Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya pazartesi yoğun başladı,ben bu mesajı arada atlamışım kuzucum miu paylaşmasa görmiycem bile

öperim seni kuzucum nehirnil111

masumm bence kv nin yaptığı iş sana yaradı çünkü öğlen yemeği olarak getirirsin ne yiycem derdinde olmaz
iyi tarafından bakalım

Ay bana içebilirsin dedi hemşire hemde burduda okudum 1 bardak serbest siyah çayda daha çok kafein var kahvedede ben böyle biliyordum ya
Ay bana içebilirsin dedi hemşire hemde burduda okudum 1 bardak serbest siyah çayda daha çok kafein var kahvedede ben böyle biliyordum ya
Canım sıkıntı kısmı direk yağ yakımı ve zayıflatma etkisi olması içindeki her bir madde bebeğe geçiyor 1 bardak diyorsun ama oda bebeğin e geçiyor kusura bakma karıştım ama kafein hepimiz alıyoruz bi şekilde ama bebegide zayıflatıyor ve sütun tadını kalitesini çok etkiliyormus

Ben 1 bardak içmek serbest biliyorum. Baya araştırdım çünkü.

Canım benim sen bilirsin ama hiçbir şekilde benim doktorum içme dedi

Metebolizmayi hizlandiran bisey sute gecince bebegede geciyor etkiler.
Dr larin cogusu icmeyin diyorda bazilari arada 1 fincana izin veriyor. Normal cayida hic vermiyor bazilari.

Duzenli icmezsin sende turkan arada icersin. Beni mesela bu kiloda mecbur tutuyor dr icmelisin diye senin oyle bi durumun yok. Sutten kestinmi icersin bol bol cesit cesit

Aaa Allahtan her gün içmiyordum bebekim zayiflamasin
Saol cidden ben burada okuyunca ağzıma sürmem ki 3 aydır falan 2 paket bittim

Yok Allahtan arada içmişim 3 aydır 2 paket bitrdim

Ben 6 aya kadar siyah çayda içmedim rezene tükettim.

Sağol whitecım takım için küçük ama benim için büyük bişey...olsun
3 rakamlardan kurtuldun bu bu tk içinde senin içinde çok büyük bişey hepimiz birbirimize destek olmak onun kilosuyla savaşında yanında olmak için buradayız ben kendim vermiş gibi mutlu oldum inşallah cuma 98 de gorur 100 iyice uzaklasirsin çok amin çok çok amin

Aaa Allahtan her gün içmiyordum bebekim zayiflamasin
Saol cidden ben burada okuyunca ağzıma sürmem ki 3 aydır falan 2 paket bittim
Neden rezene çayı tuketmiyorsun ki hem zayiflamana faydalı hem süt kalitesini artırıyor hemde bebeğini gaz sancısı önlüyor hem sakinlestiyor

çok acıktımmmm

bugünkü menüyü beğendimm

EZOGELİN ÇORBA
TAVUK IZGARA

KABAK MUSAKKA
PİRİNÇ PİLAVI
KADAYIF
İÇECEK ÇEŞİTLERİ
SALATBAR

kırmızıları yicemmmmmm
herkes fikrini söylemiş benim başım kelmi bende söyliycem işte
bende ezogelin çorbası, tavuk ızgara,salata yerdim
hakkım varsa minicikte kabaktan tadımlık alırdım kusur kalmasın

Neden rezene çayı tuketmiyorsun ki hem zayiflamana faydalı hem süt kalitesini artırıyor hemde bebeğini gaz sancısı önlüyor hem sakinlestiyor

Ya bi kız arkadaşım yeni doğum yapmıştı ihtiyacı vardı bende direk ona verdim ben normalde 2 bardak içerdim ama tekrar baslicam çünkü 2 yaşına kadar emsin istiyorum v

he valla aynen yarın başka birşey yer
çarşamba yine ıspanak yerimmm seviyorumda
zaten çok canım istiyordu ben yiycem hepsini yemesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…