Geçmiş olsun nasıl oldu iyi mi şimdi hatice?Ya ben hiç uyumadim. Oğlum ateşlendi. Nöbet tutuyorum.
Kolay gelsin makbuşmmGunaydin hanimlar bugun gorev ogleye kadar sonra ev temizligi ve utu var siradaadi da pazar
Anam aynı annemmmHmmmm ödev yapılmamış
Annen yanında yok bu görev anaç secilen bana düşer bide kulağını çekenlerden geldi say sen
Dangal filmini beğendin demek bende bakayım
@MiuLego
Ayyy cok sagol yapayim bunu ya uykusuzluk var oglumda hic oturtmuyo sagolsunUykusuz spor ayakta çok beklemek yada yedigin sağlıklı karbonlar geçici artı yapabilir kendinden eminsen hiç üzme canını iki güne iner o odemler sabahları aç karına maydanoz sade soda yarım limon suyu blendar geçirip iç balim
Dün gece çok kaynattik basın gerekliydi
Ne kafası bu ya rüyalara bak anam benim koca çok kıskanç ondan bana kalmıyor kıskançlık dün bi pantolon boyunu kisaltiracaktim terziye elin adamı senin belinemi değecek diye ölçüyü o aldı yanlış almış tabi pantolon çocuk pantolon u gibi oldu kriz geçirdim artık yuhhh dedim ya
Ayy ins kacamak yapmam kuzum yapsamda yazarim regl olmam yakin belki bu yuzden
Beni korkutma bak
Yapmaa vaytim sakın haa düşer kalırsın valla...
Hatunn 1 kilo veriyor
Ancak durursa kilo vermesi o zaman belki..
Yaa kiyamam kii hem listede o versin versin..
Günaydın kızlar güzel haftasonları
Dün gece rüyamda tatile gittigimiz bir evin yataktaginda bir kadın gördüm çıplak ve pişkin ay nasıl sinirlendim anlatamam kadını çıplak dışarı attım eşimin aldattigini düşündüm sinirle uyandım yanımda horluyor atlayıp üstünde tepinesim geldi fena bir ölüm olurdu onun için. Rüyası bile beni çileden çıkardı gerçeği ne kadar zordur bilemedim. Hep bu kız voleybol takimini çalıştırmaya basladigindan oluyor bi de dün Eyvah yaş 40 i seyrettim o da etkiledi. Ya da açlık kafama vurdu. Ben kıskanç biri de değilimdir özgürlüklere açığımdir şimdi onu eve zincirleyesim var. Ay gittikçe piskopatlastim gidip bi çay içim sakinlesim rüyanın etkisi geçer umarim aklıma karpuzkabugu dusurdum. Bi daha eşim kıskançlık yaptığında ona kizmayacagim insanı çıldırtir bu duygu
Harikasın bayıldımmmm
Öhöm öhömmmmmVoleybol takımına tayti ve güzel kızları yasakliyorum
Pazarınız hayrolsun güzel hatunlar
Ben de yapmak istiyorum bugün gidip alacağım nareksisi ile güzelce salata yapcam ay ağzının suyu ilk defa bir salata için aktıÖğleye lahana salatası yapcem
Biz de seniiiiii
Cokkkkkk özledim Ulennnnn sizleri hepinizii
@MiuLego
Ödem olabilir sakin ol diyet süresince böyle günlük tartı oynamaları çok olur..Bugun moralim cok bozuk tartida +1 gordum kacamak yapmadim ama nasil oldu aklim almiyo o kadar dikkat ediyorum ama yok yinede aliyorum agliycam valla ya
Öğleye lahana salatası yapcem
Ayyyy bonusssss ğni yıllarımda aşıktım buna bu ten rengine de hastayımdır heee öyle böyle sevmem yazın çpk bronzlaşırım bu yüzden...
@MiuLego kaslı kaptanim nicole ablamiza benziyor olabilirmisin acaba?
Temizlik miiiKizlaaaar keyifler yerinde mii.
Bugun salonu topluyorum malzemeleri mutfak dolaplarina aktaricam iyi bir dolap duzenlemesi modundayim. Deterjanlari banyoya aktardim. Plastikleri lavabonun altindaki dolaba aliyorum silip temizliyorum kaymaz ortu seriyorum. Biraz ugrastiracak beni ama degecek insallah.
Oh şükür coco inmeye başlamış tartı@MiuLego kuzum sabah kalkinca tartilmayi unutmuşum bi kahve ictim az once,ceviz badem falan yedim.ondan sonra tartilmak aklima geldi.çıkan sonuc bu
Eki Görüntüle 2072007
Daha birine bisey dicek miydim hatirlamiyorum.opucukledim hepinizi
Diyet açısından mıinsallah canimin ici❤❤❤❤klomenin bi zarari var midir acaba??
amiinn cok sagol canim mium,klomen bi hormon takviyesi
amiiiinnn canim deynebim benimmmm sen ne tatlis bir ablasin yahuopebilir miyim
evet ecem cildimde inanilmaz bi aydinlanma var gercekten sigara mahvediyor insani.suan yüzüm süt beyaz kuruma yok aldığım nefesler coookk ferah say say bitmez valla
Ayyyy bonusssss ğni yıllarımda aşıktım buna bu ten rengine de hastayımdır heee öyle böyle sevmem yazın çpk bronzlaşırım bu yüzden...
dırnağı olamam la bu hatunun
Temizlik miiikolay gelsin çiçeaam
Oh şükür coco inmeye başlamış tartı
Ahahaaa bende bazen görüyorum
gözüme görünme derimmm uyanınca
geçmiş olsun cnm bu arada
Ay bilemedim ki
spor yarısı mi ? kilo ise senin masallahin var, çakil inda kilosu var çabuk verir çok çekişmeli
begüm hafta içi çok kolay gerçekten
wayyyy az önce geberdim wc de
doğum yaptım sanki o derece bende yarın sabahtan itibaren bir dlm denge ekmek yiycem birde öyle deneyim
pinar hoşgeldin cnm
Bonus sen ses vermedin sen Hangimiz tutuyorsun sence kim yenecekNerdesin kuzumisafirinmi vardiydi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?