onlar sırf hatay biberinden yapıyorlar farklı bi acı oluyor yani biberin acılığı deilde başka türlü bi acı oluyor domates salçası bol koyuyorsun o acılık gitsin diye olmuyor rengi koyu oluyor falan bizim memleketin herşeyi güzel kıpkırmızı olur tadı güzel ayarında oluyor yağmur yağıyor 2 gündür bizim salçalarda damda nasıl oldu acaba?
hadi gozun aydin canim, darisi benim basima..bende beklemedeyim
Damdaysa salçaların mahvolmuştur ablam.Bizde antep salçası kullanıyoruz.Çok memnunum ben.Taaa buralara kadar getirdim
canım mobilyalar çok güzel.siyah,beyaz ve griyi bir arada kullanabilirsin diye düşünüyorum.çok hoş olur.halıda siyah beyaz gri olur mesela.duvarın bir tanesine de o renklerde bir duvar kağıdı...bence çok hoş olurkizlar bakin mobilyanin fotosunu ekliyorum.cok net degil ama idare eder iste.yalniz biz yemek masasi 6 sandalya..orta masa..3lu sehpa ve tv dolabini aldik..Eki Görüntüle 265379 Eki Görüntüle 265376 ikinci fotoyu duvar rengi icin ekledim..oyle bir gri dusunuyorum...sizce nasil olur...duvarida beyaz yaparsakk..ev cok sade olur diye dusunuyorum :18::18:
Bu arada çok şükür regl oldum.Artık şişkiliğimde geçeceği için çok mutluyum
gözün aydın canım.darısı başıma :97:
gülüm meşgul biraz kaçırmıştır arada istediğin kupa olsun..kupalar feda olsun sana...............Darısı başına ne diyelim.Bu arada hala kupamı vermedin gözümden kaçtığını sanma
selam arkadaşlar bugun çok hastayım.birde üstüne nöbetim var.gündüz doktora gittim yazamadım.daha yeni geldim işe gece 11 e kadar buradayım.
kızların oda mobilyası geldi onlarla uğraştım akşama monte olucak..kızlar çok sevinecek okuldan gelince...
kizlar bakin mobilyanin fotosunu ekliyorum.cok net degil ama idare eder iste.yalniz biz yemek masasi 6 sandalya..orta masa..3lu sehpa ve tv dolabini aldik..Eki Görüntüle 265379 Eki Görüntüle 265376 ikinci fotoyu duvar rengi icin ekledim..oyle bir gri dusunuyorum...sizce nasil olur...duvarida beyaz yaparsakk..ev cok sade olur diye dusunuyorum :18::18:
doğa ablam yazı süpermiş yaww
hormonların etkisiyle çok yiyosanız ada çayı diyo
regl olmam lazım ve iştahım açıldı doymuyorum son günlerde hemen bugün adaçayı içimine başlıycam
Benim kzım bu ay 1 yaşını bitirdi canım.Ama ben sofra adabına alışsın istiyorum o yüzden bizimle beraber o da sofraya oturuyor.Öteki türlüsünüde denedim ama uzmanlar bu şekilde kendini aileden bir birey olarak hissedermiş diyor.
gülüm meşgul biraz kaçırmıştır arada istediğin kupa olsun..kupalar feda olsun sana...............
geçmiş olsun canım............
selam arkadaşlar bugun çok hastayım.birde üstüne nöbetim var.gündüz doktora gittim yazamadım.daha yeni geldim işe gece 11 e kadar buradayım.
Canım yeni girdim eve bitanem,çok özledim ben de senle sohbet etmeyinev akşam oldu halen gelmedin canım yaaa bende bugun mesaiye kaldım nevle uzun uzun sohbet ederiz dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?