Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok Allahtan arada içmişim 3 aydır 2 paket bitrdim

Arada niyet ette tukur bana olurmu ?
Vayt sende tukur.

50 kilo hatunlar yag yakma derdinde ben kekle oturuyorum.

Cay konusunda da cok takilma cok icmediysen sorun yok. Emzirken neler iciyolar dikkat etmeyip...
Kahve yok demisti bana dr hamileyken aksine canim cok istiyodu haftada 1 sutlu ic bari dedi

Whiteblacklife ne kusuru ne kusuru tabiki söyleyeceksin
Papatya çatıda tüketiyorum ama rezene başlıcam tekrardan papatya çayı da sıkı ti var mı
Yok canım papatya çayında sıkıntı ama onun yerine iki fincan rezene iç hergun Miss gibi hem senin için hem bebeğin için çok faydalı.Tercih meselesi ya içip içmemek ben senin bilmediğini değil tercih ettiğini dusunmustum

Allah razı olsun canım.Siz olmasanız hele senin sporlarını görmesem ben gaza gelemezdim.Allah bin kere razı olsun senden ve hepinizden

Deme öyle ya....
Spora falan yönelsen
Keşke yakın olsaydın beraber yürüyüş yapardık. ..

Çok dua ediyorum sana balım inşallah sende en kısa zamanda istediğin kiloya ulasirsin mesela 7 ay gibi inşallah çok çok aminnnnnnnn

Ben bebeğim kilo alsın diye neler yapıyorum bir bilsen hergün çorba günlük. Kahvaltısı meyvesi o yemeyince bende hiç yemem

Ben 1 bardak serbest diye biliyordum Allahtan hergün içmiyordum . Papatyada tüketiyordum ya yok rezene baslicam tekrar gogusleride buyutuyormus

he valla aynen yarın başka birşey yer
çarşamba yine ıspanak yerimmm seviyorumda
zaten çok canım istiyordu ben yiycem hepsini yemesinler
ye valla afiyet olsun
ayy masumm ne yiycem derdi olmaması kadar insanı rahatlatan bişey varmı yaaa,bence süper olmuş bu iş bu hafta böyle beslenir ve temiz kalırsan yine eksilerdesin

Karismayayim diye çok tuttum kendimi niye yalan söyleyeyim biliyorsun da iciyorsun sanıyordum ben hala siyah çay bile icniyorum günde 1 kahvem var okadar

Turkan efferim 2 yasina kadar emzirmek istemen cok guzel.
Bir tanidik yeni dogum yaptigindan beri cok zorlaniyo emzirme konusunda.
Aile ortamida felaket moralmende kotu bide memeyle ugrasamiyo yardimci yok simdi 4 aylik bebek iyice azalmis.
Bonus oğlumu 22 aylıkken kesmek zorunda kaldım çok kilo aldığı için kızında 8 aylık şuan 9 kilo çok dikkat ederim o konularda sorarım ararstiririm takıntılı hatunum ben ya artık kabul edeyim de rahatlayayim

Turkan efferim 2 yasina kadar emzirmek istemen cok guzel.
Bir tanidik yeni dogum yaptigindan beri cok zorlaniyo emzirme konusunda.
Aile ortamida felaket moralmende kotu bide memeyle ugrasamiyo yardimci yok simdi 4 aylik bebek iyice azalmis.

Ya ben bebeğini emzirmeyen anneleri anlamıyorum benim tanıdığım 3 4 kişi mama veriyor meme vermedi halbuki anneyle bebek arasındaki en kuvvetli bağ ve çok güzel. .. o yüzden 2 yaş onun hakkı beni annem emzirme mis küçükken o yüzden hep hasta için 0lirum bağışıklık sistemim çok zayıf yeni yeni hatta hamileyken toparladım 1 ay göğsüm kanadı yara oldu ama genede verdim..

İkinci çocuğunu dusunce 6 aylık hamileliğinde lalonin krem kullanmaya başla masaj yap ikinci de oluyor o yara ve sarı kantaron yağı kullan bebeğin doğduktan sonra kremlerden bin kat ise yarıyor tecrübe ile sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…