- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Karismayayim diye çok tuttum kendimi niye yalan söyleyeyim biliyorsun da iciyorsun sanıyordum ben hala siyah çay bile icniyorum günde 1 kahvem var okadar
Allah senden de razı olsun tabiki de sen de gizli mortimsin kilomuz yakın diye ama senin haberin yok tamam mıAllah benden de razi olsunmu olur insallah
( cok miu gordum kendimi)
2 ay sonra benden daha çok yapacağına eminim ki ben bak gor listeleri sallayacaksinSporunda gizli takipçinim benama senle aşık atamam daha
İkinci çocuğunu dusunce 6 aylık hamileliğinde lalonin krem kullanmaya başla masaj yap ikinci de oluyor o yara ve sarı kantaron yağı kullan bebeğin doğduktan sonra kremlerden bin kat ise yarıyor tecrübe ile sabittir
Oyy benim duygusal bonusum ben seni coook seviyorum kiWhiteblacklife vayt cok duygulandim bi an yaa sen nasil bisey ciktin oyle
Bonus oğlumu 22 aylıkken kesmek zorunda kaldım çok kilo aldığı için kızında 8 aylık şuan 9 kilo çok dikkat ederim o konularda sorarım ararstiririm takıntılı hatunum ben ya artık kabul edeyim de rahatlayayim
Allah gaza bak süper2 ay sonra benden daha çok yapacağına eminim ki ben bak gor listeleri sallayacaksin
Oluyor balım ikincide aynı sıkıntı oluyor o yüzden hamileliğin 6 ayında lalonin kremle masaj yaparak ucunu çıkar yavaş yavaş hastaneye lolonin kremini mutlaka dogum cantana koy yıkamadan emzirebiliyorsun onla eve gelince kendini toplanınca organik sarı kantaron yağı ol aktardan onu silmeden yıkamadan emziremezsin bilgin olsun balimValla söylediğin iyi oldu ben ne çektim doğum sancısı onun yanında hicbirsey nasıl kaniyordu anlatamamikincide demi oluyor ama benim hiç üçümüz yoktu şu an var olurmuki
Bosalttim randevu defterimi bekliyorum bakAllah gaza bak süperTamam 2 ay sonra görüşelim o zaman
Oluyor balım ikincide aynı sıkıntı oluyor o yüzden hamileliğin 6 ayında lalonin kremle masaj yaparak ucunu çıkar yavaş yavaş hastaneye lolonin kremini mutlaka dogum cantana koy yıkamadan emzirebiliyorsun onla eve gelince kendini toplanınca organik sarı kantaron yağı ol aktardan onu silmeden yıkamadan emziremezsin bilgin olsun balim
Oyy benim duygusal bonusum ben seni coook seviyorum kiablasiz abisiz annesiz babasız buyudum sizinle sevmeyi sevilmeyi öğrenmek coook güzel kii
Temem anlaştıkBosalttim randevu defterimi bekliyorum bak
Ayyy o çok zor ya ben oğlumu kestiğinde bi koltukta o ağladı birinde ben en son baktı eşim benim psikoloji gidiyor çocuğu 2 3 gün ise götürdüBirini 20 ayda kestim hamileydim diye.
Digerinide 23 aylikken.
1 yastan sonra cok duskun olmustu hele son zamanlarda sapitmisti hic huzur vermiyodu herkesin icinde ustumde ne varsa kaldirmaya calisiyodu meme diye.
Surekli agliyodu ve gece uykusu yoktu meme yuzunden. Meme bitti uyudu sukur.
Çok tatlısın :)
Favorilere ekledim kiii
Ağlama beee bak hava ne güzel bugün Miss gibiTamm lan eyice duygusala baglatma beni gozumun ucunda bekliyo zaten her an aglarsam sensin sebebi
Onu bende yaptım bonusta bende işe yaramadı tek çareyi sarı kantaron yağı nda buldum bebeğin pisigine açık yaraya her halta çok iyi geliyorAyva cekirdegini kaynatip jole gibi olunca suruyosun gogus ucuna en dogal gogus ucu jeli diyim
Ayyy o çok zor ya ben oğlumu kestiğinde bi koltukta o ağladı birinde ben en son baktı eşim benim psikoloji gidiyor çocuğu 2 3 gün ise götürdü
Ayva cekirdegini kaynatip jole gibi olunca suruyosun gogus ucuna en dogal gogus ucu jeli diyim
Tamam bak unutma beni zayiflayinca listeleri sallayinca sende kimsin deme haaTemem anlaştık
Yok öyle birşey en güzeli direk kesmek bi verip bi vermeyince çocuğun dengesi sasiyor sonra hep o saati bekliyor kesince gece gündüz aynı anda bezde öyle bi tak bi cikar yapınca çok zor oluyorMemeyi bir anda biraktirmayin diyorlar azaltarak diyorlar. Bir anda bırakınca bebek te ileriye yönelik sıkıntılar oluyormus
Onu da duydum baya iyi geliyor mus üşengeç linkten yapmadim
Yok demem kız aşkolsun.Ben zayıflayınca totosu kalkanlardan değilim.Tamam bak unutma beni zayiflayinca listeleri sallayinca sende kimsin deme haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?