Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karismayayim diye çok tuttum kendimi niye yalan söyleyeyim biliyorsun da iciyorsun sanıyordum ben hala siyah çay bile icniyorum günde 1 kahvem var okadar

Beni çok çokta Cok yanlış anliyorsunuz

Sana şu kadar diyim bebeğim hasta olduğunda bende oturup onla aglardim hiç dayanamıyorum ona .. yapışık ikiz gibiyiz kimsede durmaz etmez o yüzden 3 4 yaşına kadar bebekler düşünmem
Ya ben araştırdım 1 bardak için diyordu bu sitedede bile okudum sonra hemşireye sordum 1 bardak bebek 14 aylık ya başladım yavaştan 6 aya kadar ne çay ne kahve sadece rezene sonra onuda arkadaşa verdim Allahtan diyorum ya içmiyordum öyle hergun

Valla söylediğin iyi oldu ben ne çektim doğum sancısı onun yanında hicbirsey nasıl kaniyordu anlatamam ikincide demi oluyor ama benim hiç üçümüz yoktu şu an var olurmuki

Birini 20 ayda kestim hamileydim diye.
Digerinide 23 aylikken.
1 yastan sonra cok duskun olmustu hele son zamanlarda sapitmisti hic huzur vermiyodu herkesin icinde ustumde ne varsa kaldirmaya calisiyodu meme diye.
Surekli agliyodu ve gece uykusu yoktu meme yuzunden. Meme bitti uyudu sukur.

Valla söylediğin iyi oldu ben ne çektim doğum sancısı onun yanında hicbirsey nasıl kaniyordu anlatamam ikincide demi oluyor ama benim hiç üçümüz yoktu şu an var olurmuki
Oluyor balım ikincide aynı sıkıntı oluyor o yüzden hamileliğin 6 ayında lalonin kremle masaj yaparak ucunu çıkar yavaş yavaş hastaneye lolonin kremini mutlaka dogum cantana koy yıkamadan emzirebiliyorsun onla eve gelince kendini toplanınca organik sarı kantaron yağı ol aktardan onu silmeden yıkamadan emziremezsin bilgin olsun balim

Çok tatlısın :)
Favorilere ekledim kiii

Ayyy o çok zor ya ben oğlumu kestiğinde bi koltukta o ağladı birinde ben en son baktı eşim benim psikoloji gidiyor çocuğu 2 3 gün ise götürdü

Ayyy o çok zor ya ben oğlumu kestiğinde bi koltukta o ağladı birinde ben en son baktı eşim benim psikoloji gidiyor çocuğu 2 3 gün ise götürdü

Memeyi bir anda biraktirmayin diyorlar azaltarak diyorlar. Bir anda bırakınca bebek te ileriye yönelik sıkıntılar oluyormus
Ayva cekirdegini kaynatip jole gibi olunca suruyosun gogus ucuna en dogal gogus ucu jeli diyim

Onu da duydum baya iyi geliyor mus üşengeç linkten yapmadim

Memeyi bir anda biraktirmayin diyorlar azaltarak diyorlar. Bir anda bırakınca bebek te ileriye yönelik sıkıntılar oluyormus

Onu da duydum baya iyi geliyor mus üşengeç linkten yapmadim
Yok öyle birşey en güzeli direk kesmek bi verip bi vermeyince çocuğun dengesi sasiyor sonra hep o saati bekliyor kesince gece gündüz aynı anda bezde öyle bi tak bi cikar yapınca çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…