kızların oda mobilyası geldi onlarla uğraştım akşama monte olucak..kızlar çok sevinecek okuldan gelince...
kızların oda mobilyası geldi onlarla uğraştım akşama monte olucak..kızlar çok sevinecek okuldan gelince...
gunaydin ablacim...dedigin gibi simdi sikintisi baya var..bitince rahatlicaz ama iste..gozum korktu valla :18:
ya abla bana bir akil versene..
simdi evimiz fanyas laminat..beyaz acik gri'li bir renk..
aldigim mobilya beyaz parlak..ama kenarla kucuk boncuklarla serit gibi dolu..
aldigim koltukta swarowski tasli beyaz...hersey cok beyaz olmasin diye siritmasin diye
duvari acik gri tirtirli yaptirmak istiyorum uzerinede sim attiricam...
sence nasil bir fikir yakisir mi?
sikma canini aysenim..bu hafta kacirmadiysan zaten sorun olmaz..kırmızım bende yarın artı çıkmasam yeter bu regl şişliğinin korkusu yüzünden tartılmadım bile :18:
adaçayımı yaptım içiyorum şimcik
sizin ufaklıkta az değil hani ne yapsın abla durmadan çalışınca o da çok kazanıyo sanıyodur
gule gule kullanin canim, Allah agiz tadiyla kullanmayi nasib etsinkızların oda mobilyası geldi onlarla uğraştım akşama monte olucak..kızlar çok sevinecek okuldan gelince...
mesaj sayım sırası.....28-9-11..........
kırmızıgül = 7
saferan= 9
doga3 = 7
ganfed= 0
nev81= 6
aysen_34= 6
roseberry= 9
saphira= 6
ansaaa= 10
ipekyol= 15
hulya eyup= 6
pabya= 0
sikma canini aysenim..bu hafta kacirmadiysan zaten sorun olmaz..insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz yarin
gule gule kullanin canim, Allah agiz tadiyla kullanmayi nasib etsin
kizlar bana bir akil verir..tereddutte kaldim..edekibutun mobilyalar beyaz..serit halinde kucuk taslari var..koltuklar beyaz..duvari acik gri uzerine sim dusunuyoruz..boyalari bugun alacagiz..ev cok beyaz olmasin diye gri/siyah/beyaz arasi bir hali dusunuyorum..yerde fanyas laminat..beyaz acik gri,kirli beyaz gibi bir renk.
tv siyah..buyuk ekran...duvari gri yaparsak yakisirmi ne diyorsunuz?:18: isten sonra boya almaya gidicez ama tereddutluyum iste
ahh nerde canimmm...daha damadi bulamadik..ama genc yasta anne olmayi cok isterdim...cocuklari cok seviyorum cunku...
o bile ev boyanacak yeni mobilyalar gelecek diye heyecanlaniyor..annemler boyacilar cok istedi diye karar karar dususurlerken..o onlari guldurmuss...ablamm cokk calisiyor kazanir parayi demiscok para getirir demis..hatta duvarlar cok guzel olacak ben biliyorum..dolaplar icinde cok guzel taslarina baliliyorum demis bucur yaaa..annemlerde gulmus...benim tosunum yaa..Allah butun cocuklari kotuluklerden korusun..evin neseleri resmen yaa
kizlar bakin mobilyanin fotosunu ekliyorum.cok net degil ama idare eder iste.yalniz biz yemek masasi 6 sandalya..orta masa..3lu sehpa ve tv dolabini aldik..Eki Görüntüle 265379 Eki Görüntüle 265376 ikinci fotoyu duvar rengi icin ekledim..oyle bir gri dusunuyorum...sizce nasil olur...duvarida beyaz yaparsakk..ev cok sade olur diye dusunuyorum :18::18:
kizlar bakin mobilyanin fotosunu ekliyorum.cok net degil ama idare eder iste.yalniz biz yemek masasi 6 sandalya..orta masa..3lu sehpa ve tv dolabini aldik..Eki Görüntüle 265376 ikinci fotoyu duvar rengi icin ekledim..oyle bir gri dusunuyorum...sizce nasil olur...duvarida beyaz yaparsakk..ev cok sade olur diye dusunuyorum :18::18:
Canım ya ne tatlı bişeymiş o öyle.Cocuklar olmazsa insan dert tasa içinde boğulur valla.Allah isteyen herkese nasip etsin
Bencede gri düşünme canım ya.Ev donuk olur.Biraz farklı alternatifler varsa onlara baksan
mobilyalar çok güzelmiş gülüm bence duvarları sevdiğiniz başka bir renk yapın o renk objelerde kullanırsın salonda hareketli olur....
kizlar..duvari enguzel baska ne renk yapabiliriz ki mobilyalarida acsin tabi..
...............................
Bu arada çok şükür regl oldum.Artık şişkiliğimde geçeceği için çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?