gunaydin fistiklar nasilsiniz ben artik aranizdayim yusuf cok iyi birazdan kontrole gidecegiz sonrasinda burdayim yine
GANFED yusuf nasıl oldu iyimi ?
sagol teyzesi cok iyi simdi pasa .allaha sukur gecti dr. cok iyiydi .
fıstıklar güle güle kullansınlar inşallah...
kaptanım sizde güle güle kullanın,yeni gelin evi gibi olacak eviniz ....
bence açık gri evin o çok beyaz halini kırar daha iyi olur gri simde güzel olur artık elinzde bez sürekl temizlik yaparısnız beyaz mobiya biraz zordur...ben koltukta vişne ve kırmızı hastasıyım mobiyada da varak bu evi aldığımızda bütün mobilyalarımı değiştirmiştim gelenler dolmabahçe sarayına geldik diye şaka yapıyorlar....
Canlarım bugün hem nöbetim hem de tören görevim vardı biliyorsunuz.Bilin bakalım ne oldu?Gösterim başlamadan 2-3 dk önce bilgisayarı ses sistemine bağlayan kabloyu kaybettiklerini söylediler.O kadar emeğimiz yine dakikada hiç oldu.İşte bir emek gaspı klasiği daha.Hay ben böyle işin içine....
Allah sana en kısa en sağlıklı zamanda 65'leri göstersin bitanem.Dediklerini uyguluycam,ancak sakinleşirim heralde
umarım doğru yapmışımdır
günaydın canlarım :79: 1.7 Kg vererek 96.5 olmuşumŞubat sonunda hedefime ulaşırım diyordum ama bu hız kesilmezse daha bile önce varacağım
sagol teyzesi cok iyi simdi pasa .allaha sukur gecti dr. cok iyiydi .
gelmiş geçmiş olsun ikinizede
[B oooooosüpersin canım ya..yaşasın karataaaay............[/COLOR][/I][/B].[/COLOR][/I][/B]
geçmiş olsun canım
hayrola neyin var
bende seni özledim canımmCanım yeni girdim eve bitanem,çok özledim ben de senle sohbet etmeyi
üzme kendini canım olur arada böle şeyler.Canlarım bugün hem nöbetim hem de tören görevim vardı biliyorsunuz.Bilin bakalım ne oldu?Gösterim başlamadan 2-3 dk önce bilgisayarı ses sistemine bağlayan kabloyu kaybettiklerini söylediler.O kadar emeğimiz yine dakikada hiç oldu.İşte bir emek gaspı klasiği daha.Hay ben böyle işin içine....
Offf,başım kopacak gibi ağrıyor sinirden.
gunaydin fistiklar nasilsiniz ben artik aranizdayim yusuf cok iyi birazdan kontrole gidecegiz sonrasinda burdayim yine
[/QUOTE]**7.TAKIM ** 225. ETAP***
kırmızıgül06(78.9
doga3(91.6/91.6/0/%0)
ganfed(52.5/95.5/0/%0)
nev81 (77/76.4/0.6/%0.78)
hulyaeyup(68
aysen34(65.5
roseberry(61/60.5/0.5/%81)
SAPHIRA(98.2/96.5/1.7/%1.73)
ipekyol51(78.2
saferan(123.6/123.1/0.5/%40)
PABYA(78
anşaa(73.1
TOPLAM YÜZDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?