- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Evettttt çok şükürTemiz miyiz triplimmmmm
Değnek enişteciyiz diye boşa demiyorum ben yayok kız dayanamaz o bana .... şimdi kalktı mutfağa doğru , geçerken makas aldı da gittimeyve ister misin dedi ? oluuuuuuur dedimmmm ....
doğru diyosun ben film bulayım
Ohhhhh yap kuzum tabiiiiEvettttt çok şükür
Çocuklar uyusun leslie yapacağım
Değnek enişteciyiz diye boşa demiyorum ben ya
Yicen mi ne yicen meyvehayır diyon mu hiç gebelik sürecinde şunu yermisin dediklerinde afiyet olsun şifa olsun hamişimize
Neden gafil avlandin balım ki misss gibi yendim seniBen bunu saymıyorum bu hafta gafil avlandim
Bu haftaki kilo çok iyiydi ausum darısı haftayadiyorum kız ..demesem 70 dim şimdi
1.2 verdim balım 52.3 suanBen hala kilonu bilmiyorum
Yenilen pehlivan güreşe doymazmis varım be ne olacak hadi sende gorelimVar mısın bu hafta yenim ben o tabağı yemeyecektim
Tamam konussun ama o hiç susmuyorrrrrrAma güzel motive ediyo ben çok seviyorum cır cır konuşmasını enerjisi çok güzel :)
Cok sagoll portakalimmm ❤❤❤CocoChanelmademoiselle canım Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun.
@suspushanimcim başınız sağolsun Allah sabırlar versin hepinize.
Canım benim bende aynı sorundan muzdarip oldum bi sure en son sizi savcılığa vereceğim kapima gelme hakkınız yok dedim polis çağırın dedin iki defa polis geldi baktı aile evi çocuk var bişey yapmadan gittiler bi de hamileydim o zaman stresten tansiyonun çıkmıştı az kalsın erken doğuma kadar gidecekti ia o yüzden kapima gelince savcılığa vereceğim ve gercektende bu hakkın var sesten rahatsız oluyorlar da müstakil evde otursunlar çocuk oEvet sinirlendim bugun, o yuzden de yemeklere sardim tamamen. Oglum cok hareketli bir cocuk. 2.5 yasinda. Daha da aktiflesti su siralar. Alt komsum da surekli sikayet ediyor. Esimle de tartisiyoruz but yuzden. Tasinmaliyiz diyorum, zaten Kira. O da beni anlamiyor. Cocugu da ne kadar kisitlaya bilirim ki. Iste bu tur sorunlar yuzunden tartistik. Kalktik ablamlara geldik. Sinirlerini bosaldi artik bu konu yuzunden, agladim durdum. Ne kadar Boyle devam eder ki. Keyfim kacinca da yemeklere sardim iste ablamlardayim
canım bu tatli krizlerinde ben chia tohumlu sütlü ve içine istediğin meyveyi katmalı bir karışım var. @eflalim den öğrenmiştimbir bardak süt bir tatlı kaşığı chia ve bir meyveyi sabahtan koyup öğlen yiyordum ben. Yada akşamdan yapıp gün içinde hazır olur
olsa neler neler çıkaracaksın menülereçok güzel ama pasta vallahi azıcık inceleyeyim dedim baktım gözüm dönüyor
Canım tatlı krizinin sebebi aksamı ayakta yemem misafir vardı tokta gelmiş salata falan olsaydı doyardin bi küçük biber ile bi kaşık yoğurt yetmedi salata olmayınca bu yüzden tatlı krizi geldi ama 6 dan sonra meyve dahil yemek istemiyorum en ufak bi kaçamak beni eski günlere geri gotururcanım bu tatli krizlerinde ben chia tohumlu sütlü ve içine istediğin meyveyi katmalı bir karışım var. @eflalim den öğrenmiştimbir bardak süt bir tatlı kaşığı chia ve bir meyveyi sabahtan koyup öğlen yiyordum ben. Yada akşamdan yapıp gün içinde hazır olur
olsa neler neler çıkaracaksın menülereçok güzel ama pasta vallahi azıcık inceleyeyim dedim baktım gözüm dönüyor
Ohhhhh yap kuzum tabiiii
Teiplim döndü sahalara işte dağılın ulaaaannnn
Kiloya bakma balım benim yüzde seni her turlu doverWhiteblacklife @MiuLego @ecemavi yaw şimdi 400 gr ile mi kaybettim o tabağı yemeyecektim yoksa çoktan 1,8 di kilo oyy başıma gelenler aslında ben 1.8 verdim hemde 5 günde
Terkedildim yine kaldım açıkta
Ben yine deli divane
Ayıplayanın başına gelir inşallah
Ah çekerim yane yane
Bir Allah bilir bir de ben bilirim
Gerisi boş gerisi hikaye
Ağlarsa anam ağlar yabancı yalan ağlar
Derdim elaleme bahane
Oyna oyna halime, oyna kör talihime
Oynaoyna vah ile, oyna bahtı kareme
Zevk edindim kefy edindim
Bende sevda kıyamet
Yağmalayın yüeğim feda olsun
Siz sağ ben selamet
Bir Allah bilir bir de ben bilirim
Gerisi boş gerisi hikaye
Ağlarsa anam ağlar yabancı yalan ağlar
Derdim elaleme bahane
Odem mi yaptı desem o kadar mümkün değil kaptanim yani ben 4 5 aydır atlıyorum kilo vermedigim hafta yokYa evet yaa..
Sizin kızlar ip atlarken kilo veriyor biz neden alıyoss
Tebrikler canım
Temizsin Masumm elma peynir den zarar gelmezBende yarım elma biraz peynir yedim
Temiz sayılırım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?