Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen begüşüm.. öğle yemeğine kadar sadece çay kahve ağzıma hiçbir şey sürmedim.. akşam da yaparım sonra ağza kilit

kafalar aynı
bende öyle kaptanım
sabah çay kahve,öğlen direk yemek
ama bugün dayanamadım öğlen yemeğinde biraz peynir,5 zeytin,3ceviz yedim,kahvaltı yapmayı özlüyorum napimm

Öyle canım çok zarif bir bayan belli

Bugun oyle cok isim varki ins yarin sabahtan yapiyim.
Annem ablam fena hastalar. Benim kizlarda biraz hasta ins artmaz.

evet cnm ikiz oldugund ailk aklıma gelen nasıl emzircemdi amaaa dana gibi emdiler şükür , az mamada verdim tabii ek gıdaya geçince hiç mama yemediler, red ettiler mamayı tabi yemek tadlarını alınca:)

İF in en etkili oldugu yöntem bu işte begüm cnın karbon istemiyor
atıştırma istegi yok oluyor cnm

Seni sevmiyorum çünkü sen beni tutmadın
sevme ki zayen miu kim ki

İstedir o gomuyordur yine karbonlari oraya yetismenin yolunu bulmam lazım hatun beni yensin diye elimden gelini yapıyorum
ÇAKILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL cakil80
bende öyle kaptanım
sabah çay kahve,öğlen direk yemek
ama bugün dayanamadım öğlen yemeğinde biraz peynir,5 zeytin,3ceviz yedim,kahvaltı yapmayı özlüyorum napimm
iyi yapmışsın begüşüm.. yediklerin çok güzel şeyler..
ben diyet yapmadım da bugün başladım if e geri..
kilomu söylesem düşer bayılırsınız
ağzıma gr cıs sürmem gayrııı
Vaytı komple mortiliklerden cikar bence miu bide turkani onlarla yarisabilcek kilo ve edele sahibi yok aramizda.

Senden ve igdeden baska tabi
sana vayt gibi türkan gibi morti lazım işte niye çıkarayım ki

Vaytı komple mortiliklerden cikar bence miu bide turkani onlarla yarisabilcek kilo ve edele sahibi yok aramizda.

Senden ve igdeden baska tabi
Biz kiloyu az veriyoruz artık o yüzden bizimle morti olanlar çok şanslı ki bizi rahat rahat yeniyorlar ya bonus ağlarım bak hala tartı sabah artı dedi zaten içime oturdu

Öyle canım çok zarif bir bayan belli
na kadan zarif olabilir ki yani eflal?
en çok na kadan ?
hı?
miu kadan zarif olamaz ki
Bugun oyle cok isim varki ins yarin sabahtan yapiyim.
Annem ablam fena hastalar. Benim kizlarda biraz hasta ins artmaz.
akşamı çoook hafif geçir o halde.. ödem çayı iç ve de..

masum IF tenmi,dönemlik tatlı krizinin gelmeyişindenmi bilemiyrumda gerçekten tuttum kendimi,şimdi halam gelince çıldırmasyon olmam inşallah tek korkum o inanki

iyi yapmışsın begüşüm.. yediklerin çok güzel şeyler..
ben diyet yapmadım da bugün başladım if e geri..
kilomu söylesem düşer bayılırsınız
ağzıma gr cıs sürmem gayrııı

kulağıma söyle gaptanım kimseye demem

Bonusa com teklif ettim de istemedi ki beni olmadı benle mortiwhite kim ki zaten sen hep çakılı tut emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…