Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlamiyorum listeyi o yuzden soruyorum. Kilo vermede avantajli oluyorsa , yani daha disiplinli isterim tabi
Canommmm

Liste için verdiği kiloya ortalamasına, menülerinin düzenine, verdiği güvene enerjisine ve aktiflipine bakıyorum.

Senin durumun ayrı o yüzden sordum kendin için mi diye.. senin hedef kilona çok az olduğu için hiç düşünmedim listeye.. hedef kilon güncel kilona çok yakındı.. en az 7 kilo falan istiyorum ben 2 hafta deneme süresi dolunca hedef kiloya.. senşn azcık olduğu için almadım seni listeye.. yoksa şimdiye 3 haftadır falan listedeydin:)

pfff değnek pek gerginnnn .. iş yerinde uzun bi toplantı vardı bugün ..genel müdürlükle ... işler saçma bi hal almış ... gık desem höööyt diyecek kıvamda şu an ...pıstım
Ausum bi film mi açsanız.. filme dalar konuşmaz patlama imkanı kalmaz:) ya da uyur kalır belki :))

İş ne fena ya.. insanın tüm hayatını etkiliyor

pfff değnek pek gerginnnn .. iş yerinde uzun bi toplantı vardı bugün ..genel müdürlükle ... işler saçma bi hal almış ... gık desem höööyt diyecek kıvamda şu an ...pıstım
Aman aman en heyecanlı anlar
Görmedim duymadım bilmiyorum zamanı

Ausum bi film mi açsanız.. filme dalar konuşmaz patlama imkanı kalmaz:) ya da uyur kalır belki :))

İş ne fena ya.. insanın tüm hayatını etkiliyor

yok kız dayanamaz o bana .... şimdi kalktı mutfağa doğru , geçerken makas aldı da gitti meyve ister misin dedi ? oluuuuuuur dedimmmm ....

doğru diyosun ben film bulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…