Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne bilim canım çok beyazı sevmiyorum hem soğuk duruyor hemde temizliği sorun oluyor ...koltukların rengini değiştiremezmisin

sikma canini aysenim..bu hafta kacirmadiysan zaten sorun olmaz.. insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz yarin
kızların oda mobilyası geldi onlarla uğraştım akşama monte olucak..kızlar çok sevinecek okuldan gelince...
gule gule kullanin canim, Allah agiz tadiyla kullanmayi nasib etsin

kizlar bana bir akil verir..tereddutte kaldim..edekibutun mobilyalar beyaz..serit halinde kucuk taslari var..koltuklar beyaz..duvari acik gri uzerine sim dusunuyoruz..boyalari bugun alacagiz..ev cok beyaz olmasin diye gri/siyah/beyaz arasi bir hali dusunuyorum..yerde fanyas laminat..beyaz acik gri,kirli beyaz gibi bir renk.
tv siyah..buyuk ekran...duvari gri yaparsak yakisirmi ne diyorsunuz?:18: isten sonra boya almaya gidicez ama tereddutluyum iste

çok gri olmasın kapar yaa....duvarın birini renkli kağıt yapsanız nasıl olur kırmızılı falan....gri yerine lilayla falan olsa nasıl olur....

kizlar bakin mobilyanin fotosunu ekliyorum.cok net degil ama idare eder iste.yalniz biz yemek masasi 6 sandalya..orta masa..3lu sehpa ve tv dolabini aldik.. ikinci fotoyu duvar rengi icin ekledim..oyle bir gri dusunuyorum...sizce nasil olur...duvarida beyaz yaparsakk..ev cok sade olur diye dusunuyorum :18::18:

Son düzenleme:

Canım ya ne tatlı bişeymiş o öyle.Cocuklar olmazsa insan dert tasa içinde boğulur valla.Allah isteyen herkese nasip etsin

Bencede gri düşünme canım ya.Ev donuk olur.Biraz farklı alternatifler varsa onlara baksan

mobilyalar çok güzelmiş gülüm bence duvarları sevdiğiniz başka bir renk yapın o renk objelerde kullanırsın salonda hareketli olur....

doğa nasılsın canım o gün salça sormuştum ya izim gelinin anneside 15 e yapıyor kilisde iyidir o zaman fiyatı..geçen sene hatay salçası aldım hep küflendi bizimkilere benzemiyor hiç...

doğa nasılsın canım o gün salça sormuştum ya izim gelinin anneside 15 e yapıyor kilisde iyidir o zaman fiyatı..geçen sene hatay salçası aldım hep küflendi bizimkilere benzemiyor hiç...

kizlar..duvari enguzel baska ne renk yapabiliriz ki mobilyalarida acsin tabi..

Canım alternatifleri boyacıların kataloğundan bakmak lazım aslında.Ama açık şampanya tonları var isimleride değişik boyalarda renklerin bilemeyecem.Bir de ablam yani yaptırmıştı evini.Duvarları asimetrik kumaşla kaplatmıştı.Süper olmuştu.desenli kumaşlar.Kırmızılı olursa açık gri ve kırmızı yakışabilir.Hareketlilik kazandırır

...............................

onlar sırf hatay biberinden yapıyorlar farklı bi acı oluyor yani biberin acılığı deilde başka türlü bi acı oluyor domates salçası bol koyuyorsun o acılık gitsin diye olmuyor rengi koyu oluyor falan bizim memleketin herşeyi güzel kıpkırmızı olur tadı güzel ayarında oluyor yağmur yağıyor 2 gündür bizim salçalarda damda nasıl oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…