canım misafirlikte spor yapamamanı anlarım tabii ki de ama çoook yemek / az yemek tamamen senin elindeydiBen bugun cook cok cook yedim kizlar((( spor da yok, evimde degilim. Ablamlara geldik mecburen bugun, cocuklar bi turlu izin vermediler spor yapmaya, hep tepemdelerdi. Yapamadim. Yarin da burdayim ne yapacagim sasirdim
@MiuLego
Yaa banane ya . Ben yüzde birin üstünde getirdim, öbürleri getirsinListe tayfaaaaaaaa
Yaklaşım heleeeeee
Yok ya bişiy diycem sadeceee
Haftaya %1 altında yüzdeyle geleni miu kaynar kazana atacakmış heee demedi demeyin
Var mısın bu hafta yenim ben o tabağı yemeyecektimKız ilgi çekmek için yazdı ne 6 kilosu bildirimden kaçtı çaktırma sus bakayım haa bu arada hani beni yenecektin
Bu hafta kaçamak yokÇakılım ne mucizesi yahu.. sen simiti burgeri karbonh bıraksan zaten en az 1.5 gelecek haftada.. yiyorsun yani kabul et..
1 hafta sıfır kaçamak yap görelim eksiyi sonra gel konuş veremiyorum diye..
Ama güzel motive ediyo ben çok seviyorum cır cır konuşmasını enerjisi çok güzel :)Sesini kisiyorum ama yine ağzı pir pir oynuyor ona bile kıl oldum bi insan nasıl bu kadar konuşabilir diye düşünüyorum
Tamam canim birininkini yerin digerini martilara atarim sebeplensin yavrucaklar basmışım aminoasiti falan filan inter milan yaniikisininde sarısını yeme canım ... beyazını yeen azından birinin
Spor olmasın ama yemeyebilirsin canımBen bugun cook cok cook yedim kizlar((( spor da yok, evimde degilim. Ablamlara geldik mecburen bugun, cocuklar bi turlu izin vermediler spor yapmaya, hep tepemdelerdi. Yapamadim. Yarin da burdayim ne yapacagim sasirdim
@MiuLego
Evet sinirlendim bugun, o yuzden de yemeklere sardim tamamen. Oglum cok hareketli bir cocuk. 2.5 yasinda. Daha da aktiflesti su siralar. Alt komsum da surekli sikayet ediyor. Esimle de tartisiyoruz but yuzden. Tasinmaliyiz diyorum, zaten Kira. O da beni anlamiyor. Cocugu da ne kadar kisitlaya bilirim ki. Iste bu tur sorunlar yuzunden tartistik. Kalktik ablamlara geldik. Sinirlerini bosaldi artik bu konu yuzunden, agladim durdum. Ne kadar Boyle devam eder ki. Keyfim kacinca da yemeklere sardim iste ablamlardayimcanım misafirlikte spor yapamamanı anlarım tabii ki de ama çoook yemek / az yemek tamamen senin elindeydi
Ever oyle yaparim yarindan artik. Haklisin canimSpor olmasın ama yemeyebilirsin canımablama giderken diyete uygun yap bana diyorum :)
Of çok zor canım. Yaşı küçük anlamaz mümkün değil, beş dakika tamam der sonra yine yapar. Benm altta kv gil olmasaydı çoktan mahkemelik olurduk.Evet sinirlendim bugun, o yuzden de yemeklere sardim tamamen. Oglum cok hareketli bir cocuk. 2.5 yasinda. Daha da aktiflesti su siralar. Alt komsum da surekli sikayet ediyor. Esimle de tartisiyoruz but yuzden. Tasinmaliyiz diyorum, zaten Kira. O da beni anlamiyor. Cocugu da ne kadar kisitlaya bilirim ki. Iste bu tur sorunlar yuzunden tartistik. Kalktik ablamlara geldik. Sinirlerini bosaldi artik bu konu yuzunden, agladim durdum. Ne kadar Boyle devam eder ki. Keyfim kacinca da yemeklere sardim iste ablamlardayim
Bugünkü menümm
Sabah
2 yumurtalı peynirli tereyağlı maydanozlu omlet
1 dilim tb ekmeği
1 bardak mandalina suyu
6 tane siyah 5 tane yeşil zeytin
Ara
Sade türk kahvesi
3 tane kuş lokumu
2 kare bitter
Ara
Sade nescafe
20 tane çiğ fıstık
Akşam
Küçük kase tavuklu sebzeli çorba
Salata
Su 2 lt
@MiuLego
@begum75
@masumm
ada81
@nehirnil111
@Sarayca
@Shut Up
@Makbule007
Unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar
canım bu tatli krizlerinde ben chia tohumlu sütlü ve içine istediğin meyveyi katmalı bir karışım var.Tatlı krizi bir geldi bana sorma pasta ayyy yok yemem ben mis gibi su varken pastada neymiş
olsa neler neler çıkaracaksın menülereBen yapmadım yanlış anlaşılmasınO kadar büyük fırınım yok Keşke olsa
Ayyy hiç bu kadar acıkmamıştım, öyle böyle değil midemi biri büküyor sanki
Tamam canim birininkini yerin digerini martilara atarim sebeplensin yavrucaklar basmışım aminoasiti falan filan inter milan yani
rEvet sinirlendim bugun, o yuzden de yemeklere sardim tamamen. Oglum cok hareketli bir cocuk. 2.5 yasinda. Daha da aktiflesti su siralar. Alt komsum da surekli sikayet ediyor. Esimle de tartisiyoruz but yuzden. Tasinmaliyiz diyorum, zaten Kira. O da beni anlamiyor. Cocugu da ne kadar kisitlaya bilirim ki. Iste bu tur sorunlar yuzunden tartistik. Kalktik ablamlara geldik. Sinirlerini bosaldi artik bu konu yuzunden, agladim durdum. Ne kadar Boyle devam eder ki. Keyfim kacinca da yemeklere sardim iste ablamlardayim
Kesin oson mide bükücü @MiuLego dur o biri
r
canım alt komşun yerli yersiz ediyorsa , çokta yıpratma kendini .. hangimizin çocuğu mum gibi oturup büyüdü.
ama gerçekten çok ses çıkarıyorsa , beraber oyun oyna ve enerjisini boşaltmasını sağla .
ve yemek bunların hiç birine çare değil unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?