bendesin eflal
Bak gor banum akşam menude karbonlu gelecek dediydi dersin@cakil80 bence işi yogundur , karbon gömmüyordur
Mutluluğa bak hele ya
çarmıha gererim onuBak gor banum akşam menude karbonlu gelecek dediydi dersin
ben seni tutuyorum waytBonusa com teklif ettim de istemedi ki beni olmadı benle mortiwhite kim ki zaten sen hep çakılı tut emi
Sana da Tişikkirlir sipirminsen git başkalarına tişikkir it tamam mı
Tamam canım akşama yazarımbendesin eflal
hiperstarlardasın
Sana da Tişikkirlir sipirminKuzum sen o ara yimah yiyodun yoksam sana da teşekkür edecektim senin de emeğin çok Hem daha vermem gereken 25 kilo var daha çook tişikkir edicem sana ben
Tabi tabi ise kuzeninle gidiyorsun demikuzenim yazmış onu
Hee hemi de her akşamhergün mü etcennn
Çok sevinme Sen yine de artiyim diye sadece 100 gr artım var benden söylemesihergün mü etcennn
Amannn ne olsun çalış çalış yine çalışYurudum geldim oturdum kaldım sen ne yapıyorsun
Begüm ben de senin takımdayım ama cuma spor bildirimi yapmadım sana cumartesi öğrendim senin takımda olduğumu .yazimmi cumadan beri yaptığım sporları canım?bendesin eflal
hiperstarlardasın
Sağol canimmm cok sukur Allah basimdan eksik etmesin azcik yoruyor beni ama onun yokluğunu düşünemiyorum ...
ada kolay gelsin sana yaaa
ne çektin be ada
oyy
iyi emmişler masum
benim yavrum 24 günlüktü ek mamaya başladım,neler yapmadımki,hiç sütüm olmadı
kıskanç şeyler
eflal sana dedim güzelşeyer yapıyosun en güzeli el emeği olandır diye, öğretmenin hediyeysi beğenmesi ni beğendim
hemende kendime pay çıkarayım dedim
şu IF imsiyi yapmaya başladığımdan beri, karbon isteklerim baya azldı en azından kendimi frenliyorum,1 lokma dahi olsa tadına bakmıyorum,baksam biliyorumki gerisi gelcek o yüzden hiç muhatap olmuyorum
haa canım çekmiyomu hemde neeee, deli gibi ama yemeden durabiliyorum
o yüzden sende o 1 lokmayı ağzına sürme bonus,yersen gerisi geliyo malesef
Ece ile mortiyiz benim misafirim var ben bile cok geliyom demi kaptanim ne kadar akilliyim en iyisi benim puhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?