Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begüm ben de senin takımdayım ama cuma spor bildirimi yapmadım sana cumartesi öğrendim senin takımda olduğumu .yazimmi cumadan beri yaptığım sporları canım?
tabikide yaz,heme kaydedeyim
bugünkü tamamen bittiyse yaz akşama ek falan yapacaksan en son akşam bildir yoksa hepsi birbirine karışıyor

Oyyy begusum ya yerim seni beee

yüzümü kara çıkarma ama hee
Sağol canimmm cok sukur Allah basimdan eksik etmesin azcik yoruyor beni ama onun yokluğunu düşünemiyorum ...

Allah başınızdan eksik etmesin tabikide ada,hayırlı,sağlıklı, uzun ömürler versin

Edele deyince akla ilk gelen sen degildin vayt... feristah yengeydi o :))

Bayilirim yaa bu nasil bir tipleme nasil bir uslup hastasiyim.
Hele o giriste onunu acmasi var ya

bu kadını tiplemesini bende çok severim

yok ya valla ben ben değilim sanki sinir oluyorum kendime.
Annem de kayınvalide de tut tut eve gel tutama kendini napıyorum ben ya noluyor böyle Ağladım ya dayanamadım artık o kadar sinirliyim ki kendime. Ne diyete ne spora adapte olamıyorum tekrardan
Kendimi tanıyamıyorum.

nasıl da sevgi gösteriyor bana oyyyyy
Vayt bonus seni begenmemisdemi morti olmamis pehh o kendi lanet koca poposuna baksin.

Korkudan kabul etmemistir o garanti.

Sen öylesine azimli öylesine edeleli....

triplim o süreyi uzatıp çıkmaza girme.. hadi başlayalım ben de başladım bugün.. yaparız kız biz..

Tripli Megim ne oldu hayırdır bu kadar öfkeli olma kuzum ya az sakin hele böyle ataklar dönemler olabilir başladın diye hemen pat adapte olacak değilsin ya vücudu alıştırıyorsun kızma kendine az sakinleş bakalım beraber çözeceğiz ne varsa

Vayt bonus seni begenmemisdemi morti olmamis pehh o kendi lanet koca poposuna baksin.

Korkudan kabul etmemistir o garanti.

Sen öylesine azimli öylesine edeleli....
Bonus White istememişti 28 yıl boyunca gram spor yapmamış diyet kelimesine hayatına sokmamis kendini böyle kabul etmiş ve bi hisimla zayıflamaya karar vermiş White istememişti Oysaki White ne çok istemişti bonusla kapışmayı onun zayıflamasına ne çok istemişti o kek borek yedim diyince White içten içe ne çok uzulmustu keşke yemesem keşke benle morti olsa keşke beni yense ne çok istemişti ama bonus onu hicc önemsememiştinki

tabikide yaz,heme kaydedeyim
bugünkü tamamen bittiyse yaz akşama ek falan yapacaksan en son akşam bildir yoksa hepsi birbirine karışıyor
Tamam canım.Bugünkünü akşam menü paylaştığımda yazayım karışmasın.

Cuma: 76 dk leslie
Cumartesi: 75 dk leslie +15 dk hızlı yürüyüş(yürüyüşü yazmayı unutmuştum o gün)
Pazar: 60 dk hızlı yürüyüş
bu kadar canım.

Kuzum sabahin seherinde baktim 64.8 cikti. Simdi eve gidince tekrar bi bakicam. Bugun kiraz sapi falan yapiyim.

Benim artı da sen beni önemsemiyor Sun ki

Normal balım biraz sakin biraz sabır yeniden adapte olacaksın ki

Bir diyet fentezisi geliyor saniyorumki iş sanat boyutuna ulaştı

Bugün ki menüm belliDünü de yazayım hadi sabah ama artı çıktım bilemedim lavaboya çıkmadım ondan mı ama neyse cumaya daha var @MiuLego begum75

Dün ki menüm
Sabah+öğle; 13:00 - 1 ad.batırmalı yumurta + 1 parça beyaz peynir + 2 siyah zeytin + 1 parça beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 3 ad.ceviz
Akşam; 19:30- 4 ad.kızartma köfte + 1 ymk kaşığı pirinç pilavı - tadına tuzuna baktım

Hiç bir şey yememişim yalnız atlamadım da bir şey o yüzden sabah midem ağrıdı ama nasıl artı çıktım bu sabah ki Dün 30 dakika pilates yaptım sadece

Bugün ki menüm

Sabah; 100 ml süt + yarım avuç kuru üzüm
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:10 - 1 porsiyon bezelye yemeği + 1 kase salata + 5 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 13:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:00 - 1 ad.yeşil elma + 1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…