amin
Allah baska dert vermesin
Kizlar bi yakinimi kaybettim iyi degilim.
Tarifsiz acilar icindeyim.
Dua bekliyorummm.
Kaptanim mezun olmak istiyorum.
58.7
Canlar listeler böyle..
Bu hafta çok parlak değiliz... haftaya kesinlikle çok daha iyi olacak eminim.. herkes toparlayacak... güç bizde olacak .. size güveniyorum ben
listeyi paylaşıma taşıyayım hızlıca.. sonra çıkacağım.. sinemaya yetişeceğim.. gece gelirim merak etmeyin emi
Spor sonuçları... haftalık hedefler yarın gelecek
Ağır ağır cikaraydinO değilde yemem demekten iflahım kesildi.3 tane pasta geldi sınıfa ille bi dilim bari ye de ye,ye de ye yok yemem daha yeni spor yapıp geldim dedim olmazsa içicek iç.hele onu hiç içmem dedim sonra baktım olmuyo şöyle bi paltomu çıkardım siyah dar bi elbisemsi kazak dar paça pantolon giymiştim vaay vooooy derken kadınların başı döndü ısrar etmeyi unuttular
Liste tayfaaaaaaaa
Yaklaşım heleeeeee
Yok ya bişiy diycem sadeceee
Haftaya %1 altında yüzdeyle geleni miu kaynar kazana atacakmış heee demedi demeyin
Gece miMenumi yazam
Sabah
4-5 tane ince dilim peynir iki zeytin ve iki dilim kepek ekmek aa bide bir kasik kadar aci ezme
Oglen bi kase nohut yemegi iki kasik bulgur
Aksam
3 kasik menemen ve havuc salatasi yagsiz tuzsuz
2 litre su
Yarim saat dans devami gece yapacam
Ayyy yeni eve geldim menumu yazmam gerek
Sabah 2 tavada yumurta, 1 bardak sut
Ara turk kahvesi
1 sıkım kisir
1 yaprak sarma tadimlik ayip olmasin diye yedim
Oglen
Kiymali kabak yemegi ve yogurt
Ara cay ve biraz cig kuruyemis
Aksam bir bardak sut
@MiuLego
Disardaydim kizlar lahmacun yiyecegiz diyince nasil eve geldigimi hatirlamiyorum saat 7di
Tisikkir idirimmmmmmÖğretmenler günün kutlu olsun
Misafirler 2 kisiyken 20 oldular allahım sen büyüksün
bereketleri ile gelmişlerdir inşallah
6 ay içinde yemeyi çok abartmazsan 63Hesap yaptım da şimdi .... her hafta mak. 400 gr alsam 10.5 kilo eder
O da yaklaşık 73 kilo ... Hopdanakhastanede çıkışta 5 kilo gitse en az 68 le eve dönüş ... Çokta vahim değil he tablo
Amma listedekiler bir aktif olmasın
Hele bir gün durgun olsun
Hele bir gün az girsin
Hele akşamları karbon gömsün
Hele hele bak yaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561
Sen de dahil sen deeeeoyyyyyyy buralarda bir miu esip geçippp ,aylaaaaaaaaaar sonra takımın gördüğü ilk derecesizlik .
hadi bakalım , bu hafta daha temiz daha güzel geçer
yalnız yine tırstım he .... hele biri artı gelsin demiş .... haftaya kilo bildirmesem mi
6 ay içinde yemeyi çok abartmazsan 63
Sen de dahil sen deeee
Korkudan akşam yemeği yiyemedin mi sen24 kasım menüsü
Kahvaltı : Yumurtalı ıspanak kavurması , tam buğday ekmeği, peynir
Öğlen : Pırasa yemeği, kahve ne alakaysa
Ara: Az yer fıstığı, siyah üzüm
Akşam : Trabzon hurması
Spor: 25 dk leslie, 30 dk tempolu yürüyüş
Arkamdan konuşuyılarmış aus(şişşşt kızlar ..... heeee deyin geçin .. ben idare ederim onu ...)
heee bende tabii ki bende .... haftaya 2 kg verip listeye girecem hatta ... tabii ki miumsen ne dersen o
Misafirler 2 kisiyken 20 oldular allahım sen büyüksün
Sonra 1 yıl dolunca gelirsin 1 ay sürmez 50 lere geri dönersinoyyy hesabından öperim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?