirimi
Ne ifşa ediyorsun ki sen beniNe çektik be wc den
Nego de wc siz ve gördün mü eksisiniiii
Dün benle bi de pazarlık yapıyoizin diye yapamıyomuş çünkü diye bi de eksisine bak hele
harikasın eflalim valla sımsıkı duruyorsun gayet iyisin maşallah arkadaşımaAyy kız füze müze yok85 kullanıyorum yav , o fotoda öyle çıktı
tamam canım aus açıkladı aldım cevabı sen yorulma sana telefon alacam için izledin miiigeçmişi bitirem de bakıcam ada bitmiyor geçmiş
ekleyeceğim triplim anlaştıkTamam canım şimdi benim minik cadıyı uyutuyorum yürüyüş yapacağım.
Beni de spor listesine ekler misin yer varsa canım. Liste olunca daha iyi oluyor benim için.
Ayy hakkaten kilo vermişim benharikasın eflalim valla sımsıkı duruyorsun gayet iyisin maşallah arkadaşıma
Eki Görüntüle 2071476
@MiuLego gulduysen 1 e gulmediysen baska birine basarsin artik
akademisyen üniversitede eflalimAblan ne öğretmeni canım. Enişte dimek
açtım bunu gördüm, canım neden kırılayım, kırılacak ne yaptın, hatta yazmana sevindim bile, derdim kendimle, yüzüm yok ki yazayım, utanıyorum artık yazmaya sürekli diyeti bozma...k hiç yakıştıramıyorum kendimeSarayca kirdim kuzum seni ya gelmedin valla içime dert oldun heee
Perşembe aç kalmak cuma aç kalmak beni yıprattı biraz ondankesin canım .. white hala veriyor mu diye gelip bakanlarda vardır ?
Onu görmeyi koydun bi kere kafana .. bende 51 leri koymuştum .. gördüm de ..memnun kalmadım 55 lere çıktım ..sende bi gör 48 leri seversen senindir , sevmezsen 1 hafta yemeğe bakar
Aaaa aaaa üstüme iyilik sağlık ...Nego huuuuuuu yokluğumda hangi psikolojiklere :) girdin sen hele ... harika gidiyorsun yahu ... bak sabah inan 66 yı görünce içim bi tuhaf oldu
Aldım tabi almaz mıyımayy o zayıflamışsın kelimesindeki mutluluğu aldın demi o nasıl haz yahu.. herşeye değer..
inanma sen onlara daha 7 kilomuz var
kız telden açıcam bilgisayar blokluyor videoları ne ola ki acaba dur izlicem
Hımm çok iyi canım darısı sanaakademisyen üniversitede eflalim
Misafir ler şimdi çıktı
Kilo bildireyim
Geçen hafta 103.8
Bu hafta 103.0
Fark 800
Yüzde 0.77
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHımm çok iyi canım darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?