derilerin sarkacak diyorum sanaaaaaLokum gibi karı olmak güzeldir.Ben zayıflamak istiyorum ama sert etim olsun istemem ,ki koca da sevmez.Benim kocem kasap,yumuşak et sever o
60 gördüm tartıda dünBi de masa başından hiç kalkmadım ye iç yat... Kimseler duymasın
Akşama parti yapalım bence
bende bunları yerdim
Yovanna ventura fiziği çok hoş ve uyumlu benletürkan S Sguat girls kimdi senin şu söylediğin hatun bir bakayım merak ettim
Kız anam naptın
Kart iptal edilir ekstre goruntulenebilirKizlaaaarrr size hemen bir soru sormak istiyorum kesin olarak bilen varsa cevaplayabilirse cok sevinirim.cok tesekkur ederim canim takimim ❤❤
Simdi iptal edilen bir hesap kartinin,internet bankacılığından dökümü incelenebilir mi? Ve musteri hizmetleri hesap kartı iptal edebilir mi?direk şubeye mi gitmek gerekiyor yoksa iptal etmek için?
Kocamin boğazını sıksam cezası ne acaba
La bi kere sor ya misafir gelecek musait miyiz diye ya ara çabuk misafir geliyor yarım saat içinde evdeler kaç elim var lan benim kaça bolunuyeyim
ay iyi yaptın banum ..ekmek kahvaltı da ne güzel wc çıkarıyor ...
ohhh sporda başlamışşşş
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yapmışım maalesef
he di mi kız .. çorbada neymiş ..misss gibi kabak musakka
ayyyyyy
koşa koşa yemekhaneye gideyimmmmm
çok açım ya la
öğleden sonra burdayım inşallah
Eki Görüntüle 2072348 Kereviz varmış bi de kereviz aldım
İvit gerçekBu kadın gercekmi
Böyle olursun demedimKız anam naptınTamam 100 kiloyum ama böyle kilolu değilim etim diri sarkığım fırlamış pörtlemiş bi yerim yok Allahıma şükür benim kilo orantılı dağılmış durumda .bu kadın gibi böldür böldür değilim yani.
Ve diyette olan bir aşçın
ekmegi tost makinasında bi kurtttum görmen lazımm
ausummm bildigin etimek oldu
yine etkisi olur inşş wc ye
aynen yaa hemde bakliyat
bize ters
bir zmanlar benimde bir yemek hanem vardı koştugum
Yok canim kaptanim oyle demek istemedim tabi ki. Iyi ki varsiniz. Cok guzel yer burasi. Kendime zaman ayiriyorum takimim sayesinde, en guzeli saglikli beslenip spor yapiyorum duzenli. Sadece yarisirsam daha cok odaklana bilirim diyetime ve su son 2 kilodan daha cabuk kurtula bilirim diye dusunuyorum. Kuru meyvelerden bi kopa bilsem gidicek bu kilolar da biliyorum ama iste kopamiyorum kihadi makbuşum
bozma kuzum artık
sürekli aynı yerde dönmek yoruyor insanı
yaparsın istersen.. bozmaya niyetlendiğinde sadece şuanki mutsuzluğun aklına gelsin
istersen yaparsın balım
yanız mısın? takımın var ya
Evet balım ana yemek
çorba yerine tavuk alsaydın mium
kereviz ana yemek mi ?
Eve alma balım kuru meyve :)Yok canim kaptanim oyle demek istemedim tabi ki. Iyi ki varsiniz. Cok guzel yer burasi. Kendime zaman ayiriyorum takimim sayesinde, en guzeli saglikli beslenip spor yapiyorum duzenli. Sadece yarisirsam daha cok odaklana bilirim diyetime ve su son 2 kilodan daha cabuk kurtula bilirim diye dusunuyorum. Kuru meyvelerden bi kopa bilsem gidicek bu kilolar da biliyorum ama iste kopamiyorum ki
İvit gerçek
Böyle olursun demedim
Ama sonuçta sporla toparlamak lazım
Ve diyette olan bir aşçın
Diyete yeni basladigmda esime al demistim. Abartmis o da. Bitmiyor ki bi turlu. Ama yemiyecegim artikEve alma balım kuru meyve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?