Kaybettim göbek gitsin istiyorum ben de hemen kalça eriyor kalcamin suan ki halini seviyom OysakiHadi bakalım bu ölçüleri not al bir yere 70 kilo düşünce tekrar olcersin
Masum iyi düşün kaybeden ekip diğer hafta 2 kilo verecek. Kazananı yanında olmalisinMasum sen kimi tutuyorsun de hele
Dün gece çok kaynattik basın gerekliydiEn son yazdigimdan beri 2.241 yeni mesaj vaaa diyoooo
bende iyiyim canım benimİyiyim canim portakalim Allaha şükür ayagimin durumu da iyiye gidiyorsen nasilsjn
Canim portakalim benim Allah daha cok ıyilik versin insallahbende iyiyim canım benimçok şükür
Canim gunde 2 litre su iciyorum cogu zamanda yaziyorum menuyu. BilmiyorumMenülerini yazıyor musun buraya canım? Dikkat etmedim açıkçası ama durduk yere alınmaz kuzucum bir kilo? Saatlerde mi sıkıntı var yoksa? Yada kullandığın bir ilaç vs. Su da önemli bak
Bakalim ben verebilecek mıyımBen hiç veremedim bir haftada 4 kilo ya
Kizlaaaar keyifler yerinde mii.
Bugun salonu topluyorum malzemeleri mutfak dolaplarina aktaricam iyi bir dolap duzenlemesi modundayim. Deterjanlari banyoya aktardim. Plastikleri lavabonun altindaki dolaba aliyorum silip temizliyorum kaymaz ortu seriyorum. Biraz ugrastiracak beni ama degecek insallah.
Hem kilo hem spor canım ikisinde de kapisiyoruz ekmeksiz wc cikamiyorum canım dün yarım dilim yedim diye cikamadim sabah iki dilim yedim hemen wc ye nasıl bir bünye var anlamadkm
Herkese çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. çoklu alıntı yapamıyorum telefondan.sahi nasıl yapılıyor bi anlativerin bana.
Oğlumun ateşi biraz düştü şu an uyuyor ama ilacın etkisiyle mi bilmem. Inşallah yukselmez. Dış çıkarıyor dedi acildeki doktor. Sabırla bekliyoruz. Rabbim bütün hasta lara şifa versin. Çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum. Çok memnun oldum sormaniza şifa dilemenize. Sanal ortamda da bu kadar kaliteli yerler olabiliyormus burada gördüm.
Bence bu hafta da çok zorlamasin yaziktir.Bakk şimdi buna takıl 48 den sonra bi haftada 4 kilo vermeye çalışma sakın
Ayy ins kacamak yapmam kuzum yapsamda yazarim regl olmam yakin belki bu yuzdenRegl öncesi olabilir canım.
Yediğin bişey ödem yapmış olabilir.
Kaçamak yoksa yalanci artidir üzülme
Herkese çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. çoklu alıntı yapamıyorum telefondan.sahi nasıl yapılıyor bi anlativerin bana.
Oğlumun ateşi biraz düştü şu an uyuyor ama ilacın etkisiyle mi bilmem. Inşallah yukselmez. Dış çıkarıyor dedi acildeki doktor. Sabırla bekliyoruz. Rabbim bütün hasta lara şifa versin. Çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum. Çok memnun oldum sormaniza şifa dilemenize. Sanal ortamda da bu kadar kaliteli yerler olabiliyormus burada gördüm.
Çok şükür canım düşmesine cook sevindim ateş çok zor bilirim oğlum da da oluyor inşallah bi daha gelmezHerkese çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. çoklu alıntı yapamıyorum telefondan.sahi nasıl yapılıyor bi anlativerin bana.
Masumumm yaaa yerim seni beeennCocoChanelmademoiselle ay ne güzel bi kilo o öyle tebrikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?