- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahahah imkansız kuzu nasıl atacağım seni devre dışı accuk yavaş spor yapWhite devre dışı bırak sen sporlarında aha begumdesin
ya pazartesi yoğun başladı,ben bu mesajı arada atlamışım kuzucum miu paylaşmasa görmiycem bile
Eki Görüntüle 2072359
Eki Görüntüle 2072360 öperim seni kuzucumnehirnil111
masumm bence kv nin yaptığı iş sana yaradı çünkü öğlen yemeği olarak getirirsin ne yiycem derdinde olmaz
iyi tarafından bakalım
Yok öyle birşey en güzeli direk kesmek bi verip bi vermeyince çocuğun dengesi sasiyor sonra hep o saati bekliyor kesince gece gündüz aynı anda bezde öyle bi tak bi cikar yapınca çok zor oluyor
toparlarsın inşallah kuzum,pazartesi oluyo bazen aksiliklerOyy kuzum olsun bende bir toparlayamadım bugün zaten
toparlarsın inşallah kuzum,pazartesi oluyo bazen aksilikler
öpemde geçsin
Belli mi olur be bi bakarsın gecersin beni yuppi yehaAhahah imkansız kuzu nasıl atacağım seni devre dışı accuk yavaş spor yapişin şakası harikasın
Oyy kuzum olsun bende bir toparlayamadım bugün zaten
Yok demem kız aşkolsun.Ben zayıflayınca totosu kalkanlardan değilim.
Geçer tabisi şifa niyetine
yerim seni
ben öperimde geçmezmi
Belli mi olur be bi bakarsın gecersin beni yuppi yeha
Geldim canım. Salatamı yerken bakıyım size dedimNego
nerdesin göremedim seni bugün ?
Aynen oyle valla bugun hic nefes almadim aradi 15.30 da yemegim ve cayim hazir olsun dediada81 firdevs in hizmetindedirr
Geldim canım. Salatamı yerken bakıyım size dedimokula gittim geldim geç kalan kutlama için.
Aynen oyle valla bugun hic nefes almadim aradi 15.30 da yemegim ve cayim hazir olsun dedi) iki hafta böyleyim
Kuzum tam teeşi birden kesmek hem annenin hem çocuğun psikolojisi için iyi değil. Kademeli azaltarak keseceksin. Ben her gün emzirme sayılarını düşürdüm, günde üç günde iki günde bir derken kestim. O arada azaltırken isteyince de meme şimdi dinleniyor süt biriksin dedim. Öyle öyle alıştılararak yaptım ve benimki meme kolikti, bir gün falan sordu sonrada süt bitmiş demeye başladıYok öyle birşey en güzeli direk kesmek bi verip bi vermeyince çocuğun dengesi sasiyor sonra hep o saati bekliyor kesince gece gündüz aynı anda bezde öyle bi tak bi cikar yapınca çok zor oluyor
Kuzum tam teeşi birden kesmek hem annenin hem çocuğun psikolojisi için iyi değil. Kademeli azaltarak keseceksin. Ben her gün emzirme sayılarını düşürdüm, günde üç günde iki günde bir derken kestim. O arada azaltırken isteyince de meme şimdi dinleniyor süt biriksin dedim. Öyle öyle alıştılararak yaptım ve benimki meme kolikti, bir gün falan sordu sonrada süt bitmiş demeye başladıama ben son bir kez emzirseydim dedim hep yine de
Allaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ya ben de bunu soracaktim.Hangi marka ananaslisi cok ovdunuz merak ettim.
Ananaslı da mı var
kızlar harikaaaaaay ben aldım miu ananaslı dün efsannneee
regl mi yakın vaytım,?Uyandım yurudum market gordum kahvaltı yaptım şimdi biraz dinlenme ve geçmişi bitirmece 2 saat uyudum sabah tartı artı dedi hayır olsun dedim ne diyeyim
ayyy bende ikizleri sütten keisnce öyle üzülmüştüm ki26 aylıklardı
amaa inanılmaz acı çekmiştimmm
bende önce geceyi kestim sonra gündüzü teke indirim
sonra finitooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?