Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

10 yıl gibi bi süreden sonra.. iradeyle bırakmak..

Helal olsun cocom.. valla özendim.. ben düşününce bile geriliyorum. Nasıl bırakıcam hiçbir fikrim yok:KK43:

Hahhahahahah deme kız :KK70:
Yok ya bir gün yese 5 gün yemez o

Spora vakit ayrılacak ama.. yarın yap canısı
emin misin :27:

Iste aşırı seker yuklenmesinden.gobekte aşırı yag yapiyor bende oyleydim.
insallah birakirsin mium,ben sana inaniyorum,sen irade sahibi bi insansin❤❤❤

evet Allahima şükürler olsun 2 aydır tam vaktinde geliyor mium.10 kilo verdim duzene girmistir artik bence.ve tam tarihnde geliyor cok mutluyum aglayabilirim hatta bu mutluluktan :KK43:
Sağlık işte cocom.. kilo tüm metabolizmayı mahfediyor.. kendimize en büyük kötülüğü biz yapıyoruz şişman olarak ve kalmayı seçerek..

Denemeler yapın o zaman siz kokoooo olur belki heee:KK200:
Burdaa :) beni mi özledin conimm:KK50:
Ne özlicem la:110:sen özle:63:
Miucumm bana da morti ayarlar misin motive mm için masalla konuştum buraya giremeyecekmis
Tamam kuzum yarın ayarken bir bakayım:KK15:

Hatice?
Konuşalım senle biraz?
Bunları kuzenin yazdı kesin he mi kuzum?
Yok senin parmakların yazdıysa... hangi parmakların yazdı????? O bilgileri alayım?!??

Yok yaaaa küçük çaplı bir deney demesi yapıcam sadece..

Korkma korma:anne:bilgileri alayım!!!!!!!
Ayyy ben senin koltuğunu sopalarini unutmuşum.:olamaz: evet bunları içimdeki pis canavar yazmış ben değil:olamaz: Ama affettireyim mi kendimio_O@cakil80 dan gaza geldim.canim çekti. 15 dakika tadimlik Leslie yaptım da geldim. :cry:

Ayyy ben senin koltuğunu sopalarini unutmuşum.:olamaz: evet bunları içimdeki pis canavar yazmış ben değil:olamaz: Ama affettireyim mi kendimio_O@cakil80 dan gaza geldim.canim çekti. 15 dakika tadimlik Leslie yaptım da geldim. :cry:
Bunlarla yumuşamam ben :63:

Cuma tartısıyla anca:63:
O zamana kadar sana hep bu var:63:

Sağlık işte cocom.. kilo tüm metabolizmayı mahfediyor.. kendimize en büyük kötülüğü biz yapıyoruz şişman olarak ve kalmayı seçerek..

Özle dedim:KK11::KK53:

5D65A63E-E98E-4E0F-B969-607B3A1BBE60.webp

Azcık kitap okuyup geliyom

Uslu durunn:KK19:

Yapcam mium yarin klomene basliycam sonra catlatma iğnesi falan bu ayi bos gecirmemeye caliscam insallah ay sonunda mujdeli haber verebilirim size ❤❤❤❤:)))

Bunlarla yumuşamam ben :63:

Cuma tartısıyla anca:63:
O zamana kadar sana hep bu var:63:
Ayy. Sen de çok çetin cevizsin @MiuLego m kaptanim. Saka bir yana dün çok üzüldüm. Cok utandım. Yani sanki gerçek hayatta yüzyüzeymis gibi utandım. Kilo falan bir yana verdiğim sözü tutamamak , sizin tatlı dilinize güler yüzünüze emeginize layık olmamak çok üzdü beni. hafta sırf senin ve vayt in yüzüne bakabilmek için çabalıyor um bu hafta.

Back
X