Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya ben hiç uyumadim. Oğlum ateşlendi. Nöbet tutuyorum.
Geçmiş olsun nasıl oldu iyi mi şimdi hatice?
Gunaydin hanimlar bugun gorev ogleye kadar sonra ev temizligi ve utu var sirada adi da pazar
Kolay gelsin makbuşmm
Hmmmm ödev yapılmamış
Annen yanında yok bu görev anaç secilen bana düşer bide kulağını çekenlerden geldi say sen
Dangal filmini beğendin demek bende bakayım
@MiuLego
Anam aynı annemmm
Annem olsa döverdi ama o acımaz
Bugğn yapcam ödevimi söz

Ece kesin izle kız çocukları için yapılmış bir film çok ağladımduygulandım çok

Ayyy cok sagol yapayim bunu ya uykusuzluk var oglumda hic oturtmuyo sagolsun

kıskançlık adama terzilik yaptırmış resmen ama ben olsam olay çıkardıydım

Yapmaa vaytim sakın haa düşer kalırsın valla...

Hatunn 1 kilo veriyor
Ancak durursa kilo vermesi o zaman belki..
Yaa kiyamam kii hem listede o versin versin..
Beni korkutma bak Whiteblacklife menülerini foto Istiyorum aç kalırsın neme gerek yemek yediğini görmem gerek ben bolca maydanoz ayikliyorum haftaicine salata malzemesi hazirlayacagim

Harikasın bayıldımmmm
Voleybol takımına tayti ve güzel kızları yasakliyorum
Öhöm öhömmmmm

Voleybol antrenörü olarak...
Pazarınız hayrolsun güzel hatunlar

Günaydın güzeller. Yine uykusuz yine sabahin köründe kalkmis bi haldeyim.yola ciktik afyonda esimin kuzenine ugricaz kizkardesim bizleydi burda uni okuyo onu birakcaz.sonra da eskisehire gitcez orda okuyan kuzenimle buluscaz erkek kardesimi de onun yanina birakcaz.sonra inşallah evimize gidebilecez.

Soyle bi okudum Whiteblacklife ve cakil80 cok cekismeli bi yarış goruyorum meraklardayim.Ben tarafsizim
hatice901217 ay doğru haticeyi etiketledim inşallah kuzuna cok gecmis olsun canım

Ahmet esra kuzum merak etme cabucak gidiyo o artılar bana da oluyo.Gecen hafta da hic karbon fln yemedigim halde oldu ama bi gün saglam dikkat et hemen gider.

Cokkkkkk özledim Ulennnnn sizleri hepinizii
Biz de seniiiiiienerjini yiyim senin

Bugun moralim cok bozuk tartida +1 gordum kacamak yapmadim ama nasil oldu aklim almiyo o kadar dikkat ediyorum ama yok yinede aliyorum agliycam valla ya
Ödem olabilir sakin ol diyet süresince böyle günlük tartı oynamaları çok olur..
Öğleye lahana salatası yapcem
Gelem mi

@MiuLego kaslı kaptanim nicole ablamiza benziyor olabilirmisin acaba?
Ayyyy bonusssss ğni yıllarımda aşıktım buna bu ten rengine de hastayımdır heee öyle böyle sevmem yazın çpk bronzlaşırım bu yüzden...
dırnağı olamam la bu hatunun
Temizlik miiikolay gelsin çiçeaam
@MiuLego kuzum sabah kalkinca tartilmayi unutmuşum bi kahve ictim az once,ceviz badem falan yedim.ondan sonra tartilmak aklima geldi.çıkan sonuc bu
Eki Görüntüle 2072007
Oh şükür coco inmeye başlamış tartı

Diyet açısından mıHiç belli olmaz canımAma ne yapacaksın tedaviye başlıyorsun

evet mium adetim gelecekmis megersem odemmis o fazla cikmamin sbebi simdi ben bu ay hormon kullancam ya,insallah o da odem yapmaz

Ben de spora başladım ve cok azimliyim iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…