a aaCanlarım bugün hem nöbetim hem de tören görevim vardı biliyorsunuz.Bilin bakalım ne oldu?Gösterim başlamadan 2-3 dk önce bilgisayarı ses sistemine bağlayan kabloyu kaybettiklerini söylediler.O kadar emeğimiz yine dakikada hiç oldu.İşte bir emek gaspı klasiği daha.Hay ben böyle işin içine....
ılık bir duş al,tarçınlı süt ve dinlenme iyi gelebilir canım.olmazsa ağrı kesici içersin.geçmiş olsunOfff,başım kopacak gibi ağrıyor sinirden.
Kilo bildirimimi akşamdan yapıyım yine.Bu hafta verdiğim kilo 600 gr.Yeni kilom 76.4
Allah sana en kısa en sağlıklı zamanda 65'leri göstersin bitanem.Dediklerini uyguluycam,ancak sakinleşirim heraldea aayapma yaa hayret bişeyler yaaa
ılık bir duş al,tarçınlı süt ve dinlenme iyi gelebilir canım.olmazsa ağrı kesici içersin.geçmiş olsun
tebrik ederim canımbenim hedef kiloma gelmişsin :128:
Canlarım bugün hem nöbetim hem de tören görevim vardı biliyorsunuz.Bilin bakalım ne oldu?Gösterim başlamadan 2-3 dk önce bilgisayarı ses sistemine bağlayan kabloyu kaybettiklerini söylediler.O kadar emeğimiz yine dakikada hiç oldu.İşte bir emek gaspı klasiği daha.Hay ben böyle işin içine....
Kilo bildirimimi akşamdan yapıyım yine.Bu hafta verdiğim kilo 600 gr.Yeni kilom 76.4
Canlarım bugün hem nöbetim hem de tören görevim vardı biliyorsunuz.Bilin bakalım ne oldu?Gösterim başlamadan 2-3 dk önce bilgisayarı ses sistemine bağlayan kabloyu kaybettiklerini söylediler.O kadar emeğimiz yine dakikada hiç oldu.İşte bir emek gaspı klasiği daha.Hay ben böyle işin içine....
Offf,başım kopacak gibi ağrıyor sinirden.
rosebery neredesin canım napıyorsun bişeler yazsana
Yok Gülom,kabloyu bulamadılar.Yine hoparlöre mikrofon tutup verdik ve kimse duymadı tabi.Ben ortalığı birbirine kattım ama herkes benim arkamdaydı,müdür bey de çok destek çıktı yeni gelmişti,epeyce müdür yardımcısına yüklendiler.Artık hiçbirşeye elimi sürmüycem,gerekçem de sağlam,ne halleri varsa görsünler.hadi yaa. töbeee. etti 2 geçen yılki 23 nisandan sonra. tesadüftür inşallah kasıt yoktur ya öyle düşünürsen dayanamazsın okuldakilere sinir olursun. ee noldu program geç de olsa yapıldı mı bulundu mu kablo sonradan.
Bu hafta çok dikkat ettin canım,eminim güzel çıkacaktır tartı.maşallah benim arkadaşıma.. 29 ekimde 70 hedefini kesin tutturacaz.inşallah. bende 73 leri görmeyi umuyorum yarın sabah inşallah. 2 gündür tartılmıyorum her dakka tartılan ben merak ediyorum sabah ne çıkacak.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın Onları,artık iyice nefret ettim bu saçma sapan idarecilerden.Vardır her şerde bir hayır diyorum Esram yine ben napıyımBU NE YA NASIL BİR SİSTEM SEN KENDİNİ PARALA ONLARIN YAPTIKLARINA BAK YA SABIIIIIIRRRRuyumaya çalış canım hem biraz sinirlerine iyi gelir başının ağrısıda haifler.....
...
Çok şükür uyandığımda sakinleşmiştim canım,kendi emeğime değil de çocuklarımın emeğine kıyamıyorum,bütün üzüntüm bundandı.Canım çok üzüldüm.İş bilmez insanlarla çalışmak insanı çok yıpratır iyi bilirim.Allah sana dayanma gücü versin.
Maşallah Esramaçok şükür 2.5 sene sonra hamile kaldığım kiloya indim bi 5 kilo daha versem süper olacak 55 kilo evlendiğim zaman ki kilom inşallah o günleride görürüm tez zamanlarda...
Teşekkür ederim canım benim.Maşallah sana
**7.TAKIM ** 225. ETAP***
kırmızıgül06(78.9
doga3(91.6
ganfed(52.5
nev81 (77
hulyaeyup(68
aysen34(65.5
roseberry(61
SAPHIRA(98.2/1.7/96.5/%1.73)
ipekyol51(78.2
saferan(123.6
PABYA(78
anşaa(73.1
TOPLAM YÜZDE(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?