Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bugun cook cok cook yedim kizlar ((( spor da yok, evimde degilim. Ablamlara geldik mecburen bugun, cocuklar bi turlu izin vermediler spor yapmaya, hep tepemdelerdi. Yapamadim. Yarin da burdayim ne yapacagim sasirdim
@MiuLego
canım misafirlikte spor yapamamanı anlarım tabii ki de ama çoook yemek / az yemek tamamen senin elindeydi

Liste tayfaaaaaaaa

Yaklaşım heleeeeee

Yok ya bişiy diycem sadeceee

Haftaya %1 altında yüzdeyle geleni miu kaynar kazana atacakmış heee demedi demeyin
Yaa banane ya . Ben yüzde birin üstünde getirdim, öbürleri getirsin beni strese sokma bak şişiyorum sonra

Ben bugun cook cok cook yedim kizlar ((( spor da yok, evimde degilim. Ablamlara geldik mecburen bugun, cocuklar bi turlu izin vermediler spor yapmaya, hep tepemdelerdi. Yapamadim. Yarin da burdayim ne yapacagim sasirdim
@MiuLego
Spor olmasın ama yemeyebilirsin canım ablama giderken diyete uygun yap bana diyorum :)

canım misafirlikte spor yapamamanı anlarım tabii ki de ama çoook yemek / az yemek tamamen senin elindeydi
Evet sinirlendim bugun, o yuzden de yemeklere sardim tamamen. Oglum cok hareketli bir cocuk. 2.5 yasinda. Daha da aktiflesti su siralar. Alt komsum da surekli sikayet ediyor. Esimle de tartisiyoruz but yuzden. Tasinmaliyiz diyorum, zaten Kira. O da beni anlamiyor. Cocugu da ne kadar kisitlaya bilirim ki. Iste bu tur sorunlar yuzunden tartistik. Kalktik ablamlara geldik. Sinirlerini bosaldi artik bu konu yuzunden, agladim durdum. Ne kadar Boyle devam eder ki. Keyfim kacinca da yemeklere sardim iste ablamlardayim

Of çok zor canım. Yaşı küçük anlamaz mümkün değil, beş dakika tamam der sonra yine yapar. Benm altta kv gil olmasaydı çoktan mahkemelik olurduk.
Eşinin ikna olması lazım, en iyi birinci kat

Nego seni unutmuşum canım

Tatlı krizi bir geldi bana sorma pasta ayyy yok yemem ben mis gibi su varken pastada neymiş
canım bu tatli krizlerinde ben chia tohumlu sütlü ve içine istediğin meyveyi katmalı bir karışım var. Nego den öğrenmiştim bir bardak süt bir tatlı kaşığı chia ve bir meyveyi sabahtan koyup öğlen yiyordum ben. Yada akşamdan yapıp gün içinde hazır olur

Ben yapmadım yanlış anlaşılmasınO kadar büyük fırınım yokKeşke olsa
olsa neler neler çıkaracaksın menülere çok güzel ama pasta vallahi azıcık inceleyeyim dedim baktım gözüm dönüyor

Ayyy hiç bu kadar acıkmamıştım, öyle böyle değil midemi biri büküyor sanki

son mide bükücü @MiuLego dur o biri

Tamam canim birininkini yerin digerini martilara atarim sebeplensin yavrucaklar basmışım aminoasiti falan filan inter milan yani

r

canım alt komşun yerli yersiz ediyorsa , çokta yıpratma kendini .. hangimizin çocuğu mum gibi oturup büyüdü.
ama gerçekten çok ses çıkarıyorsa , beraber oyun oyna ve enerjisini boşaltmasını sağla .

ve yemek bunların hiç birine çare değil unutma

Kesin o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…