Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. çoklu alıntı yapamıyorum telefondan.sahi nasıl yapılıyor bi anlativerin bana.
Oğlumun ateşi biraz düştü şu an uyuyor ama ilacın etkisiyle mi bilmem. Inşallah yukselmez. Dış çıkarıyor dedi acildeki doktor. Sabırla bekliyoruz. Rabbim bütün hasta lara şifa versin. Çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum. Çok memnun oldum sormaniza şifa dilemenize. Sanal ortamda da bu kadar kaliteli yerler olabiliyormus burada gördüm.

Menülerini yazıyor musun buraya canım? Dikkat etmedim açıkçası ama durduk yere alınmaz kuzucum bir kilo? Saatlerde mi sıkıntı var yoksa? Yada kullandığın bir ilaç vs. Su da önemli bak
Canim gunde 2 litre su iciyorum cogu zamanda yaziyorum menuyu. Bilmiyorum

en bi sevdiğim cnm dolap düzenleme
bende dün mutfak dolapların dalmıştim yarım kaldı

Hem kilo hem spor canım ikisinde de kapisiyoruz ekmeksiz wc cikamiyorum canım dün yarım dilim yedim diye cikamadim sabah iki dilim yedim hemen wc ye nasıl bir bünye var anlamadkm

Cnm ye sakın ihmal etme kronik kabizlik zor

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım diş cikariyorsa olur ateşi merak etme....
Telden alıntı şöyle oluyor.
İstediğin mesajin altinda çoklu alıntı varya orayı tikliyorsun istediğin mesajlarda aynen devam ediyorsun en son cevap yazarken "çoklu alintilari ekle" diyorsun hoppp ekleniyorlar aralara girip yaziyorsun.
Bir iki deneme yap alisirsin

Çok şükür canım düşmesine cook sevindim ateş çok zor bilirim oğlum da da oluyor inşallah bi daha gelmez

CocoChanelmademoiselle ay ne güzel bi kilo o öyle tebrikler :)
Masumumm yaaa yerim seni beeenn cok tesekkur ederimmm insallah darisi bütün takım arkadaslarimin basinaaz ayak curutmedim bu kiloya inmek icin tabisi az daha ayağımı kaybediyordum spor ugrunabirincilik benim hakkim banane banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…