Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok kız dayanamaz o bana .... şimdi kalktı mutfağa doğru , geçerken makas aldı da gitti meyve ister misin dedi ? oluuuuuuur dedimmmm ....

doğru diyosun ben film bulayım

Değnek enişteciyiz diye boşa demiyorum ben ya

Yicen mi ne yicen meyve hayır diyon mu hiç gebelik sürecinde şunu yermisin dediklerinde afiyet olsun şifa olsun hamişimize

Canım benim bende aynı sorundan muzdarip oldum bi sure en son sizi savcılığa vereceğim kapima gelme hakkınız yok dedim polis çağırın dedin iki defa polis geldi baktı aile evi çocuk var bişey yapmadan gittiler bi de hamileydim o zaman stresten tansiyonun çıkmıştı az kalsın erken doğuma kadar gidecekti ia o yüzden kapima gelince savcılığa vereceğim ve gercektende bu hakkın var sesten rahatsız oluyorlar da müstakil evde otursunlar çocuk o

Canım tatlı krizinin sebebi aksamı ayakta yemem misafir vardı tokta gelmiş salata falan olsaydı doyardin bi küçük biber ile bi kaşık yoğurt yetmedi salata olmayınca bu yüzden tatlı krizi geldi ama 6 dan sonra meyve dahil yemek istemiyorum en ufak bi kaçamak beni eski günlere geri goturur

Kiloya bakma balım benim yüzde seni her turlu dover

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…