Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin kızummm

Tamammmm

Gecnis olsun cnm
Kötü olmuş keşke sossuz getirmelerini söyleseydin. Sebze yiyoruz güya cidden soslar çok kalorili

cnm ben dışarda salata yedigimde
sosunu istemiyorum hiç

Ay makbuşummm kötü olmuş
Olsun yeşilliklerini de ye yaaa

Kız daha o tatlının şekerleri yağa dönüşecek dur sen hemen artı gelmez
bnede hata olmus ya menude sezar salata yaziyor ona hic dikkat etmedim ben felaket mayanezli filan zaten tavuk yedim sadece doydum sikinti yok simdilik

Hesabi internete gizleyebilirsin onu yap internette goremez

Cok guzel baslamisken, masanin ustunde limonlu suyum hazirken, yarim saat bir lokma kek almiyim nolcaki yiyince diye ugrasmisken sonra noldu da 2 dilim yedim?

Karbona alistim yeniden kisitlamasi zor geldi. Kek cazip geldi. Zaten su anda cok asiri mutluyum o kadar caziptiki...

@MiuLego kizsanda yazmak zorundayim yazarak asarim ins zaafiyetimi.

Türkan balım ya sen emzirmiyor musun Yeşilçay emziren annelere yasak ya karismayayim dedim de artık dayanamadım ya
Evet bebege geciyor diye biliyorum bende kafein orani sikinti bende hic icmiyorum emzirenler icin baska bi cay vermisti diyetisyen sutu de artiriyor fito milk diye bisi

Karbon bagimlilik ya yedikce yiyesi geloyor insanin dun aksam benzerini uasadim bi catal baklava diye basladim iki dilim gitmisti kufrettim kendime artik daha da boyle bisi yaparsam yuh bana durmaliyiz hic baslamamaliyiz

Evet bebege geciyor diye biliyorum bende kafein orani sikinti bende hic icmiyorum emzirenler icin baska bi cay vermisti diyetisyen sutu de artiriyor fito milk diye bisi
Valla 5 aydır diyetteyim ağzıma surmedim ne form çay nede yeşil çay icececekseniz rezene için onunda zayıflatma etkisi süt artırma etkisi artı bebeği sakinleştirme etkisi var

Hoşgeldin 90'laaar

Cuma:...101,200

Güncel:...99,500

Fark:...-700 gr
ehi ehi ehi

@MiuLego

tebriklerrrrrrrrrrrr canımmm

Cok guzel baslamisken, masanin ustunde limonlu suyum hazirken, yarim saat bir lokma kek almiyim nolcaki yiyince diye ugrasmisken sonra noldu da 2 dilim yedim?

Karbona alistim yeniden kisitlamasi zor geldi. Kek cazip geldi. Zaten su anda cok asiri mutluyum o kadar caziptiki...

@MiuLego kizsanda yazmak zorundayim yazarak asarim ins zaafiyetimi.

he işte bir lokmadan çok şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…