Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Damdaysa salçaların mahvolmuştur ablam.Bizde antep salçası kullanıyoruz.Çok memnunum ben.Taaa buralara kadar getirdim

Damdaysa salçaların mahvolmuştur ablam.Bizde antep salçası kullanıyoruz.Çok memnunum ben.Taaa buralara kadar getirdim

yok ipekciim ben yapmıyorum yaptırıyoruz bi tanıdığa oda önlemini alıyor örtüyor üzerlerini kuruma süresi uzuyor yanii

canım mobilyalar çok güzel.siyah,beyaz ve griyi bir arada kullanabilirsin diye düşünüyorum.çok hoş olur.halıda siyah beyaz gri olur mesela.duvarın bir tanesine de o renklerde bir duvar kağıdı...bence çok hoş olur
Bu arada çok şükür regl oldum.Artık şişkiliğimde geçeceği için çok mutluyum

gözün aydın canım.darısı başıma :97:

selam arkadaşlar bugun çok hastayım.birde üstüne nöbetim var.gündüz doktora gittim yazamadım.daha yeni geldim işe gece 11 e kadar buradayım.

selam kızlar,bu saatte girebildim saat 12 de spora gittik oğluşumla ordan pazara ordan eve geldik temizlik var bugün yusufu uyuturken bende uyumuşu üst tarafım değilde bacak kaslarım ağrıyor 1*2 güne geçer inşallah....

Darısı başına ne diyelim.Bu arada hala kupamı vermedin gözümden kaçtığını sanma
gülüm meşgul biraz kaçırmıştır arada istediğin kupa olsun..kupalar feda olsun sana...............

selam arkadaşlar bugun çok hastayım.birde üstüne nöbetim var.gündüz doktora gittim yazamadım.daha yeni geldim işe gece 11 e kadar buradayım.

geçmiş olsun canım............

kızların oda mobilyası geldi onlarla uğraştım akşama monte olucak..kızlar çok sevinecek okuldan gelince...

fıstıklar güle güle kullansınlar inşallah...

kaptanım sizde güle güle kullanın,yeni gelin evi gibi olacak eviniz ....

bence açık gri evin o çok beyaz halini kırar daha iyi olur gri simde güzel olur artık elinzde bez sürekl temizlik yaparısnız beyaz mobiya biraz zordur...ben koltukta vişne ve kırmızı hastasıyım mobiyada da varak bu evi aldığımızda bütün mobilyalarımı değiştirmiştim gelenler dolmabahçe sarayına geldik diye şaka yapıyorlar....

doğa ablam yazı süpermiş yaww
hormonların etkisiyle çok yiyosanız ada çayı diyo
regl olmam lazım ve iştahım açıldı doymuyorum son günlerde hemen bugün adaçayı içimine başlıycam

evet bilgiler çok güzel,ellerine sağlık doğacım....benim reglimde yaklaştı fil gibi şişerim şimdi ....

canım bizde sofrada beraber oturuyoruz ama yemek o kadar uzun sürüyor ki ben yediğimden bişey anlamıyorum ya ben önce yiyiorum aynı masada yada onun yemeğini yediriyorum ....

sabah
2 bardak limonlu su
bir dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 domates
yeşil çay

ara
çay bardağıyla nescafe

adaçayı

öğle
3 kaşık yoğurt yulaf ezmesi

ara
10 fındık
yeşil çay

akşam
bi tabak ıspanak kavurma
2 kaşık yoğurt
form çay
yeşil çay

ay çok sinirlerim bozuluyo yaaa karnım şişti kendimi davul gibi hissediyorum olsamda kurtulsam artık
üfff yarında tartı günü ramda denk geldi yani :84:

bu arada kırmızım mobilyalar çok sadee ve şık duruyo
duvarda açık renk kullanırsanız tv yi koyacağınız duvarı renkli (mor süper duruyo teyzem yaptı yeni ) kağıt yaptırırsan hem salonu büyük gösterir hemde iç açıcı olur
birde duvar kağıdının rengide bi kaç aksesuar offff süper

Canlarım bugün hem nöbetim hem de tören görevim vardı biliyorsunuz.Bilin bakalım ne oldu?Gösterim başlamadan 2-3 dk önce bilgisayarı ses sistemine bağlayan kabloyu kaybettiklerini söylediler.O kadar emeğimiz yine dakikada hiç oldu.İşte bir emek gaspı klasiği daha.Hay ben böyle işin içine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…