- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
1.2 balımWhiteblacklife sen kaç kilo verdin ben kaçırmışim hırs yaptım simdi
Kizlar bi yakinimi kaybettim iyi degilim.
Tarifsiz acilar icindeyim.
Dua bekliyorummm.
Kaptanim mezun olmak istiyorum.
58.7
Geçen de sana yazdım ama ya unuttun ya da cevap veresin gelmedi
Sorma fatmam ya bi kendime gelemedim. Ama tek tesellim sen veriyorsun kilo. Ya ikimizde bıraksaydık daha kötü olurdu.
Ben tv nin altına koyuyorum pc yi. Leslie nin de sesini kısıyorum öyle yapıyorumCiddi söylüyorum be lessie baci spordan değil konuşmaktan vermiştir kilo bi sus bee diyesim geliyor
Ayy ben açıktan okurken hiç calismazdim yine de verdim ya sende verirsin sıkıntı yapmaYumurta kapiya dayandi ders calisiyorum son gun haha
Sesini kisiyorum ama yine ağzı pir pir oynuyor ona bile kıl oldum bi insan nasıl bu kadar konuşabilir diye düşünüyorumBen tv nin altına koyuyorum pc yi. Leslie nin de sesini kısıyorum öyle yapıyorum
acelem yok sıkınti yapmiyorum ne zaman biterse artikAyy ben açıktan okurken hiç calismazdim yine de verdim ya sende verirsin sıkıntı yapma
1.5 daha bi iyi geldi.. ama bundan sonra kahvalti da 2 yumurta yiyecemmm gun icersinde daha tok tutar...
O değilde yemem demekten iflahım kesildi.3 tane pasta geldi sınıfa ille bi dilim bari ye de ye,ye de ye yok yemem daha yeni spor yapıp geldim dedim olmazsa içicek iç.hele onu hiç içmem dedim sonra baktım olmuyo şöyle bi paltomu çıkardım siyah dar bi elbisemsi kazak dar paça pantolon giymiştim vaay vooooy derken kadınların başı döndü ısrar etmeyi unuttular
1.5 daha bi iyi geldi.. ama bundan sonra kahvalti da 2 yumurta yiyecemmm gun icersinde daha tok tutar...
Ben bunu saymıyorum bu hafta gafil avlandim
Ben hala kilonu bilmiyorumYenilecegimi dusunmedim ki hicccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?