Kuzummyoğurt aldınız mı? 1-2 kaşık yoğurt at ağzına.. ya da 1 salatalıkYa benim ilaç içmem lazım, aç karnına nasıl olacakgelemedi eşim off
Tamam biley olmaz ondan iyi yapmışsın..Kızlar çok acıktım en son 15.30 da yiyince fena oldum
Veeee şimdi bir parça kaşar bir parça hindi füme yedim incecikti
HofffÇünkü akrep kaptanım sana sopa çıkaran yok
Kaç haftadır artısıngörüyom ben ip atlayıp devamına baklavalar mı gömüyon
Bak şimdi haftaya kesin eksidesinçiviliyi çıkarmadım heeee o zaman iyice eksi gelirdi rakipsin diye küçük sopa
Aynen canım.. vereceğiz o kiloları sen hep buralarda ol yeter..Gerçekten takımdan ayrılmamak lazım sorumluluk istiyo ve okul gbi bile menülerini yazıp paylaşıyosun gün sonunda bakıyosun kaç gram yada kilo vermişsin yazılı gbi aynı hepp dewam inş böyle sizde bizim öğretmenlerimiz
İtiraz olunca bidaha sopaHofff
Hayır yaa
Süt gaz yapar diye içmedim zaten bol bol su içiyorumTamam biley olmaz ondan iyi yapmışsın..
Başka yeme.. su iç canısı.. aslında bir bardak süt içebilirdin
Tebrikler canım
Kuru fasulye de sorun yok o zaman
Nevomun güzel menülerinden her zamanki gibiiiii
Haftaya -1 gelir yine ki
Tamam canımcımSüt gaz yapar diye içmedim zaten bol bol su içiyorum
Şişe elimde geziyorum açlığımı iyice bastırdı zaten bişey yemem 4 lt su oldu bugün gece de sabaha kadar içmeye devam ediyorum
Yok kuzum nerden çıkardın 1 haftada 2 kilo nadiren olurListeye girmek icin 2 kilo mu vermek gerek 1 haftaya ?
@MiuLego
Yok balım bakliyat faydalı karbon afiyetler olsunKuru fasulye de sorun yok o zamanCuma olduğu için yedim
Ben yapmadım ama tüm detaylarını ben söyledim.Hayalimdeki pastayı yaptılarcanım bu tatli krizlerinde ben chia tohumlu sütlü ve içine istediğin meyveyi katmalı bir karışım var. @eflalim den öğrenmiştimbir bardak süt bir tatlı kaşığı chia ve bir meyveyi sabahtan koyup öğlen yiyordum ben. Yada akşamdan yapıp gün içinde hazır olur
olsa neler neler çıkaracaksın menülereçok güzel ama pasta vallahi azıcık inceleyeyim dedim baktım gözüm dönüyor
Sağol canımYok balım bakliyat faydalı karbon afiyetler olsun
Nasil girilir listeye peki kaptanim ?Tamam canımcım
Yok kuzum nerden çıkardın 1 haftada 2 kilo nadiren olur
Ya evet yaa..
Sizin kızlar ip atlarken kilo veriyor biz neden alıyoss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?