tabikide yaz,heme kaydedeyimBegüm ben de senin takımdayım ama cuma spor bildirimi yapmadım sana cumartesi öğrendim senin takımda olduğumu .yazimmi cumadan beri yaptığım sporları canım?
Ne izlerdim zamaninda bu izlediğimiz gunun sabahinda okul servisinde kahkalar uçuşurdu
Edele deyince akla ilk gelen sen degildin vayt... feristah yengeydi o :))
Bayilirim yaa bu nasil bir tipleme nasil bir uslup hastasiyim.
Hele o giriste onunu acmasi var ya
Oyyy begusum ya yerim seni beee
Sağol canimmm cok sukur Allah basimdan eksik etmesin azcik yoruyor beni ama onun yokluğunu düşünemiyorum ...
Edele deyince akla ilk gelen sen degildin vayt... feristah yengeydi o :))
Bayilirim yaa bu nasil bir tipleme nasil bir uslup hastasiyim.
Hele o giriste onunu acmasi var ya
Vayt bonus seni begenmemisdemi morti olmamis pehh o kendi lanet koca poposuna baksin.
Korkudan kabul etmemistir o garanti.
Sen öylesine azimli öylesine edeleli....
triplim o süreyi uzatıp çıkmaza girme.. hadi başlayalım ben de başladım bugün.. yaparız kız biz..yok ya valla ben ben değilim sanki sinir oluyorum kendime.
Annem de kayınvalide de tut tut eve gel tutama kendininapıyorum ben ya noluyor böyle Ağladım ya dayanamadım artık o kadar sinirliyim ki kendime. Ne diyete ne spora adapte olamıyorum tekrardan
Kendimi tanıyamıyorum.
Tripli Megim ne oldu hayırdır bu kadar öfkeli olma kuzum ya az sakin hele böyle ataklar dönemler olabilir başladın diye hemen pat adapte olacak değilsin ya vücudu alıştırıyorsunyok ya valla ben ben değilim sanki sinir oluyorum kendime.
Annem de kayınvalide de tut tut eve gel tutama kendininapıyorum ben ya noluyor böyle Ağladım ya dayanamadım artık o kadar sinirliyim ki kendime. Ne diyete ne spora adapte olamıyorum tekrardan
Kendimi tanıyamıyorum.
Bonus White istememişti 28 yıl boyunca gram spor yapmamış diyet kelimesine hayatına sokmamis kendini böyle kabul etmiş ve bi hisimla zayıflamaya karar vermiş White istememişti Oysaki White ne çok istemişti bonusla kapışmayı onun zayıflamasına ne çok istemişti o kek borek yedim diyince White içten içe ne çok uzulmustu keşke yemesem keşke benle morti olsa keşke beni yense ne çok istemişti ama bonus onu hicc önemsememiştinkiVayt bonus seni begenmemisdemi morti olmamis pehh o kendi lanet koca poposuna baksin.
Korkudan kabul etmemistir o garanti.
Sen öylesine azimli öylesine edeleli....
Tamam canım.Bugünkünü akşam menü paylaştığımda yazayım karışmasın.tabikide yaz,heme kaydedeyim
bugünkü tamamen bittiyse yaz akşama ek falan yapacaksan en son akşam bildir yoksa hepsi birbirine karışıyor
Kuzum sabahin seherinde baktim 64.8 cikti. Simdi eve gidince tekrar bi bakicam. Bugun kiraz sapi falan yapiyim.nar_cicegim tartı kontrol vardı bugün çiçeaaam? durumlar nasıl? ne yapıcaz ne edicez ona karar vereceğiz..
Kızlar tartısında artı olanlar varsa geç olmadan söylesin çözüm bulalım... eksiye düşürürüz evelAllah
Benim artı da sen beni önemsemiyor Sun kinar_cicegim tartı kontrol vardı bugün çiçeaaam? durumlar nasıl? ne yapıcaz ne edicez ona karar vereceğiz..
Kızlar tartısında artı olanlar varsa geç olmadan söylesin çözüm bulalım... eksiye düşürürüz evelAllah
Normal balım biraz sakin biraz sabır yeniden adapte olacaksın kiyok ya valla ben ben değilim sanki sinir oluyorum kendime.
Kendimi tanıyamıyorum.
Bonus White istememişti 28 yıl boyunca gram spor yapmamış diyet kelimesine hayatına sokmamis kendini böyle kabul etmiş ve bi hisimla zayıflamaya karar vermiş White istememişti Oysaki White ne çok istemişti bonusla kapışmayı onun zayıflamasına ne çok istemişti o kek borek yedim diyince White içten içe ne çok uzulmustu keşke yemesem keşke benle morti olsa keşke beni yense ne çok istemişti ama bonus onu hicc önemsememiştinki
Yok gelmiyor kiBir diyet fentezisi geliyor saniyorumki iş sanat boyutuna ulaştı
Tebrikler canım 99 u görmüşsün ; (Sağol whitecım takım için küçük ama benim için büyük bişey...olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?