Burdaa :) beni mi özledin conimm@igdedali dünün yorgunluğuyla bugğn hep uyudu galibaaaa
@Ahu060812 yu göremedim
Bir de gececimiz yeni listelimizmalipina yok nerelerde ola ki?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaa :) beni mi özledin conimm@igdedali dünün yorgunluğuyla bugğn hep uyudu galibaaaa
@Ahu060812 yu göremedim
Bir de gececimiz yeni listelimizmalipina yok nerelerde ola ki?
Miucumm bana da morti ayarlar misin motive mm için masalla konuştum buraya giremeyecekmis@Efser im siz @nar_cicegim le olsanıza morti.. bu hafta ikiniz de kırmızı kartlıktınız.. hadi birbirinizle güzel eksiler gelir hem inşallah
emin misin10 yıl gibi bi süreden sonra.. iradeyle bırakmak..
Helal olsun cocom.. valla özendim.. ben düşününce bile geriliyorum. Nasıl bırakıcam hiçbir fikrim yok
Hahhahahahah deme kız
Yok ya bir gün yese 5 gün yemez o
Spora vakit ayrılacak ama.. yarın yap canısı
Sağlık işte cocom.. kilo tüm metabolizmayı mahfediyor.. kendimize en büyük kötülüğü biz yapıyoruz şişman olarak ve kalmayı seçerek..Iste aşırı seker yuklenmesinden.gobekte aşırı yag yapiyor bende oyleydim.
insallah birakirsin mium,ben sana inaniyorum,sen irade sahibi bi insansin❤❤❤
evet Allahima şükürler olsun 2 aydır tam vaktinde geliyor mium.10 kilo verdim duzene girmistir artik bence.ve tam tarihnde geliyor cok mutluyum aglayabilirim hatta bu mutluluktan![]()
Ne özlicem laBurdaa :) beni mi özledin conimm![]()
Tamam kuzum yarın ayarken bir bakayımMiucumm bana da morti ayarlar misin motive mm için masalla konuştum buraya giremeyecekmis
Değilim haaaaemin misin![]()
Ayyy ben senin koltuğunu sopalarini unutmuşum.Hatice?
Konuşalım senle biraz?
Bunları kuzenin yazdı kesin he mi kuzum?
Yok senin parmakların yazdıysa... hangi parmakların yazdı????? O bilgileri alayım?!??
Yok yaaaa küçük çaplı bir deney demesi yapıcam sadece..
Korkma kormabilgileri alayım!!!!!!!
Bunlarla yumuşamam benAyyy ben senin koltuğunu sopalarini unutmuşum.evet bunları içimdeki pis canavar yazmış ben değil
Ama affettireyim mi kendimi
@cakil80 dan gaza geldim.canim çekti. 15 dakika tadimlik Leslie yaptım da geldim.
![]()
Özle dedimSağlık işte cocom.. kilo tüm metabolizmayı mahfediyor.. kendimize en büyük kötülüğü biz yapıyoruz şişman olarak ve kalmayı seçerek..
Denemeler yapın o zaman siz kokoooo olur belki heee
Ne özlicem lasen özle
Tamam kuzum yarın ayarken bir bakayım![]()
Yapcam mium yarin klomene basliycam sonra catlatma iğnesi falan bu ayi bos gecirmemeye caliscam insallah ay sonunda mujdeli haber verebilirim size ❤❤❤❤:)))Sağlık işte cocom.. kilo tüm metabolizmayı mahfediyor.. kendimize en büyük kötülüğü biz yapıyoruz şişman olarak ve kalmayı seçerek..
Denemeler yapın o zaman siz kokoooo olur belki heee
Ne özlicem lasen özle
Tamam kuzum yarın ayarken bir bakayım![]()
Ayy. Sen de çok çetin cevizsin @MiuLego m kaptanim. Saka bir yana dün çok üzüldüm. Cok utandım. Yani sanki gerçek hayatta yüzyüzeymis gibi utandım. Kilo falan bir yana verdiğim sözü tutamamak , sizin tatlı dilinize güler yüzünüze emeginize layık olmamak çok üzdü beni. hafta sırf senin ve vayt in yüzüne bakabilmek için çabalıyor um bu hafta.Bunlarla yumuşamam ben
Cuma tartısıyla anca
O zamana kadar sana hep bu var![]()
İnşaallah canım güzel haberler bekliyoruzYapcam mium yarin klomene basliycam sonra catlatma iğnesi falan bu ayi bos gecirmemeye caliscam insallah ay sonunda mujdeli haber verebilirim size ❤❤❤❤:)))